Teyzemin bebeği neden böyle?

Merhaba ben 22 yaşındayım bekarım. teyzemin 15 aylik cok tatli sirin erkek bir bebegi var. bebek hala annesini emiyor. benimde biraz anac yapim var sanirim hep merak ederim nasıl emiyorlar diye, hatta teyzemde bu merakimi bilir bazen takilir bana dene istersen diye. Maşallah bizim bebekte çok istekli emmeye hatta baska kişilerin kucagina gittiginde de meme ister bazen. Ben teyzems bebek sevmeye cok gittim hatta rahatsizken bir sure yatili kalmistim. Bana nasil alistiysa beni gordugunde annesi gibi benden meme istiyor elini atiyor falan ben unutsun diye oyun oynuyorum baska seyler yapmaya çalışıyorum ama yine aklina geliyor istiyor. Teyzemde goruyor bu durumu guluyor saka yapıyor bana, ver bi nolacak diye. Ben utaniyorum yerin dibine giriyorum. Neyse birgün yine x teyzemdeyim bebegi bakmam icin bana birakip hastaneye gittiler. Neyse oynuyoruz falan sonra biberondan mamasını verdim, karnida doydu, sonra kucağımdaydi yine meme istemeye baslayinca ben oyalamaya çalıştım ama yine olmadi hatta ağladı isterken. Bende dayanamadim mecburen açtım bakalım ne yapacak diye hatta kötü meme pis meme v. s dedim huylansin diye, bir süre baktı baktı eliyle dokundu. değişik gordu sanırım memeyi :) dedim heralde tamam vazgecti dediğim anda yapisti emmeye basladi, bende degisik bi heyecan oldu hic bukdar heyecanlanmamistim, hem merakimi giderdim hem napacak dedim, bi sure oyle bos bos emdi hatta bırakmakta istemedi cekmeme ragmen geri istedi, bende verdim biraz daha, zaten sut yok bisey yok yalanci emzik gibi emdi sonrada uyudu. Teyzemde bu durumu söyledim oglun boyle boyle yapti diye. bir şey olmaz sanki sütünmü var senin dedi. Hiç buna benzer bir durum yasayan oldumu? ya bu bebek beni her gördüğünde olur olmadik yerde ister diye aklima geliyor. Zaten birdaha olmazda ama iste aklima geliyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen soruyu görüpte bana özelden yazmayin. Sorudaki yorumlardan daha cok bana ozelden yaziyorsunuz, soru nasil engellenir onuda bilmiyorum birsey soyleyecekseniz burada soyleyin..
Teyzemin bebeği neden böyle?