Eskiden böyle karnının şekline göre cinsiyet belli olur diyen çok insan vardı. Ama artık teknoloji ilerlediği için cinsiyet belirlemek daha kolay hale geldi. Yalnız anne adayları bebeklerinin cinsiyetini tahmin edebiliyor. En azından bunu ya rüyasında görüyor. ya da hissediyorlar. Bana kalırsa kız bebeğin olacaktır. İnşallah kız bebeğin olur.
Benim tahminlerim bayağı iyidir ama bu bu şekilde tahmin edilmez. Çünkü göbeğinin tamamı gözükmüyor küçük bir kısmı gözüküyor. Şu an karnın bayağı şişmiş. Genelde bombeli olan kadınlarda erkek çocuk oluyor diyebiliyorum. Dövmen de güzelmiş bu arada🍓
Daha yeni de bu soruyu gördüm yine gördüm yine aynı şeyi yazacağım karın öne doğru büyümüş yanlara doğru değil yanlara doğru büyümüş ya da genişlemiş olsaydı kız diyebilirdim ama bu daha çok öne doğru büyümüş hatta birtık böyle öne doğru düşmüş büyük ihtimalle şu anda onun içindeki çocuk erkek
Elma tipi kilo alma sisko gibisin hamile değil gibisin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
Biraz daha geniş açı olsa daha iyi olurdu. Göbek vücuttan daha çok çıkıkmı duruyor yoksa en boy orantılı mı ordan anlıyorlar genelde. Bana kız gibi geldi biraz görüntüsü.