Annem vefat etti ve eşim annemin ismini koymak istiyor Hatice ismine
liya
selina
minel
arya
isminin hangisi güzel gider yardımlarınız için teşekkür ederim♥️
liya
selina
minel
arya
isminin hangisi güzel gider yardımlarınız için teşekkür ederim♥️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hatice ne abi allah için çocuğa şu zulmü yapmayın çocuk doğduğu anda 70 yanında nine olucak
Sizin o dalga geçtiğiniz isim peygamber efendimizin eşinin adı ve benim de annemin adı haddini bilerek konuş konuşmuyorsan burayı da terket senin annen yaşlı olabilir senin beynin yaşlı bence geliştir onu biran önce
Hatice, Kamile, Kerime, Dudu, Raziye bilmem ne nine isimleri koyarsanız çocukla okulda arkadaşları dalga geçer, net.
Çocuğun iyiliği için dedim, şu zulmü yapmayın çocuğa başka isim mi yok?
Niye eziyet olsun beyfendi bizim annelerimiz babalarımız eziyet mi gördü isimlerinden dolayı lütfen ya saçmaladınız iyice
Burada peygamberimizin ismi falan demişsiniz fark ettiyseniz Islama hiçbir atıfta bulunmadım yorumumda yani, çocuğunu eğer özel okulda okutmayacaksanız ve illada kuranda geçen isim istiyorsanız biraz daha modern ve yeni nesile hitap eden Nisa veya benzeri isimleri koyabilirsiniz.
Hatice nine diye dalga geçerler, sizin bahsettiğiniz isimlerle dalga geçilmeyen dönem 2000 öncesiydi.
Hatice ismine Kübra gider.
Kübra ismini sevmiyorum teşekkürler
Tercih etmiyor olabilirsiniz elbette fakat bilgi olarak söylüyorum, Hz. Hatice'nin tam ismi Hatice't-ül Kübra.
elisayıda düşünün güzel isim ama dediklerin arasında selina çok hos
Hangisini koyarsan koy tek isim her zaman güzeldir
münevver ya da ümmü gülsüm koy :D
Komik degil
bence komik!
Irmak Hatice iyidir
Irmak ismi de güzel evet
Minel olur bence
Teşekkürler
karsu ahsen irem