•Milli bayramlar çocukları nasıl etkiliyor?🌻🌻🌻Benim çocukluğumda bayramlar coşku ile kutlanırdı 🌸 Bir resmi törende okulumun bayrağını tutmuş ve onu gururla taşımıştım ❤ Bayram etkinlikleri sırasında, ekip çalışması yapmayı öğrenmiş, hala bu yaşımda hareketlerini unutmadığım folklor oyunları öğrenmiştim. Şiirler ezberlerlemiş, kürsüde şiirimi okurken şimdi geri bakıp düşününce özgüvenime temeller atabilmişim..
Bayramınız kutlu olsun çocuklar ❤ Çocuk olmanın tadını çıkarın. Ve içindeki çocuğa gözü gibi bakanlar, sizinde bayramınız kutlu olsun 🌸
Burdan bütün çocukların bayramını kutlarım her şey gönüllerince olsun sanırım seninde çocuğun var yorumda seninkini de ayrı olarak kutluyorum umarım çok güzel bir bayram geçirir tüm çocuklara bayramla ilgili herşeyi öğretip anlatıp aşılamamız gerekiyor herkese iyi bayramlar dilerim
Hani derler ya her şey eskiden güzeldi. Şimdi milli bayramların sadece adı var. Eskiden her okulda güzel kutlamalar olurdu. İlla ki şimdi de var. Ama eskiye bakarak öyle coşkulu bir kutlama olmuyor. Herkes tatil olması yönüyle ilgileniyor. Çünkü toplum olarak elimize bir telefon tablet aldık, tüm dünyamız onlar oldu. Milli günlerimiz bizleri mutlu etmez oldu. Kendimizi hemen cafelere avm gibi yerlere atar olduk. Gelecek dönemlerde bu tür milli bayramlar sadece isimden ibaret kalacak gibi görünüyor.
Toplum olarak elimize tablet telefon almadan önce milli bayramlarımızdaki coşkuyu aldılar elimizden.. Büyük kutlamaları gereksiz gördükleri için yasakladılar vs. Işin siyasi yönüne girmek istemem ama bayramlarımıza değer olarak sahip çıkmalıyız. Bizler çocuklarımıza milli bayramları da öğretmeli bu coşkuyu o sevgiyi vermeliyiz. Unutmayınız ki milli bayramlarını kutlamayan milletler dini bayramlarını kutlayacak bir vatan bulamayacaklar 😊
Sevmezdim ben öğretmenler sürekli bağırırdı yağmurun altında beklerdik ama öğretmenler mutlaka kapalı alanda olurdu eziyet gibi gelirdi biz yağmurun altında ıslanıp şiir okurken onların ıslanmaması
Aynen ya top atsalar kalkmam ama her 23 Nisan kalkar çocukların gösterisini izlemeye giderim ben de ❤çocuklar orada tepişirken benim ağlayasım çıkıyor 😂😂
Milli bayramların kutlanmasina yönelik çalışmalar küçük yaşta başladığında gerçekten toplumsal bilinç, tarihi bilinç ve kişisel özgüven gelişmesi açısından çok etkili oluyor.
Bayraminiz kutlu olsun senin minik tirtilinda bayrami kutlu olsun. Milli bayramlarimizda dini bayramlarimizda kiymetli dusmanlik yapmadan, ayrim yapmadan saygiyla, coskuyla kutlamak gerekir 🌸
Beni hiç etkilemezdi. Hatta nefret ederdim. Bizi zorla törende yürütürlerdi. Ya ben belki gelmek istemiyorum. Arkadaşlarımla oyun oynamak istiyorum. Daha küçük yaşta çocuklara ZORLA bayram kutlaması yaptırılır mı!