Hep hafif kilolu balık etli biriydim , ilk hamilelik sonrası 30 kilo civarı aldım , çok geçmeden tekrar hamile kaldım sizce bu hamilelikte çok kilo alır mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa çok pardon da bu soruyu soran kadın bazı saygısız görüşleri alttan aldı diye ne bu saçma sapan yargılayıcı tavırlar ya size ne milletin ilişkisinden ne zaman hamile kaldığından? 18 19 yaşındaki ergenler evli kadınlardan daha profesyonel konuşuyor cinsellik hakkında ne hikmetse. Çok iyi biliyorsanız evlenince kendiniz yaşarsınız görürsünüz burada milleti yargılamayın boş boş. Kadın size arka arkaya hamile kaldım ilk gebelikte 30 kilo aldım diyor bazıları arka arkaya da olmazki, planlama neden yapmadın, homunigırtlak yemişsin vs saçma sapan şeyler yazmışsınız ben okuyunca sinirlendim ya. Sizi ilgilendirmeyen konulara yargılayıcı yorum yapmaya bayılıyorsunuz ama kendi hayatınızı unutuyorsunuz kimseyi kınar gibi yargılamayın. Bu soruyu soran ablacım sen de en güzel bilgiyi doktorundan alırsın. Bu tür önemli soruları da burada sorma. Sen zaten hamilesin doğru karar vermen gerekir bebeğin ve senin sağlığın için. Eğer doktor sana diyet yap derse bile ondan bilgi al nasıl bi diyet yapacağın hakkında. Bide burdaki bazı insanlar karşısındakini düşünmeden ağzına geleni yazar buraya sen etkilenirsin ama bebeğin de hisseder onu. Ben hemşireyim sormak istediğin ne varsa bana sorabilirsin abla ama sana en önemli tavsiyem çocukların yetişkin olduğunda mutlu pozitif bireyler olsun istiyorsan özellikle gebelik sürecinde kendini mutlu edecek sana huzur verecek şeylerle ilgilen. Huzursuz ortamlarda bulunmamaya çalış. Burdaki kimseyi de alttan almak zorunda değilsin. Ver herkese hak ettiği cevabı. Herkes haddini bilsin kimse kimsenin cinsel ilişkisini evliliğini sorgulayamaz ve yargılayamaz burada.
33 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun, yorumun için teşekkürler 😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Soran+1 yılAmin🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılBu yoruma yazanlar neden bu kadar anlayışsız? İnsan bir bahane yokken bile fazla kilo alabilir bu çok doğal bir şey. Ben 18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kiloluydum ama karar verdim ve 5 ayda 18 kilo verdim. Kiloya çözüm çok basit. Diyet ve sporla zaten veriliyor. Bu yorumlara yazanlar size sesleniyorum neden öyle yaptın demek yerine neden çözüm önerisi yazmıyorsunuz? Gerçekten saçmalamışlar. Tamam 30 kilo fazla olabilir ama kilo vermek istediğin sürece bunu 1 yılda rahat rahat verirsin emin ol. Şimdilik normal beslen bence kilo vermeye çalışma ama almayıp biraz daha dengeli beslenmeye çalış. Çocuk doğduktan sonra da dikkat edersin mutlaka. Bunu sorun etme kendine. 30 kilo gerçekten abartıldığı kadar fazla bir kilo değil yani.
76 Yorumla- +1 yıl
Bu arada kiloya çözüm çok basit dedim fakat tabii ki de emek ister. Pes etmeden kilo vermeye kalkıldığında emin ol verirsin diyet ve sporla. Pes edersen zaten bu dediklerimi unut.
- +1 yıl
@Master81 İster küçük yaşta olsun isterse de büyük yaşta olsun kilo her yaşta verilebilir. Evet belki yaş ilerledikçe biraz daha az verilebilir ama sonuç olarak kilo verilip istenilen kiloya ulaşılabilir. Kilo tabii ki sağlık için sakıncalı ama sağlık sadece kiloyla bitmiyor. İnsanın kendisine saygısı da kiloyla olmuyor. Eşi de eğer seviyorsa onu her haliyle güzel görecektir. En sonki cümleni demek istiyorum. Hamilelikten sonra dikkat edip verebilir bu kiloları. Yani sonuç olarak olan olmuş. Neden suçlamak yerine çözüm önerisi sunulmuyor ona şaşırıyorum. Olmuş bir şey üzerine suçlamak hiçbir işe yaramaz. Burada yapmak gereken şey çözüm önerisi ve motivasyon sağlamak. İnsanlar maalesef daha çok boş yere strese sokuyor ve daha çok zarar vermiş oluyor.
- +1 yıl
@Master81 soruyu soran kadın da 18-24 yaş aralığındaymış zaten yorumda belirtmiş yani kolay kilo verebilir
+1 yılÇok yazık ya otuz kilo ne demek doktor en fazla oniki kilo alın diyor insan biraz dikkat eder yediğine içtiğine iki canlıyim diye hominigitlak yerseniz olacağı bu birde keşke hamilelik planlaması yapıp hamile kalsaydıniz
1314 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız dediklerinizde uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyordum , eşinle çocuğumuz olsun istedik uzun uğraşlar sonucu olunca eşim biraz üstüme düştü ben de rahatlıktan ve ilgiden hoşlandım saldım kendimi. 2. Hamilelikte kazara oldu denebilir, ama ben aldırmak istemiyorum
- +1 yıl
Tâbi ki de aldırma ama fazla kilo almamaya dikkat et ki daha sonrasında vermen kolay olur bende iki çocuktan sonra fazla kilolarımi verdim ve şu an hiç olmadığım kadar fitim Yeter ki iste yaparsın
Soran+1 yılSen kendini nasıl dizginledin peki ben her aseriyorum , canım bir şeyler isteyip duruyor , evim pastaneye ve restorantlara yakın geçerken iilla bir şeyler almadan duramıyorum
- +1 yıl
Hamile iken o kadar çok kilo almadım daha sonrasında diyetle sporla verdim
Soran+1 yılAnlıyorum, neyseki bebeğim sağlıklı ona şükrediyorum kilo almam pek önemli değil gibi
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
@yedi7k ya srn takma bu kadini hamile kadina boylemi denir! Verirsin canim hem bak bi tasla iki kus 2 kere degilde 1 kez diyet yapicaksin boş ver suanlik kiloyu cocuk istiyor sen ye bebege istedigini veer cok asiriya kacmadan. Saglikli gelsinde sonra verirsin kilolari
- +1 yıl
Önemli olan yemek değil sağlıkli besinlerden yemek
- +1 yıl
İkincisi kazara oldu derken iş kazası mı?
Soran+1 yılBir şekilde orta yolu bulacam teşekkürler hanımlar
Soran+1 yıl@Sinemlshx denerim tabi ama zor gibi
- +1 yıl
bence baska yere tasinmazsaniz dr now un yanina tasinmak zorunda kalicakmissiniz gibi geldi 😄 pastanenin onunden de gecmeyiverin 😄😄
+1 yılÖncelikli Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin merak etmeyin zaten vücudunuz yaşlandıktan sonra eninde sonunda bir şekilde hepimizin bozulacak ama gerekli diyetleri yaparak gerekli sporları yaparak Elbette kazanabilirsiniz şu anda düşünmeniz gereken bunlar değil annelik mutluluğunu tatmanız gayet güzel Rabbim herkese nasip etsin.
Hiç aklınıza bunlarla bulandırıp da işinize ve kendinize mutsuzluk getirmeyin güzel güzel çocuklarınızı büyütün ve sağlığınızı koruyun tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı büyümek imanlı büyütmek ve imanlı bir çocuk büyütmek nasip etsin.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
64Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani keşke biraz toplasaydın kendini şöyle 06 ay filan daha sonra hamile kalsaydın yani biraz çok erken olmuş ya arka arkaya da olmazki
32 Yorumla
Soran+1 yılDoğru küçük bi hata yaptım.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet fiziğin muhtemelen aşırı bozulacak ama sağlığın için dikkat etmelisin
00 Yorumla Hamilelikte aldığın kiloları sevmelisin seni mutsuz etmesine asla izin verme sakın bir daha geri gelmeyecek en güzel günlerini yaşıyorsun kilolarını takıp seni üzmesine izin verme. Mutlu ol 30 kilo nedir ki biraz gayretle verirsin. Kimler ne kilolar verdi verirsin elbet senin diğerlerinden aşşağı kalır yanın yok kendine güven kendini sev ve değer ver canım 🫶 iyi bir anne olabilesin inşallah
22 Yorumla
Soran+1 yılYaaa ama sen çok tatlısınnn 💕
Bu yapıyla alakalı canım
bekarken kilo almaya müsait bir yapin varsa eğer kilon kalabilir ama eğer kilo almaya müsait yapın yoksa verirsin gbime geliyor ama korkma eğer kalırsa spora gidersin çabucak eski halline dönersin hatta daha da güzel olursun yani korkma bnc spor la halledersin11 Yorumla
Soran+1 yılBu beni iyi hissettirdi teşekkürlerrr
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yıl30 kilo gerçekten korkunç bir sayı, özür dileyerek belirtmek istiyorum ama benim korkulu rüyalarımdan biri, hamile kalıp 80-90 kilo olmak, ki şu an da da hamileyim zaten 6. ayımda. Hayatım boyunca 2-3 kilo verirken bile çok zorlanmış bir insan olarak 10-15 kilo vermeyi bile yeterince zor buluyorum. 30 kiloyu alsam neler olur hiç bilmiyorum.
Velhasıl, olan olmuş. Yeni hamile olduğunuzu var sayarsak, şu an kendinizi frenleyebilirsiniz. İki kişilik yemekten vazgeçin, iştahınızı dizginleyin ve hareket edin. Evet zordur yeni doğmuş bir çocukla elbette ama vücudunuz hareket etmeli, hem sadece yataktan mutfağa bir hayat sürüp, hemde aynı anda iki kişilik ve canınızın her istediğini yerseniz, sadece gün be gün üstüne eklersiniz. Emin olun, kendini fit hissetmek kadar hafif ve güzel bir duygu yok. Tamam çocuğunuzu taşıyın, sağlıkla dünyaya getirin, kendinizi zaten aç bırakmayın ama nefis terbiyesi ve günde en azından 30 dakika yürüyüşte şart gibi bir şey.01 Yorumla
Soran+1 yılUygulamaya çalışacağım teşekkürler 😊
+1 yılkiloyu geçtim vücut daha kendini toplamadan hamile kalmışsın
ilk çocuğun aldıkları daha yerine koyulmadı
ikinci çocuk garibim bulduklarıyla büyür artık
nasıl bu kadar dikkatsiz olabiliyorsunuz
üst üste doğum hem senin için sağlıklı değil hem bebek için20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDengeli beslenmeyle hamileyken bile kilo verirsin. Diyetisyene git , hamilelerle çalısan birine. Asla eksik beslenme bebek için ama gereksiz pastane ürünlerinden uzak dur. Hamur , helva , serbet gibi seyler bunlar saçmalık sana da bebeğe de çok zararlı. Katkılı bir sey yeme. Zararı yoksa yürüyüs yap ve hareketli ol gerektiği kadar. Doktoruna danıs. Hamile pilatesi yap metobolizmanı hızlandıracak ve sekillenirsin
30 YorumlaIki evlat dunyaya getireceksin az şey mi? Bu hamilelikte almazsiniz olur biter. herkes 36 beden olacak diye de bir sey yok. eger bi 44 beden falansaniz zayiflayip sarkacaginiza bu kiloyu koruyun daha iyi bence. nedir bu zayiflik takintisi hic anlamiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılKilolu olmak yakışıyor aslında bana ama çevre baskısı.
Soran+1 yılDeneyeceğim teşekkürler 😊
- +1 yıl
harikasin @tubidilik gerçekten zayif kadinlardan bıktık nerde şöyle etlerini yogura yogura hasin sevebilecegimiz guzel hatunlar 😘
Tıpkı bennn ve şu an 90 küsürüm ama verebileceğimi umut ediyorum bebişler biraz büyüsün sütten kesilsin de gerisi kolay
11 Yorumla
Soran+1 yılYaaa ben de öyle düşünüyorum biraz büyüsün benim yeni doğan sonra bir yolunu bulurum inşallah.
Kafana takma 5 bin lira harcarsin spor hocasiyla takviyelerle. 0 beden fistik gibi bi anne olursun. Insanlarin cogu gömmüş ama patan varsa hersey mümkün. Sen sadece duzgun bir hoca ve disiplinli bir calisma sistemi yarat kendine
14 Yorumla- +1 yıl
Herkesinnde parasi vavrdi zaten
- +1 yıl
Herkes böyle düsünmez
+1 yılBir can geliyor dünyaya alabilirsin bence hormonlar duygular bir cok degişken varken hayatında vucudunun değişmemesi anormal olurdu bebeğin sağlıklı sen sağlıklı ol kilo alınır verilir
20 YorumlaEvet bozulacak muhtemelen.. ikinci doğumdan sonra sıkı bir diyet ve spor programına başlayıp temelli bütün kiloları vermeye çalışın yoksa iyice yerleşir ve vermek çok çok zor olur
10 YorumlaDüzenli ve aylara göre yoğunluğu belirleyerek mutlaka spor yapmanı tavsiye ediyorum. Gerekirse bir spor salonuna yazıl. Ben bu sayede hala eski kilomdayım hiç doğum kilosu kalmadı üzerimde.
10 Yorumla
+1 yılBi 15 kg daha eklersin min. üzerine muhtemelen. Keşke dogum sonrasi eski kilona dönmek için cabalasaydin
20 Yorumla
+1 yılYa bu çok normal. Düşünsene dünyanın en güzel şeyi sonuçta bir mucize. Neden bunları bu kadar düşünüp canını sıkıyorsun alsan bile bunun çözümü var. Doğumdan sonra sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür doğru söylüyorsunnn...
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlıs anlamada niye 2. ci cocugu yaptiniz türkiyenin ekonomisi çok kötü benim ablamin çocugu yani yegenim 10 aylık oldu babam ablama para yardımında bulunuyor her ay 300 tl veriyo çünkü bizimde durumumuz kötü fazla yardim edemiyoruz
Çocuk çok masraflı 1tane olmuş zaten keske 2ciye yapmasaydiniz inşallah zorlanmazsınız tek sıkıntın kilo olur inşallah01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama üstesinden gelmiyeceğimiz bir şey değil , gelecek planlamasını iyi yaptık kocamla
+1 yılVücudunda alakalı da bu biraz kimisi çabuk veriyor kiloları kimisinde kalıyor umarım kalmaz o kilolar
10 Yorumla
+1 yılHamilelik döneminde fiziği bozulan tek ırk Türk kadını sanırım. Hamilelik adı altında her şey mübah diyorlar😄 hamile kalıpta fiziğini koruyan çok insan tanıyorum. Eğer içinde istek olursa istediğin fiziğe 5 tane çocuk yapsanda ulaşırsın.
10 Yorumla
+1 yılsn arkadasım oncelıkle hayırlı olsun saylıklı dogar ıns
3 altın kuralı kullan daha fıtlesırsın sıkılasırken sarkma olmaz10 Yorumla
+1 yılBiraz erken olmuş ama yapacak bir şey yok.
Hayırlı olsun.🍓20 YorumlaBu hamileliğinde dikkatli beslen fazla kilo almassın. Ama eski fizigin olmicak tabi.
20 Yorumla
+1 yılBu günlere tekrar dönmeyeceksin kilolarını kafana takarak bu günleri kendine ziyan etme tadını çıkar. İki tane evlat dünyaya getiriyorsun önemli olan bu kiloların değil ayrıca insanların beden imajı algısına takılma herkes zayıf olmak zorunda değil. Sen insanlara göre yaşamak zorunda değilsin. Eğer sen bu şekilde sağlıklı ve mutluysan zaten dünyanın en güzel insanısındır. Kendini her koşulda sev hiç kimsenin fikri senden önemli değil 😊 umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın 🥰
011 Yorumla- +1 yıl
İnsanları tipe göre yargılamak ne kadar doğru gerçi doğru siz erkekler iyi kalpli vicdanlı kadınla birlikte olmak yerine çekici ve güzel kızlarla olmayı tercih ediyorsunuz çünkü sizin aklınız sadece libidonuz için çalışıyor
- +1 yıl
Yorumuzdan belli oluyor sizin iyi kalpli anlayışınız
- +1 yıl
Bu kadar acımasız olmamanızı öneririm insanların hassas kalpleri ve kırılıyorlar dünyaya çocuk getirmiş bir kadına cirkinlesiyor demek kötü kalplilikten başka bir şey degil
- +1 yıl
Sen de bu kadar vicdan yoksunu bir insan olmasan mesela nasıl olur. Senin biraz kalbin olsun !
Soran+1 yılYaa öyle demi ben de zayıf olmak zorunda değilim eşim seviyor, teşekkürlerrr
Soran+1 yıl@Chiqi senin beynine , seni doğuran annene yazık...
- +1 yıl
Eşiniz seviyor ve siz mutlusunuz diğer insanların boş yorumlarının ne önemi var ki en değerli sizsiniz aldırmayın kimseye
Soran+1 yılDoğru teşekkürler 😊
- +1 yıl
Rica ederim 🥰
Soran+1 yıl@Chiqi aynen bak şu an yabancı kızlar kapına dizildi bile , annen güzel olabilir ama bu senin çirkin olmanı değiştirmiyor hem içsel hem de dış güzellikten yoksun kalmışsın üzüldüm adına , annen de türk olduğuna göre çirkin oluyor
Soran+1 yıl@Chiqi sevgiline , annene ve yakınlarına akıl sağlığı diliyor senin tarafından yetiştirilecek çocuklara açıyorum...
+1 yılMerhaba, 30 kilo biraz fazla olmuş ilk gebelikte. 12-16 arası normal kabul edilir ama sen iki katı almışsın. Bu gebelikte daha dikkatli olmalısın, gestasyonel diyabete yatkınsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılDikkat ederim teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim, yanlış anlama lütfen, hem senin hemde bebeğin sağlığı için önemli bu
Soran+1 yılAnlıyorum tabi , doğru söylüyorsun.
İstedikten sonra eski hâlinden çok daha iyi bile olabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılBir süre kilolu haline katlancan mecbur diyetisyen yardımı al yoksa vermen çok zor
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 307 cevap paylaştı. Öyle düşünme çok yememeye çalış bol yürüyüş yap su iç 🙏🏼
10 Yorumla
+1 yılEgzersiz, spor yapmaya başla, hamile kalınca illa yan gelip yatacaksın diye bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir. Bu konuda bayanlar çok iyi bilgi verebilirler.
10 YorumlaVerirsiniz verir önce bir sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🙏
10 Yorumla
+1 yılŞu durumda, fizikten çok psikolojik durumunuzu düşünün. Diğer konu doktor kontrolünde halledilir.
10 Yorumla
+1 yılHamileliğin ilk dönemlerinde kilo verilebilir benim bildiğim. En sağlıklı sonuç için bence bir diyetisyene git.
20 YorumlaÖyle ya da böyle hamilelik yakışıyor her kadına... Ha gelen kilolar da erir gider merak etme 😂👌
10 Yorumla
+1 yılanlayamadimki derdiniz ne üst üste hamile kalıtınız korunma yöntemlerinin öğretelim yoksa gelip başınızdami bekleyelim siz ilişkideyken hamile kalmayın diye
010 Yorumla- +1 yıl
Hamile kaldığından yakınmıyor , nasıl kilo veririm diyor soruyu dikkatli okuyun, siz evli misiniz bilmiyorum ama bence ilişki hakkında pekde bilginiz yok gibi. Korunduğu halde de hamile kalanlar var. Biz buna poşet kaçağı diyoruz tabi siz bilemeeyebilirsiniz. Bu yorumunuzla sizi çok kınadım hakkınız yok bu lafı etmeye
- +1 yıl
@Themomgirl ben soruyu okudum bende ne aceleniz vardi okadar diyorum evliyim ve aile planlaması denen şeyi çok iyi biliyorum oyleki kadın sağlığı bozuluyor hemcinsin olarak bunu anlatmak istedim tamda
- +1 yıl
Kendisi istemiyorum dememiş vücudu hakkında bilgi istemiş pek çok çözüm vardır illa ki. Hani ilk baştaki vücuduu gibi olmasa da yapılabilir bişiler. Şahsen benim öyle bir derdim yok.. bebeğimden kalacak olan çatlaklar aldığım kilolar olsun varsın anneyiz sonuçta
- +1 yıl
@Themomgirl kuzucum anlatmak istediğimi ısrarla anlamıyorsun anneyiz tabiki o izler hepimizde gurur vesilesi benimde iki evlâdım var benim söylediğim kadının sağlığı metabolizması bozuluyor ileride büyük sorunlar çıkarabiliyor kısa süreli hamilelikler doktor bile tavsiye etmkyor
- +1 yıl
İlişki deyken başınızda bekleyelim demişsin ne münasebet işte bende onu diyorum sizene
- +1 yıl
@Themomgirl etme cahille sohpet koşturursun diye boşa dememişler ne desem anlıcan kapasite yok tartışmayı uzatmayada gerek yok sanki senin basında durcaz
- +1 yıl
Millet senin hakkında hep yalancı olduğunu söylemiş ben anladım anlayacağımı kardeş😂neyse iyi akşamlar
- +1 yıl
@Themomgirl neyseki burada yalancı diyenlerin hepsi köpek gibi yalvarıyor bir defa mesaj cvp ver diye
- +1 yıl
@Themomgirl 🤣🤣🤣😂😂😂
- +1 yıl
Evli değil misin ki sen, mesajlaşıyorsun ya da mesaj kutun açık öyleyse sende kocanı mı aldatıyorsun
+1 yılKadının en büyük düşmanı yine kadın cümlesini tekrar hatırladık gerçekten... Bilgi alınmak için açılan başlığa gelen yorumlara bak hey allahım hey
10 Yorumla
+1 yılBu hamilelikte o kadar kilo alacağınızı sanmıyorum. Ölçülü beslenin, doktorunuza danışın. Sizi diyetisyene yönlendirir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbirazda senin elinde olduğunu düşünüyorum kontrolü elinde tut
sağlıcakla kucağınıza alın inşallah🙏10 Yorumla
+1 yılOlaya pozitif bak bu kiloları ikinci hamilelik sonrası tekrar verebilirsin sonsuza dek kalan birsey değil sonuçta
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılSal gitsin bu hamilelik olayı kadınlara özel çok hoş, özel bir şey. Kilo zamanla verilir. Alacağın kadar almışsın artık pek almazsın.
00 Yorumla
+1 yıl30 kilo ne demek ağlayacağım ya o kilolar nasıl gider?
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum, gidecek bir şekilde
+1 yılHamile kalırken aklın nerdeydi tekrar zorla hamile bırakmadılar sonuçta
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk istiyorduk , oldu Allah'a şükür.
- +1 yıl
Tamamda sonra tekrardan neden kaldı bir tane tamam
Soran+1 yılKazara oldu aldırmak istemedik
+1 yılİlk hamileliğinde çok kilo almışsın veremeden yeniden hamile kalman sana bir o kadar daha kilo aldıracak haliyle evet fiziğin bozulur
00 Yorumla
+1 yıl30 kilomu?
Abartmışsın sende :)) ama tabiki biraz daha alman normal.
Ve doğumdan sonra vermekte senin elinde.
Ayrıca tabiki planını bilemem ama barı bu doğumdan snra korunmaya başlayın. :)00 Yorumla
+1 yılEğer endişeli hissediyorsan bir diyetisyenden yardım alabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılPek endişeli değilim aslında ama biraz tereddüt ediyorum yani
- +1 yıl
Yani zarar gelmez hem daha sağlıklı olur bebeğin
Hamilelikte dengeli beslenme ile doğumdan sonraki kilolar hemen gider dengeli beslenme hem bebeğe hemde size çok iyi gelecek kiloları düşünüp kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin 🤗😉
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTıpkı benim karımın durumu.. Seni gayet iyi anlıyorum
114 Yorumla- +1 yıl
Noldu sonra
Cevap sahibi+1 yıl@Siraddanbiriisteeeya ne oldu derken, ikinci doğmadı henüz..
- +1 yıl
Ama seviisosun demi
Cevap sahibi+1 yıl@Siraddanbiriisteeeya kilosu yüzünden bir sorunum yok. Sevgi olayını karıştırma
- +1 yıl
Niye karistirmim sevmiyosan nie cocuk yapiyosun kardesim senden nefret ediyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Siraddanbiriisteeeya teşekkürler
- +1 yıl
Rica edrm
Cevap sahibi+1 yıl@Siraddanbiriisteeeya acaba yanlışlıkla seni mi hamile bıraktım, hayırdır sen?
- +1 yıl
Terjiyesiz bu nasil bi uslup !! Hemeb özür dile
Cevap sahibi+1 yıl@Siraddanbiriisteeeya beni terjiye eder misin
- +1 yıl
ÖZÜR DILE BU NASIL BI AHLAK? HEM SAPIK HEM PIS AGIZLI
Cevap sahibi+1 yıl@Siraddanbiriisteeeya özür sürterim
- +1 yıl
tamam
Cevap sahibi+1 yıl@Siraddanbiriisteeeya 🤚🤚
boş ver ablacım anne oluyorsun, çocuktan daha değerli değil sonra fizik halledilir.
10 YorumlaÖncelikle Allah bağışlasın 😊🙏 annelik kutsaldır. Kilo alınır verilir sen dert etme sağlıklı olsun bebişler yeter sen takma kafana 😇
20 Yorumla
+1 yılDaha iyi olmuş kılo ver 2. ye hamıle kal tekrar kılo ver derken vucut sarkardı ıyıce. Bebegın dogsun 2 canavarın pesınde kosturmaktan artı sporla toparlsrsınız, merak etmeyın..
21 Yorumla
Soran+1 yılHaha inşallah öyle olur
Düzelir o gecici birsey düşünme bunları
Sağlıklı olmana bak00 Yorumlageçmiş olsun bu gidişle bir 30 kilo alırsınız galiba
00 Yorumla
+1 yılBu ne hırs be reis keske biraz toparlansaydin daha cocugu sevemeden ikinciye
00 Yorumla
+1 yılyemişsin almışsın. bundan sonrasında dikkat et. istersen diyetisyene git
00 Yorumla
+1 yılHamilelikten sonra siki bir spor sebi bekler. Birazda diye. Baska turlu toparlanmam zor
00 Yorumlatebrikler sağlıklı analı babalı olsun gider emin ol
20 Yorumla
+1 yılBenim tanıdığım ilk gebelikte sizin gibi çok kilo aldı 2. Gebelikte doğumdan sonra kendiligjnden verdi biseh yapmadı
10 Yorumla
+1 yılEvet alırsın eyer sağlıklı beslenip sık sık yürüyüş yaparsan almasın ve çocuğu doğurtuktan sonra kendini brakma eğsersiz yapmaya devem et
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk hamileligimde 35 almıştım sonrakinde 15 ve üzgünüm vücudum ciddi hasar aldi
18 Yorumla
Soran+1 yılAnlarsın beni o zaman yani ne bileyim oldu birden bire kendimi kontrol edemedim , umarım üstesinden gelirim..
- +1 yıl
belki de o hasar olarak gördüğünüz şeyler guzeliginizin. ta kendisidir mombod olayina bayılıyorum şahsen soran olmadi biliyorum ama maksat tarafimiz belli olsun 😄
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum tabiki ama ikinci çocuktan sonra ister istemez gidiyor kilolar iki çocukla baş etmek ev işi falan filan bazen yemek yemeği bile unuttuğun zaman oluyor gidiyor kilolar ama dediğim gibi vücudun bozukuyo sarkiklar deformeler birde normal doğumsa genital bile bozukuyo
Cevap sahibi+1 yılMaddi durumun varsa estetik olursun zaten ama eşin seni herturlu severse gerekde duymuyorsun ama ben asla ayna karsinida giyinmem ve şort kısa elbise giyinmem şu an zayıfım ama vücudum deformeli kendimin bile görüp tiksindigim vücudu eşim nasıl begensinki
- +1 yıl
abla son dediğine üzüldüm. kiloları vermemiş oldugun haldeyken aynalarla aran nasıldı? şişmanlamak vücuduna bir albeni ve kadinsilik katmış mıydı? görünüm olarak kilo almayı tercih eder misin?
Soran+1 yılHaklı olabilirsin umarim benim ki farklı olur.
Soran+1 yılEminim çok güzel bir kadınsın , ne istiyorsun giy ve yap bence mutlu ol
- +1 yıl
@tubidilik in dedigi seye katılıyorum bence kilo verme sen hatta diger ablamiz da verdigi kiloları alsin biraz yemesine icmesine uykusuna dikkat etsin vucudu yine dolgunlassin kendine gelsin deri 1 kere gerilince kolay toplanmiyor en guzel hali icinin dolu oldugu hâli. 30 45 kilolardan bahsediliyor o kiloyla koşup ziplanilmaz ama kadin dedigin sey de zaten atletik olsun diye yapılmamış 😊
+1 yıl30 kg biraz fazla olmuş bide üstüne 2. hamilelik 2. sinde biraz dikkat edin çok kilo almayın 2. den sonra sporla karnını sıklaştır bilirsin 3. çocuk yapcaksan biraz ara ver
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılDikkatli beslenirsin istersen kilo verirsin üzme kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef her seferinde kilo vermeniz daha zor oluyor. Eşime olan bu.
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Hamilelik kilolarını veremeden tekrar hamile kaldım, sizce fiziğim çok bozulur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler