1 oğlum, 2 kızım olursa isimlerini; Karan, Derin, Verda koymayı düşünüyorum, nasıl olur? Lütfen saygılı şekilde görüş belirtin. Bu üç ismin içindeki şifreyi bulan ilk iki kişiye eig vereceğim, iyi şanslar. 🌺Value-added tax#DaRealBribery
İlk önce deniz buldum çok seviyorum herhangi bir anlamı yok benim için öyle daha sonra mesela mercan buldum dizide gördüm çok hoşuma gitti daha sonrasında ceylan buldum bunuda çok seviyorum yine herhangi bir anlamı yok lila rengi çok hoşuma gitti bu da bir isim olduğu için hoşuma gitti erkek isimlerine gelirsek yiğit böyle gerçekten güçlü insanlara denildiği için ya da mesela mert gerçekten hiçbir şeyden korkmayan her zaman hayata sıcakkanlı bakan insanlar olduğu için ya da mesela umut her zaman böyle hayata karşı bir umut olasılığı olsun diye
Karan ve Milan hoş isimler okunması da güzel. Ancak Verda'da çelişkide kaldım dalga geçilme potansiyeli yüksek gibime geldi. Bazı isimlerin ne yazık ki dalga geçilme oranı yüksek olabiliyor. Gizli şifreyi anladım bu arada 😉 Bence Verda yerine Vildan olabilir daha bir hoş gibi.
Sifre cok basitmis KDV Isimlerden de Derini sevdim, digerleri kulagima guzel gelmedi. Verda'yı kiyafet markasi olarak tescil ettirmen daha mantikli olur. d