Eşim hamileyken işe gitmeyeceğim diye kürtaj olmamı istiyor. Eşimi kararından nasıl vazgeçiririm?

Hazırlık dahil olmak üzere 5 yıl üniversite okudum yüksek lisans yaptım 2 yıl sonra ardından 4 yıl doktora yaptım. 30 yaşımda evlendim 10 aylık evliyim korunmamıza rağmen 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Eşim ben daha seni yeterince tanımadım diyor 7 yıllık sevgiliydik ve c*nsel hayatımız vardı sevgiliyken. Bana yeterince c*nsel açıdan doymadığını ve bebek için erken olduğunu söylüyor. Bebeği aldırmamı istiyor yani kürtaj olmamı. Doktor gebelik sırası düşük riski var gebelik süresinde evde dinlen işe gitme dedi ve c*nse*lik yaşamayın eşinle dedi. Eşim ben rahat duramam aldır diye tutturdu. Önce 5-6 sene gezeriz ondan sonra doğurursun diyor. Ben eşimi ikna etmeye çalıştım bebekle gezen bir sürü arkadaşım var bebek gezmeye engel değil dedim. Eşim boşuna mı kariyer yaptın hamileyken çalışmayacaksan dedi. Düşük riski var diye 9-10 ay çalışmasam ne olur dedim. Maddi durumumuz olmasına rağmen eşim çalışmayacağım diye bebeği aldırmamı istiyor. Kendince bir sürü bahanesi var ve baba olmaya hazır değilmiş. Eşimi nasıl ikna ederim?
Eşim hamileyken işe gitmeyeceğim diye kürtaj olmamı istiyor. Eşimi kararından nasıl vazgeçiririm?