•Çocuğunuzun kıyafet tercihinde rahatlığına mı daha çok önem verirsiniz görseline mi?Vuuuu 😎Neyse geçen parktayız millet çocuğuna kot ceketler deri ceketler giydirmiş parka gelmiş annişkoları da trençkotlarıyla falan biz benim tırtılla haşartmon takımıyla fjfj
Önceliğimiz rahatlıktır ❤
Çocuğunuzun kıyafet tercihinde rahatlığına mı önem verirsiniz görseline mi?
Tabii ki benim çocuğumun popişi rahat etmeli ona göre kıyafet seçerim tabii ki kendi istediklerini de alabilir giyer ama günlük olarak benim istediklerimi benim aldıklarımı giymek zorunda rahatlık açısından.
Rahatlık çok önemli mesela özellikle ayakkabı konusunda hassas olmak lazım. Ağır ve sert değil yumuşak hafif ve ortopedik olanları tercih etmek gerekiyor. Çocuklarının ilk adım ayakkabılarını alırken birkaç tanıdık vesilesiyle bu konuda gözlem yapmıştım anne değilim çok iyi bilemem ama çıkardığım sonuç buydu. :)
Aynen canım ilk ayakkabi da özellikle çok önemli rahatlık. Doktorlar hep mümkün olduğu kadar düz ayak yürüsün diyor ben incecik tabanı olan bez bir ayakkabı almıştım ilk 🤗
Eskiden çocuklar kıyafet seçimi nedir pek bilmezdi. Ama artık çocuklar büyüklerden daha fazla kıyafet seçimine dikkat ediyor. Ben kıyafetin hem görsel açıdan hemde rahatlık açısından iyi olmasına dikkat ederim. Ayrıca bilinen kaliteli markalardan almaya özen gösteririm.
Anne olmadan önce çocuğumu hep şık havalı bildireceğim sanardım 😂 Şimdi sadece giydirebilsem dua ediyorum giymiyo çünkü zaten çıplak gezmek istiyo djdjh
Aynen yanlış. Ben çocuğum olmadan önce hep süslü püslü kıyafetlere özenirdim. Hatta ilk alışverişimde baya kullanışsız şeyler almıştım bebeğe sırf güzel diye 🙈 Ama rahat haraket edebilmesi benim için havalı görünmesinden daha kıymetli oldu anne olunca, kendim içinde aynı değişimi yaşadım 😂🌸
Sırf bu yüzden bende kızım olsun istiyordum topuklu ayakkabilarimi giyip sevimli sevimli gezsin falan ama Allahtan oğlum oldu kızım olsa kendime engel olamaz çocuğa ilk adım ayakkabısını dolgu topuk falan alırdım jdjfjf 🤣🤣
Yaaa evet ama meslea ne kadar şık bir hırka alırsan al bir kot ceket kadar havalı durmuyor ama bir çocuk için de kot ceket haraket özgürlüğünü kısıtlayan rahatsız bir seçim 😂 elbette herkes en güzelini alır ama bu iki seçenekten söz ediyorum ben