AHM DÜŞÜKLÜĞÜ (YUMURTA REZERVİ AZLİGİ) ?

38 yaşındayım bı yıllık evliyim.. çocuk istiyorum hastaneye gittim. prolaktin hormonu değerim yuksek adet duzensizligine neden oluyordu evlenmeden öncede bunu biliyordum ilaç tedevisi ile halledilecek muhtemelen.. kan tahlilinde ahm de düşük çıktı yumurta rezervi düşük.. sormak istediğim tüp bebek tedavisi ile çözüm kolay ama kendiliğinden de olabiliyormuş tedaviye gerek kalmadan yeni bu durum kesin kısırlık nedeni değil.. tüp bebek tedavisi şu an için maddi açıdan zor gözüküyor ben çok istiyorum Bir an önce nasip olmasını yaş gereği zaten acele etmek gerekli yaşla birlikte yumurta kalitesi de düşüyor bilincindeyim rezevr zaten az dolayısıyla yol belli gibi ( tüp bebek) ama imkanlar işte.. sizce ne yapmalıyım bu durumda gebe kalma ihtimali var mı.. bildiğiniz Urfa şahit oldugunuz bı durum var mı ya da acilen bı şekilde tüp bebeğe mi yonlenmeliyim zaman kaybetmeden sizden ricam doğru yönlendirme ve bilgi motivasyona çok ihtiyacım var 😔
Güncellemeler
+1 yıl
AHM değeri olarak 0.3mu daha yüksek şans 0.89 mu bilgisi olan lütfen aydınlatabilir mi aşırı önemli çok merak ediyorum
AHM DÜŞÜKLÜĞÜ (YUMURTA REZERVİ AZLİGİ) ?