Çocuğumun erkek olmasını istemiyorum çeşitli sebeplerden.
Ama anne olmak istiyorum. Erkek olursa erkenden anlayip aldırabilmek mümkün mü
Ama anne olmak istiyorum. Erkek olursa erkenden anlayip aldırabilmek mümkün mü
Bu senin kontrolünde olan bir şey değil çünkü çocuğun cinsiyetini babası belirler sen de zaten X ve X kromozomu var babasında X ve y kromozomu var eğer ikisi bırakırsa kız olur yine eğer y bırakırsa erkek olur o bilimsel olarak böyledir bunu bilmeyen yok zaten jcjcj babasına kalmış yani
Valla ben de kızım olsun istiyorum yaa. Nabıcaz böyle 😭 İlk 3 aydan önce cinsiyet belirleyen kromozomlar devreye girmiyor. Genetik kod sırayla işliyor, protein sırayla sentezleniyor. O yüzden ilk 3 aydan önce cinsiyet belirlenemez.
Ama yapılan çalışmalarda, simetrik el ve yüz hatlarına sahip erkeklerin, kızlarının olma olasılığını daha yuksek belirliyordu. İnsallah gerçeklik payı vardır. Bi kızım olmazsa dünyan gözleri açık giderim valla 😃
Cevap
9Cevap
Erkek çocuk doğurmadı diye eşini döven insan müsveddesi adamlardan adam demişim lanet olası mahlukatlardan bir farkın yok beyin yoksunu seni
Benim oğlum var ve bende hep kız istiyordum o cici kıyafetler çok ilgimi çekiyor. Karnına düştükten sonra ne olduğunun bir önemi kalmıyor. Zaten cinsiyetini 4. Ayda öğreniyorsun. Kürtaj 10 hafyalıkken süresi doluyor. İmkansız yani
Önemli olan sağlıklı olması değilmiya ne fark ediyorki sağlıklı olsun iyi bir evlat olsun önemli olan bunlar değil mi.
Kız olsun başıma bela olsun diyorsun yani hahaha şaka biyana ben erkek olsun isterdim 🤴
Neden erkek istemiyorsun
Komple seni alsınlar bence geriye dönüşü varsa. 😃
Yazık la niye böyle diyorsun
Bu ne demek ya senmi veriyorsun canı
niye istemiyorsun onu anlamadım
Cinsiyet seçimi yapılabiliyor
Sağlıklı olsunda fark etmez
Engelli olsun ama yeter ki erkek olmasın
hastalıklı biri umarım ki hiç çocuğu olmaz böyle bir anne olmaz olsun
hastalıklı bi kafa yapın var
Neden?
yazık ya cidden