merhaba KS ailesi yarın 23 Nisan var mı ufaklıklarla ilgili planlar bizim okulda saat 10 da gösteri var oğlumla katılacağım onun dışında belediyenin düzenlediği bir etkinlik daha var oda akşam 7 30 da ve katılmayı düşünüyorum değişiklik olur oğlum için bende onun sayesinde eğlenmiş olurum 😅 sizde durumlar ne acaba neler var aklınızda çocuklarla ilgili... ?#kimsebilmesinbeni🥰 #23nisançocukbayramı 🇦🇿 🇹🇷 #çocuklarbizimherşeyimiz 👦👧
Türkiye’de olsan belki öyle çevredeki ilkokullara filan hani gösteriler yapıyorlar izlemeye giderdim öylesine ama şu an olduğum yerde 23 Nisan’ın hiçbir anlamı yok yarın galiba benim lazer randevum var ona gideceğim
Hava güzelse az dışarı çıkarım bizim orada turkcell platinum park var gezmeye gelen aileleri geçerken izlerim böyle hayat işte nasıl olsun ne çocukluğu mu yaşayabildim ne gençliğimi biz buyuz ♿
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bence sadece çocuklar için değil hepimiz için içimizdeki çocukların bayramı yaşımızın kaç oldu hiç önemli değil bayramımız kutlu olsun