Çocuk & Ebeveyn Merhaba bilen varsa yardımcı olabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Gebelikte kan idrar testi pozitif ne demek bilen var mı Güncellemeler+1 yıl Gebelikte kan uyuşmazlığı testi pozitif ne demek bilen var mı Güncellemeler+1 yıl Gebelikten kan uyuşmazlığı testi pozitif ne demek Merhaba bilen varsa yardımcı olabilir mi? Cevapla Gebelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hamilesin demek işte pozitif çıkmış pozitifin anlamı budur yani ortada bir şey var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu sormadım canım yanlış yazmış olabilirim kan uyuşmazlığı testi pozitif diyor Yorumla
missmisfıtt Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Hamilesin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış yazdım ya kan uyuşmazlığı testi pozitif ne demek Yorumla
Müzehher Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Hamilesin işte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış yazdım kan uyuşmazlığı testi pozitif ne demek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hamilesin demek işte pozitif çıkmış pozitifin anlamı budur yani ortada bir şey var
Onu sormadım canım yanlış yazmış olabilirim kan uyuşmazlığı testi pozitif diyor
Pozitif yani hamilesin demek
Hamilesin demek işte.
Hamilesin
Yanlış yazdım ya kan uyuşmazlığı testi pozitif ne demek
Hamilesin
hamilesin demek
varmış yanı
Hamile demek
Hamilesin işte
Yanlış yazdım kan uyuşmazlığı testi pozitif ne demek
Hamikesin