Özel Günler & Hijyen Hamilelik var mı sizce? Reglim 2 gecti? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Basta tek cizgi cıktı sonra 10 dk diger çizgi belirdi ama net degil görünüyor Hamilelik var mı sizce? Reglim 2 gecti? Cevapla Hamilelik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Handehira Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Çizginin silik çıkması, ya testi çok erken yaptığına ya da düşük riskinin var olduğuna işaret eder bir hafta sonra yeniden yap 👍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kan testi verdim yarın cıkacak tekrar test yapsam çıkmaz mı acaba Yorumla Handehira +1 yıl Kan testinde çıkar HCG değeri yüksek se hamilesindir ☺️ şimdiden tebrik ederim 👏 Allah analı babalı büyütsün Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hamile degilsin ama coronasin. Bu covid testi herkeste saf gibi inanmis ya. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır canım hamilelik testi. Farkındaysan birbirine benziyor hic yaptırmadın ya da denk gelmedin sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman hamilesin :) hafif cizgi var Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 319 cevap paylaştı. test erken yapmıssın kan testi ile check yaptır 0 0 Yorumla
Polatsönmez Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl 15 gün sonra bir daha yap net olsun şu an erken 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl şu an yok burada görünen 0 3 Yorumla karanlıkSxX +1 yıl Nereden biliyorsun Yorumla Yangınvar005 +1 yıl İlk beş dakika önemli diye biliyorum sonrasında olmaz Yorumla karanlıkSxX +1 yıl Anladım Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 386 cevap paylaştı. Çift değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Evlimsn 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Insallah olur kan nezamn verdn Yorumla Soran +1 yıl Olmasını istemiyorum ki ☹️ zaten var cocugum ca ramazan boyunca 1 kez ilişki yaşadık ondada tutma ihtimali çok mu yuksek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gzldn cksam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uygnmu senn icn Yorumla Soran +1 yıl Ne için anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konusmak icn biseyler sorcamda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen istersen yani bi sakncasi yok sana Yorumla Soran +1 yıl Burdan sorunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz musade et bisey olmazki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Istemezsen konusmay gene Yorumla Soran +1 yıl Sagolun iyi günler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl On dakka😊 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Çizginin silik çıkması, ya testi çok erken yaptığına ya da düşük riskinin var olduğuna işaret eder bir hafta sonra yeniden yap 👍
Kan testi verdim yarın cıkacak tekrar test yapsam çıkmaz mı acaba
Kan testinde çıkar HCG değeri yüksek se hamilesindir ☺️ şimdiden tebrik ederim 👏 Allah analı babalı büyütsün
Hamile degilsin ama coronasin.
Bu covid testi herkeste saf gibi inanmis ya.
Hayır canım hamilelik testi. Farkındaysan birbirine benziyor hic yaptırmadın ya da denk gelmedin sanırım
O zaman hamilesin :) hafif cizgi var
hayır yok
bidaha dene
Hayır
korunma olmadimi
Erkekler Ne Diyor
test erken yapmıssın
kan testi ile check yaptır
15 gün sonra bir daha yap net olsun şu an erken
şu an yok burada görünen
Nereden biliyorsun
İlk beş dakika önemli diye biliyorum sonrasında olmaz
Anladım
Çift değil
Yok temiz
Hamilesin
Evlimisn
Evlimsn
Evet
Insallah olur kan nezamn verdn
Olmasını istemiyorum ki ☹️ zaten var cocugum ca ramazan boyunca 1 kez ilişki yaşadık ondada tutma ihtimali çok mu yuksek
Gzldn cksam
Uygnmu senn icn
Ne için anlamadım
Konusmak icn biseyler sorcamda
Sen istersen yani bi sakncasi yok sana
Burdan sorunuz
olur mu
Biraz musade et bisey olmazki
Istemezsen konusmay gene
Sagolun iyi günler
On dakka😊