Çocuk & Ebeveyn 3 ayı geçtim hala mide bulantısı yaşıyorum? Nazlı4242 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bebişim 12 +1 doktor 1 ay önce ilaç verdi bulantım geçti şimdi 2 gün dür geceleri midem bulanıyor ve sancım var 3 ayı geçtim hala mide bulantısı yaşıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Maşallah gadası 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Merhaba, mide bulantısı bazi gebelerde 2. Trimestirin sonuna kadar devam edebiliyor. Doktorun reçete ettiği ilacı kullanabilirsin 1 2 Yorumla Nazlı4242 +1 yıl Kullanıyorum da geceleri benim küçük kuzu hareket ediyor herhalde Yorumla cesaretyada +1 yıl Daha hareketliligi yeni başlıyor, ne hareketli gecelerin olacak☺️ Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Mide bulantısı normal ana sancı konusu danışılması gereken bir durum 0 2 Yorumla Nazlı4242 +1 yıl Ya küçük sancılar bebek hareket edince oluyor ama 3 ay sonrası geçmesi lazım mide bulantısının Yorumla psicoach +1 yıl Pat diye geçmez. Artçılar olabilir bir müddet daha Yorumla
kimse_bilmesinbeni Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl merhaba üzgünüm ama bazı gebelik döneminde 9 aya kadar bulantı devam ediyor 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bebek hareketlenme sürecinde. Bu normaldir. 0 2 Yorumla Nazlı4242 +1 yıl Yaa evet hareketlenmeye başladı benim küçük kuzum ama ne kadar devam ederki bu bulantılar 4. Aya gitmeye başladım Yorumla superpsikolog +1 yıl O hareketlenmeler devam edecek ve siz alışacaksınız. Bulantılar kşiden kişiye süreçsel olarak değişiyor. Yorumla
Nakedmann Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Cinsiyet belli mi 0 4 Yorumla Nazlı4242 +1 yıl Yok daha belli değil Yorumla Nakedmann +1 yıl Bu ara belli olur gösterirse Yorumla Nazlı4242 +1 yıl Hayırlısı olsun ama kalbim kız istiyorum Yorumla Nakedmann +1 yıl Sağlıklı olsun da önemli değil. İlk cocuk mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Maşallah gadası
Merhaba, mide bulantısı bazi gebelerde 2. Trimestirin sonuna kadar devam edebiliyor. Doktorun reçete ettiği ilacı kullanabilirsin
Kullanıyorum da geceleri benim küçük kuzu hareket ediyor herhalde
Daha hareketliligi yeni başlıyor, ne hareketli gecelerin olacak☺️
Mide bulantısı normal ana sancı konusu danışılması gereken bir durum
Ya küçük sancılar bebek hareket edince oluyor ama 3 ay sonrası geçmesi lazım mide bulantısının
Pat diye geçmez. Artçılar olabilir bir müddet daha
merhaba üzgünüm ama bazı gebelik döneminde 9 aya kadar bulantı devam ediyor
Bebek hareketlenme sürecinde. Bu normaldir.
Yaa evet hareketlenmeye başladı benim küçük kuzum ama ne kadar devam ederki bu bulantılar 4. Aya gitmeye başladım
O hareketlenmeler devam edecek ve siz alışacaksınız. Bulantılar kşiden kişiye süreçsel olarak değişiyor.
Bazıları yaşar.
Cinsiyet belli mi
Yok daha belli değil
Bu ara belli olur gösterirse
Hayırlısı olsun ama kalbim kız istiyorum
Sağlıklı olsun da önemli değil. İlk cocuk mu
Cinsiyet belli mi