Çocuk & Ebeveyn Bir kızınız olsaydı adını ne koyardınız? Cnykn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ne olurdu ismi😊 Güncellemeler+1 yıl Güncel Bir kızınız olsaydı adını ne koyardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı. Deniz olurdu tabii ki zaten bir gün çocuğum olursa adı deniz olacak cinsiyet önemli değil 1 0 Yorumla
Ucr_98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kız olursa popüler güzel bir isim koyardık eşimle karar veririm 2 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 390 cevap paylaştı. Kizi hic dusunmedim ya. 1 3 Yorumla Cnykn +1 yıl Hadi seninki erkek olsun o ne olurdu😊😊 Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Kemal ya da Cem. Yorumla Cnykn +1 yıl 👍😊 Yorumla
BabyDoII Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 72% +1 yıl Bir kizim olsa adini "feriha" koyardim... 1 2 Yorumla mavidogam +1 yıl O bitti knk ya Fatmagül ün suçu neden sonra Yorumla BabyDoII +1 yıl @mavidogam dsöfdsfökdögks Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ahu. 1 9 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne koyardın? Yorumla Cnykn +1 yıl Burdan söylemem 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok saçma. Yorumla Cnykn +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cnykn +1 yıl Şaka şaka ELÇİN 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl OK👍🏻👍🏻 Yorumla Cnykn +1 yıl Hemen kiziyosun😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Cnykn +1 yıl Sinirli şey seniii Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 391 cevap paylaştı. Kumsal 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Abuzıddiye 0 3 Yorumla Cnykn +1 yıl 🤔🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne la Yorumla Cnykn +1 yıl Çok güzel isimmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Deniz olurdu tabii ki zaten bir gün çocuğum olursa adı deniz olacak cinsiyet önemli değil
Kız olursa popüler güzel bir isim koyardık eşimle karar veririm
Kizi hic dusunmedim ya.
Hadi seninki erkek olsun o ne olurdu😊😊
Kemal ya da Cem.
👍😊
Bir kizim olsa adini "feriha" koyardim...
O bitti knk ya Fatmagül ün suçu neden sonra
@mavidogam dsöfdsfökdögks
Bu seni hiç alakadar etmez
Zerrin koyardım
Ahu.
Sen ne koyardın?
Burdan söylemem 😊
Çok saçma.
😂😂😂
Şaka şaka ELÇİN 😉
OK👍🏻👍🏻
Hemen kiziyosun😂😂