NAPICAM BEN HAZIR DEGILIM SU AN?

Yeni evliyiz daha 7 ay oluyor. Su an cocuk istemiyorum. Evlenmden once bile bunu konuyu konusmutuk. Hep 1 cocuk istedigimi ve bunu su an degil 2 3 yil sonra oldugunu soyledim. Cocuklarla cok aram yok cunku hic istemiyorum dese bile yapmam. Biz birlikte olurken korunuyorduk ama 1 ayi gecti regl olmadim ve suphelendim ne biliyim herhsngi bir kusma vs dizilerdeki gibi bayilma da yok. Ellerim ayaklarim titreyerek gittim ezcane hamilelik testi icin. Hic cesaret edemedim yapmaya esime de soyleyemiyorum. Aldiktsn 2 3 gun sonra en yakim arkadasimla beraber ysptik pozitif cikti. Dunyalar basima yikildi cunku hazir degilim ve daha 25 yasindayim. Napicam aldirsam pisman olurum sonucta her turlu bu cocuk olucak offf aglayarak yaziyotum gercektn hazir degilim ve cook korkuyorum. Zaten moralim cok fazlasiyla bozuk nolur yardim edin biraz akil verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Yazan arkadaslara tsk ediyorum aldiricam kararim bu esime dun gece olanlari anlattim biraz kavga ettik cunku o istiyor. Bebek yoksa bende yokum dedi. Bende benimle var olman icin bebek mi olmasi gerektigini soylrfim. Bir sey soylemedi cekip gitti. Dunden beri agliyorum ama kararim bu hazir degilim. cunku
NAPICAM BEN HAZIR DEGILIM SU AN?