Bebeğim gece ağlayınca kaynanam alıp kendi odasına götürdü, huzursuz olmam normal mi?

Merhaba, 8 aylık kız bebeğim var,7 yıllık evliyim. Bayramdan bir gün önce kayınvalidemlere geldik kalmaya. Bayramın birinci günü burada olalım diye. Ben kayınvalidemlerle anlaşamıyorum eşimle aram kötü olmasın diye bazı şeylere susuyorum içime atıyorum artık. Eşimle içimde ayrı düştük ve artık onsuzluk bile rahatsız etmiyo beni. Gece kızım uyandı bi türlü uyumadı ve aldılar kendi yatak odalarına içim çok rahatsız oldu. Kucaklarına alıp sevmelerine yaptıkları çoğu şeye hiç karışmıyorum bu beni rahatsız etti ama odaya alma olayı. Eşime söyledim hani yatak odalarına almaları beni huzursuz etti. Oda şimdi ne diyim bugün böyle olsun bişey deme dedi. Yine sustum. Sabah kızım yine uyandı ve yatak odasına aldılar yine bişey diyemedim huzursuz bi şekilde beklemek zorunda kaldım eşim uyuyor. Sizce bu konu rahatsız edici bi durum değil mi? Ben mi yanlış hissediyorum. Eşimin ailesi ile zaten bu tarz beni rahatsız eden şeyler yüzünden asla uyumlu olamıyorum. Eşim benim yanlış tercihim keşke hiç evlenmeseydim diyorum çoğu kez. Seviyorum eşimi çok seviyorum ama dedikleri doğruymuş aşk tek başına yeterli olmuyormuş.
Bebeğim gece ağlayınca kaynanam alıp kendi odasına götürdü, huzursuz olmam normal mi?