6 yaş bile çok az iki kardeşin arasında niye peşpeşe çocuk yapıyorlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence 6 yaş hiç de az değil mesela benim kardeşimle aramda 6 yaş var ve ben evin tek çocuğu olarak büyüdüm sonrasında o doğdu ve bş anda büyüdüğümü hissettim. Çok anaç yaklaşıyorum ona yeri geldiğinde abla değil anne gibi davranıyorum. Böyle olunca büyük çocuk bi anda büyüyor, + olarak da 6 yaş o kadar aşırı aşırı fazla bir yaş değil ama aralarında 10 yaş 15 yaş olan kardeşler de var biri büyüdüğünde biri yaşlanmış oluyor fakat peş peşe doğurmak anne için zor olsa gerek, yani bi çocuğu doğunca hemen 'bi tane daha yap öbürü bezden çıkmadan, beraber büyüsünler' diyen teyzeleri asla anlamayacağım.
02 Yorumla- +1 yıl
Bence 7 10 yaş arası iyi olmadı tek çocuk olsun dua ette eşime bi tane evlat veriyim veremiyorum
- +1 yıl
Ayyy Allah gönlünüze göre en güzelini versin tatlım 🖤 en kısa zamanda...💚
En İyi Cevaplar
+1 yılarkadaş olsunlar gibi b*ktan bir düşünce
00 Yorumla
+1 yılBu dönemde saçmalık
00 Yorumla
+1 yılHayatının her döneminde çocuk yapıp büyütmeye çalışmaktansa yakın yıllarda yapıp toplu sekilde büyütmek daha kolay gelir bazı kesimlere ve onların deyimiyle genç yaşlarda çocuk büyütmek zor gelmez ileri yaşlarda yorucu gelip anne babanın asabı daha bir bozuk olur. Kadının fiziki normalleşmesi de genc yaslarda daha olası, ileri yaşlarda zor denir. (Sahsi fikrim nüfusu arttırıcı yönde çocuk yapılması bencillik, kimsesiz aç milyonlarca çocuk da varken dünyanın aynı kandan daha fazla çocugun olmasına ihtiyacı yok, her iki tarafın da istedigi bir yaşta bir tane olması yeterli)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
46Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer iki tane arka arkaya yapılırsa ikiz bebek gibi olur böylece zorlukların hepsini birkaç yılda atlatmış olursun bir daha çocuk yapmaya gerek kalmaz hem de çocuklar kardeş gibi büyü gerçekten anne baba gibi değil kardeş gibi
34 Yorumla- +1 yıl
Ama küçük olan önce olgunlaşırsa
- +1 yıl
Hem ben peşpeşe çocuk doğurmak zorunda değilim.
- +1 yıl
Doğurmazsan doğurma ya
- +1 yıl
@murekkep15 hahahahahahaha
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılAz geliştikleri için daha kendilerine bakamıyorlar birde sürü gibi çocuk yapıyorlar
00 Yorumla
+1 yıl" Çocuk, rızkıyla gelir. " diyip yapıyorlar. Gerçekte olan ise ışıklarda " abi 5 lira ver be. " diyerek dolaşan tonla çocuk.
Ekonomik olarak imkanı olan varsa yapabilir ama ben artık doğum sınırlaması gelmesi gerektiğini düşünüyorum.
Dünya nüfusu aşırı derecede artıyor ve bunun engellenmesi lazım. Bir aileye ekonomik durumuna göre maksimum 2 çocuk yapma hakkı, ekonomik durumu normalse 1 çocuk yapma hakkı tanımlanmalı. Özellikle sefaletin olduğu yerlerde aşırı sayıda çocuk yapılıyor.
Çocuklara yazık günah, başka bir şey değil. Saçma sapan bir dünyada gözlerini açıyorlar.00 Yorumla
+1 yılO dediğin bazı kişiler Suriyeliler normal aileler maksimum iki ya da üç çocuk yapar ayrıca altı yaş az değil bence çok bile yorumları okudum da genellikle işte adet tarihi falan diyor adet başlangıç tarihi genellikle genetik olur ablası kaç yaşında başlarsa kardeşi de o yaşta başlar bence alakası yok ayrıca kardeşler yakın yaşlarda olursa büyüdüklerinde birbirlerine destek olurlar kuşak farkı olmaz en azından benim görüşüm bu şekilde
04 Yorumla- +1 yıl
Tamam aynı yaşta olmaları önemli değil adet tarihi arasında 6 yıl önemsiz kardeşler içinde önemsiz.
- +1 yıl
Yani ben öyle düşünüyorum oda sizin görüşünüz şimdi üç yaş fark olan iki kardeş ile altı yaş fark olan iki kardeşin arasında çok fark oluyor büyük olan hep sözümün dinlenmesini istiyor küçük olanda başına buyruk oluyor bence kuşak farkı olunca çatışma çok oluyor en güzeli arada az yaş farkı olmasın Buda benim görüşüm
- +1 yıl
Prensesler daha kalpli olurdu hani :(
- +1 yıl
Peki 9 yaşında adet olan kızla 15 normal midir ben bunu asla kabul etmiyorum Allah tan tek bir evlat fazlasında gözüm yok
Selamlar. Bir kadının zaten doğumdan sonra tekrardan doğum yapabilmesi için sağlıklı olarak en az 1 yıl beklemesi gerekir. Çünkü hemen toparlanmıyor vücud, gerek fiziksel gerek psikolojik olarak kadının hazr olması gerekir. Sağlıklı olan 2 yıl kadar beklenmesi zaten. Herkesin kendi kararı, illa ki 10 yıl beklemek gerekmiyor.
014 Yorumla- +1 yıl
2 yıl çok az 6 yıl bile hem o zaman niye bazı kızlar 9 bazı kızlar 15 yaşında adet oluyor demek ki 6 yaş bunun için önemli.
- +1 yıl
Niye o zaman biri 9 biri 15 oluyor ikisi aynı değil.
- +1 yıl
Yorumumu okusana bir daha, diyorum ki herkesin sağlığı aynı değil, 9 yaşındaki çocuğun adet olması hemen buna mı bağlanması lazım? Yani sadece bir örnek veriyorsun, o kişinin sağlığından dolayı belki erken adet görmüş, nereden bilebilirsin? Bu sadece bir örnek, bu örneği her şeye yayamazsın.
- +1 yıl
Yatarım 9 yaşında adet olan kızla 15 yaşında olan kız arasında 6 yaş iki kardeş içinde 6 yaş azdır nokta ben 38 yaşında tek bir evlat doğruca hatta o bile olmayabilir.
- +1 yıl
Yayarım
- +1 yıl
Doğru konuşuyorum 15 yaşında adet olan kızla 9 yaşında adet olan kız normal diyolar
- +1 yıl
Hem normal de az geliyo li 15 yaş olsun aralarında eğer menopoza girmezsem 46 yaşında doğruca
- +1 yıl
Doğuracam
- +1 yıl
46 yaşında yamulmuş yumurtalarınla doğur da canımsın olsun. Bile isteye engelli olma ihtimali bu kadar yüksek çocuğa neden hamile kalasın ki. Ayrıca gencecik kadınlar bile hamilelik sürecine zor katlanırken sen nenem yaşında nasıl dayanmayı pilanlıyorsun.
- +1 yıl
@mandalinadalinaman 46 bebe mi orta yaş ben Ajda Pekkan gibi yaşlanmıcam sen 45 yaşında nene olabilirsin.
- +1 yıl
46 nene yaşı mı
- +1 yıl
Ayrıca peşpeşe çocuk doğurmak zorunda değilim saygılı ol biraz
+1 yılBuralarda seni arayan biri vardı ya buldu mu acaba seni hiç gidip haber veremicem eski görüşlerin arasına karışmıştır. Sorunu da cevapsız bırakmayayım bilmiyorum ama yanlış da bir şey zaten ortada yeni doğurduğun bakman gereken çocuklar var bakımı da zor bir insan yetiştirmek zor yani düşüncesizlik bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk özellikle kadınların yaşamını çok kısıtlıyor pes peşe büyüsün istiyorlar.2 çocuk arasında çok bekleyince yani büyük olan tam kendi kendine idare edicek gibi olunca diğer bebekle en baştan başlamak zor oluyormuş. insanın yaşı da geçince daha zor çocuğun peşinde koşması
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılbir arada büyümeleri iyi oluyor.
bu sana çok ters geldi ise hazırlan. kesin senin de başına gelecek :)) ne kadar büyük konuşursan gerçekleşme olasılığı o kadar artıyor dikkat et :)))14 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey olamaz birinciyi bile doğuramıyorum
- +1 yıl
evli misin?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
o da olur İnşallah. iki üç Allah ne verdiyse bir arada büyürler. belki üçüzlerin olur..
+1 yılİsteyen istediğini yapar 6 yaş da gayet ideal bence hatta fazla bile ben şahsen ikitane art artda yapmayı isterdim beraber buyumeleri açısından, arkadaş gibi olmaları açısından bu benim fikrim tabi
121 Yorumla- +1 yıl
Kardeş olak kanki
- +1 yıl
@JOHNNYBIRAV0 küçük olan büyük olanı bastırabilir hem küçük olan önceergenliğe girerse ne yapacaksın.
- +1 yıl
9 yaşındaki kız 15 yaşındaki kadından önce adet olabiliyor
- +1 yıl
Saçmalama her şey yolunda olur
- +1 yıl
Küçük olan, büyük olan kimseyi bastiramaz bu senin eğitme şekline bağlı
- +1 yıl
Küçük olan erken gelişebilir
- +1 yıl
@JOHNNYBIRAV0 olalım knk
- +1 yıl
Erken merken yok güç kuvvet vermek var hemde antep fıstıklı
- +1 yıl
Yunus bende m. o
- +1 yıl
Kesin geç yaşta adet oldun.
- +1 yıl
Ben bir çocuk istiyorum sadece
- +1 yıl
Hayır canim geç falan değil gayette normal 13 12 buçuk ta olabilri
- +1 yıl
Birbirini sevmesi sağla hep paylastır kendi elleriyle bisileri hadi hoscakal soran
- +1 yıl
Mesaj kutun kapalı kardeşim al kutuna
- +1 yıl
5 çocuk istemezsen küserim soran
- +1 yıl
Esra mesaj kutun kapalı
- +1 yıl
15 yaşında adet olmak geç bak ondan 3 yaş küçük olan önce adet olabiliyormuş ben bu nlatı düşündüğüm için 6 yaşı az buluyorum
- +1 yıl
Kesin 14 15 yaşı da adet oldun
- +1 yıl
cvp verdim sana 12 13 diye
- +1 yıl
Benim anlamadığım varsın küçük olan önce adet olsun dünyanın sonu mu bu. Ayrıca yaş farkı arttıkça büyük çocuk küçüğü daha fazla ezer. Yaşları yakın olursa onu kendine denk görür. Yaş arası artarsa onu kendinden daha aşağılık görür, deneyim farkıyla övünür falan . Ayrıca yaş farkı fazla olan çocuklarda büyüğün anne babasını küçükten kıskanma ihtimali daha yüksek. Çocuk anne babayı kendine ait sanıyor. Birden bir otlakçı çıkınca deliriyorlar. Daha küçük yaş farkında büyük küçüğü kendine oyuncak gibi görünüyor ve çok sıkı bağlar kurabiliyorlar.
- +1 yıl
@mandalinadalinaman Sorun olmaz birbirleriyle vakit geçirmeye yön verilirse
+1 yılUzmanlar okumuş etmiş insanlar ! Eğitim görmüş insanlar diyor ki. Ya çocuğunuz 1,5 yaşındayken hamile kalın. Ve bebek dünyaya getirin ya da ya da 5 yaşında ! Üç buçuk yaş ile 8-9 yaşları çok tehlikelidir diyor ama senin gibi tıp fakültesini bitirmiş birine nasıl sormazlar bunu
01 Yorumla- +1 yıl
O uzmanlar adet yaşına da 9 15 diyor
+1 yılKnk adet meselesine neden bu kadar taktın anlamadım, biri 9 yaşında olsun biri 15 ne olur ki, ne fark eder 🤔
013 Yorumla- +1 yıl
Arada 6 yas olmali fikri neden adet meselesine dayaniyor anlamadim
- +1 yıl
6 yaş var kabullenemiyorum 9 daha çom küçük 15 aşırı büyük
- +1 yıl
Çünkü bu durumu sevmiyorum
- +1 yıl
Ne olacak ki mesela 9 yasinda ve 15 yasinda kizin olsun ikisi de ayni anda adet olsun ne olur?
- +1 yıl
Bu durum bana tuhaf geldiği için en az 7 diye düşündüm hem normalde de sevmiyorum
- +1 yıl
Yani 9 15 yaş aralığına pretesto eriyorum madem öyle kardeşler arasında bile 6 yaş az diyorum hem gerçekten yaş farkı çok olmalı
- +1 yıl
Bu meseleyi adete dayandiran adetle alaka kuran ilk seni goruyorum, ne olmus yani, adet ne alaka, psikolojileri mi bozulcak oyle olunca yoo, millet aa ayni yasta adet olmuslar mi dicek yoo. Milletin haberi bile olmaz, istersen diger cocugun da haberi olmaz, hem ne malum birinin cok kucukken birinin cok buyukken adet olacagi, herkes genellikle 12 yasinda olur. Eminim onlar da oyle olacak. Bir de gec evlenirsen digerini de yaslaninca yapmaya calisirsin olmaz, yakin yasta yaparsan arkadaş olurlar, birbirlerinin kiyafetlerini giyerler, birlikte gezerler, diger turlu bunlar olmaz, anlasamazlar, kucuk kardes abisini ablasini hep rahatsiz eder kavga ederler. Genc yasta cocuk buyutmek yasliligina buyuk yatirimdir, her zaman yardimcin olurlar
- +1 yıl
Ben sevmiyorum adet okul yaş önemli değilde kardeşler için mi öenmli
- +1 yıl
Önemli
- +1 yıl
Peşpeşe çocuk doğurmak zorunda değilim
- +1 yıl
Zorunda degilsin tabiki. Kimse zorlamiyor, burdakiler hep soruna cevap vermis kolayliklarindan bahsetmis, kardesler icin de sorun olacagini sanmiyorum hatta olmaz ki herkesin yapisi mizaci farkli, bunu soylersin kizlarina, kötü bir sey yok diye, ama sirf o ihtimal yuzunden kendini zora sokmazsin heralde bir suru kolaylik guzellik varken
- +1 yıl
Ben kolaylık olduğunu düşünmüyorum adet yaşının belirsizliği de canımı sıkıyor madem böyle bir şey var bende çok yaş yaparım aralarında hem ben böyle daha çok seviyorum
- +1 yıl
Güzellik filan yok cahilce
Çocuklar arasında yaş farkı fazla olunca iyi olmaz gibi. Çünkü birbirini kıskanma oranı fazla olur. Bir de zorluklara aynı anda göğüs germeleri daha iyi olur.
00 YorumlaKardeşimle aramda 10 yaş var, abla gibi değil anne gibiyim. Yaşımız yakın olsaydı belki daha iyi olurdu bilemiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Bence daha iyi
+1 yılBenim teyzem yaptı öyle sayesinde çocuktan soğuduk. Her doğan bir öncekinden daha yaramaz oluyor. Aralarında 2 yaş olan 5 cocuk var bir de 6. Düşünüyo 🥲 Ben olsam ilk çocukta ikiz yapardım ya
01 YorumlaÇocukların psikolojik ve fizyolojik gelişimi açısından ideal yaş minimum 4'tür.
Herkesin aile planlaması kendine özeldir :)
Hakkıyla büyütebiliyorlarsa bir mahsuru yok bence.00 Yorumla
+1 yılAilenin kendi tercihi kimisi yaşımız geçmeden yapalım diyor kimisi çocukların arasında yaş farkı olmasın birlikte oynasınlar arkadaş olsunlar diyor
10 YorumlaÇocukları seviyorlardir kızım bize ne 😂😂benim de çok kardeşim var hepimizin arasında en fazla iki sene var 😂😂🙄
01 Yorumla- +1 yıl
Çok kardeş mi nerelisin sen
+1 yıl6 yaş aslında çok fazla. Biri genç biri ilkokul zamanında çocuk diye düşün. Ortak nokta olma beraber zor eğlenirler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTercih meselesi yani bende mesela 3 çocuk istiyorum ve aralarına 4 yaş koymayı düşünüyorum hatta sonuncuyu biraz erteleyebilirim yani 6 yaş diyebilirim ama benim bir arkadaşım mesela 10 yaş olsun istiyor aralarında kişinin kendi isteğine bağlı bu
00 Yorumlabirlikte büyüsünler diye veya yaşları büyüktür çocuklarıyla aralarında fazla yaş farkı olmalarını istemediklerindendir
00 Yorumla
+1 yılCahilliklerinden. hani Allah verir riskini diye cahillerin kullandigi dillerine pesenk yaptiklari o sozcuk varya ondan dolayi
00 YorumlaBirlikte arkadaş gibi büyümeleri iyi çünkü birçok kişiye göre, o nedenle öyle yapıyorlar.
08 Yorumla- +1 yıl
Küçük olan büyük olanı bastırabilir ama.
- +1 yıl
Evet zaten psikologlar da üç yaşı gecemeyin diyor. ilk çocuktan elde ettiginizi anne babalık deneyimlerini unutursunuz
- +1 yıl
@asiprens2905 ama herkesin adet yaşı farklı
- +1 yıl
O zaman 9 15 yaş arası adet olmak normal değil biri erken biri geç
- +1 yıl
@asiprens2905 Bam bam bence geniş ayle takım 11 koruma kollama
- +1 yıl
@asiprens2905 Çok uzun deyil yani
- +1 yıl
Yaş farkını aç da küçüğü büyüğün elinden kurtarabilecek misin görelim. Kardeşiyle yaş farkı çok olan kimi tanıyorsam küçük kardeşini canından bezdirmiş ve kendide bezmiş oluyor. Küçücük çocuk ergen abisi/ablası ile uğraşıyor.
- +1 yıl
@mandalinadalinaman Bakmamışlar ilgilenmemişler göstermemişler söylememişler ögretmemişler
Birlikte arkadaş gibi büyümeleri için veya ard arda yapıp ileride çocuk tasasına düşmemek için genelde.
00 Yorumla
+1 yılpaşa keyifleri öyle istedikleri için
korunmayı bilmediklerinden
ana baba lafına baktıklarından00 YorumlaBeraber büyüler diye veya istedikleri için veya yanlışlıkla olduğu için
00 YorumlaCinsel hayatımı etkileyecek kadar çocuk yapmam asla sjdjs
00 Yorumla
+1 yılMilletin şeyinin muhasebesini yapamam bakabiliyorsa yapsın bana ne :D
00 Yorumla
+1 yılçocuk seviyorlar yapıyorlar ne var ki bunda ekonomi bütçesi izin veriyorsa yapılır
00 Yorumlaparası çoktur. Ben evliyim ama çocuk felan düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılİki çocuk arası 5 ten fazla olursa bir daha doğurmam zaten
00 Yorumla
+1 yıldusuncesızlık ve cahıllık.. korunma denen bırsey var..
00 Yorumla
+1 yılbana göre 2 çocuk yeterli ve aralarında 1 yaş olmalı bu sayede beraber büyürler... 6 yaş fazla
00 Yorumlaİkiz ucuz gibi buyusunler diye olabilir yaşlarının arası fazla olmasın diye olabilir
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşında 3 çocuğu olan insanlar var sanki marifet gibi
00 Yorumla
+1 yılGüçlü kalsın diye bedensel beyinsel düşünsel okulsal hayatsal dünyasal evrensel kayinatsal
00 Yorumla
+1 yılDevletten para koparmak için bir ara demişlerdi ya en az 5 çocuk diye 🤪
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürbanlılar öyle yapıyo genelde. Sayıyı çok tutabilmek için. Yaşlı yaşlı çocuk bakmak zor 5. çocuğu 45inde yapacak halin de yok
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok çocuk yapıyolar müslüman sayısı artsın diye. Bir de çocuğu çalışmıyo evde duruyo, çocuktan başka iş yok
Cevap sahibi+1 yılÇoğu*
- +1 yıl
Türbanlılar mi? Aşırı saçma olan bu dusuncene ne alaka diye sorguluyorum türbanlılar düşüncesiz yobaz falan mı oluyor sana göre
Cevap sahibi+1 yılTüm türbanlılar yobaz değildir ama yobazların çoğu türbanlıdır…
- +1 yıl
Türbanlılar zaten yobaz buluğ çağı ada 9 15 diyolar lan 9 la 15 nasıl aynı olsun.
- +1 yıl
Çağınada
- +1 yıl
Aşırı saçma ve saygisiz birisin bence !
- +1 yıl
Bazı kişiler 45 in dede çocuk istiyor
- +1 yıl
Arkadaşlar çocuklari çok seven ve bakabilcek gücü olan çocuk yapar türbanlı ya da turbansiz farrketmiyor
- +1 yıl
İsteyen istediği kadar yapar
- +1 yıl
@heyybenesra o zaman buluğ çağı 9 15 diye zırvalamasınlar
- +1 yıl
Zirvalayanlar zaten genelde daha taş devrindan , cahiliye devrinden kalma insanalr her insan bir değil herkesin düşüncesi farklı yapacak pek bişey yok bunlarla başa da çıkılmaz
- +1 yıl
@heyybenesra ama bence iki kerdşin arasında en az 7 8 yaş olmalı hatta Allah bana bir evlat verse bile yeter.
- +1 yıl
Kullanıcı adını tesettürlübirkız girip türbanlılara yobaz demek. Ablam sen niye kendi kendine hakaret ediyorsun ki şimdi
- +1 yıl
@mandalinadalinaman kapalı değilim dalga geçmek için açtım
- +1 yıl
E yuh yani saygısızlığin bu kadari
Zengin parasıyla, fakir karısıyla oynarmış. Fazla oynayınca çocuk oluyor.
00 Yorumla
+1 yılYaşlarının yakın olması güzel nisi bence ben pes peşe gücüm yeterse (hem ekonomik hemde ilgi konusunda çalışan bir kadın olucam inşallah:)) ) ha birde karşımdaki adam da önemli 3 tane istiyorum 2 yıl arayla ama zor keşke biri ikiz olsa :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela Suriyeliler ya da sma veletler anne baba ilk ya da 2cocugnu kaybettip tekrardan sma bebek doğurması gibi fare gibi turuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMilletin uçkur bekçisimi olalim belki öyle seviyorlar peşpeşe büyüsün istiyorlar. Neye gore kime göre 6 yaş mesela değil mi
00 Yorumla
+1 yılsevişmeyi bilmiyorlar..
normalde çok azdır arka arkaya çocuk isteyen kadın sayısı..10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum vallaha bunlar neye güveniyor bu kadar on tane yapan var şaka gibiler.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende ikinci çocuğumu 1 yıl arayla 3. yü 2 yıl arayla yapıp bırakcam
00 Yorumla
+1 yılBence güzel bir şey.
Çocuklar kardeş gibi büyür. Biri abi/abla diye diğerinin yükünü çekmek zorunda kalmaz. Gel gör ki zor bu devirde00 Yorumla
+1 yılNeden çok çocuk yapıyorlar bilmiyorum ama bence 6 yaş az değil
012 Yorumla- +1 yıl
6 yaş az hem 9 yaşında adet olan var 15 yaşında adet olan var
- +1 yıl
Küçük kardeşimin benden erken adet olmasında ne sakınca var Allah aşkına.
- +1 yıl
ben hiçbir şey anlamadım
- +1 yıl
Delinin tekini anlamaya çalışıyorum burada. Bunun kısır olması lazım daha ne dediği anlaşılmıyor.
- +1 yıl
Adet olmasına göre mi kardeş yapılsın ben anlamadım ne saçmalık
- +1 yıl
Hani küçüğün büyükten önce evlenmesi hoş karşılanmaz ya. Bu da kafasında öyle bir şey kurmuş galiba. Saçmalığın dik alâsı
- +1 yıl
Gerçekten saçmalık
- +1 yıl
Deli sensin hadsiz
- +1 yıl
Asıl saçmalıyorsunuz Kezban lar yallah arabistana
- +1 yıl
Bu zihniyetle sen yallah arabistana
- +1 yıl
Sen yallah çocuk fırlatmaya çok Meraklısın 40 yaşına gelince neneme dönersiniz
- +1 yıl
Askjskkckskckkskfksd aynen o dediğinden
+1 yıl... çünkü peş peşe yapmalarını engelleyecek bir durum yok.
00 Yorumla
+1 yılBeraber buyusunler diye elim degmisken bunuda aradan çıkarıyor gibi dusun
00 Yorumla
+1 yılBirlikte buyusunler tekrar ayni zorlukları yasamayayim diye
00 Yorumla
+1 yılAhahhah 😂 biz nerden bilelim ya
00 YorumlaHiç bir fikrim yok 😂
00 Yorumla
+1 yılGenellikle yoğun iş hayatı olanlar
00 YorumlaKadroya adam tamamlıyorlar herhalde
00 Yorumla
+1 yılFakir işi zengin parası ile fakir işte yani