Mühendislik son sınıf öğrencisiyim, staj görüyorum. Bebek yapmam mantıklı mı yoksa beklemeli miyim?

Merhaba arkadaşlar ben mühendislik son sınıf öğrencisiyim ve 2 senelik evliyim. Bir yandan staj görüyorum eylüle mezunum inşallah. Eşim çok. Çocuk istiyor ben de artık olsa fena olmaz diyorum ama staj yaptığım yerde işe alınmayı düşünülüyorsam bu ihtimal ortadna kalkar. Ama diyorum sonra çalışmaya başlayınca hamilelik olsa bu sefer de hemen hamile kaldığım için annelik izni kullandığım zaman yerim boş kalacağı için iş yeri böyle birşeyi kabul eder mi işten çıkarılır miyim diye de düşünüyorum. Şimdi olsa diyorum stajım bitene kadar 4 aylık hamile olacağım sonra da bebeği doğum yaptıktan 4 ay sonra işe geri dönerim hem bu sayede rahat Bi hamilelik geçiririm diyorum bebeği de bakıcı ya veririm diye düşünüyorum çünkü ailelerimizden uzakta bir şehirde yaşıyoruz. Bulunduğum şehirde eşim memur olarak atandı hem de diyorum şimdi olsa hamilelik biz ailelerimizin şehrine tayine gidene kadar bebek de kendini toparlamış olur aileler o zaman daha rahat destek sağlarlar veya kreş yaşı gelmiş olur. Bilmiyorum çok kararsızım bir yanım her şey yoluna girer diyor bir yanım iş bulamazsın çoçuklu ev hanımı olur çıkarsın diyor bilmiyorum?
Mühendislik son sınıf öğrencisiyim, staj görüyorum. Bebek yapmam mantıklı mı yoksa beklemeli miyim?