Çocuk & Ebeveyn Sizce hangi erkek ismi daha güzel? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yeni doğan erkek çocuğum için güzel, modern bir isim düşünüyorum sizce hangi seçenek daha güzel? Koray Poyraz Bora Arda Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi erkek ismi daha güzel? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DaRealBribery Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Seçeneklerden bir tek Koray hoşuma gitti, ama farklı isimler düşünebilirsin bence. 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Dostum hiçbiri güzel değil ama Hüseyin ali olsa iyidir de o biçim isim öyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hüseyin çok klasik bir isim dostum Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Berkcan - Mertcan Berk - Mert 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Berk güzelmiş Yorumla
senisevem99 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Mülayim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sevmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Seçeneklerden bir tek Koray hoşuma gitti, ama farklı isimler düşünebilirsin bence.
Dostum hiçbiri güzel değil ama Hüseyin ali olsa iyidir de o biçim isim öyle
Hüseyin çok klasik bir isim dostum
Berkcan - Mertcan
Berk - Mert
Berk güzelmiş
Bence Poyraz.
Bora poyraz olabilir
Bora
Bora
Soyadı ile uyumlu olması gerek.
Mülayim
Hiç sevmem