Çocuk & Ebeveyn Sizce gebelik var mı şeffaf beyaz bir çizgi görüyorum gibi? Nurcan91 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kızlar sizce gebelik var mı reglime 1 gün kala test yaptım sonuç böyle pembe ya da kırmızı bir çizgi yok sadece şeffaf beyaz gri bir çizgi var gibi Sizce gebelik var mı şeffaf beyaz bir çizgi görüyorum gibi? Cevapla Gebelik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok büyük kuruntu yapıyorsun orada sadece bir tane çizgi var ikinci bir çizgi belirgin bile değil hiçbir şey yok yinede aklında şüphe varsa bu testlerden birkaç tane daha alır yaparsın ama benim tavsiyem kan ya da idrar testi var 0 0 Yorumla
bubirenkaz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl bize ne sizin hamilelik testlerinizden ya 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 515 cevap paylaştı. net şekilde negatif 0 0 Yorumla