Yeni doğmuş bebek de pişik nasıl geçer hametan kullandım ama gecmedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPişiği geçirmek tedavi gerektirir bu yüzden aslında oluşumunu engellemek gerekiyor öncesinde.
Bebeğinize neyin pişik yaptığını bulun önce, bezi yaramıyor olabilir başka bir marka deneyin.
Bezi çok dolmamış olsa dahi 4 saatte bir değiştirmelisin / Canbebe tavsiye ederim.
Kuruluğundan emin olmalısın ıslaklık pisiğe sebep olur mesela bebek pamuğu ile siliyorsan altını kremlemeden önce kurulamalısın.
Islak mendil kullanıyorsan bebeğe uygun alkolsuz parfümsüz kullanmalısın / ki Sleepy Natural Yenidoğan şiddetle tavsiye ederim. Yinede başka herhangi bir ıslak mendil kullanıyorsan önce yıkayıp öyle temizlemelisin.
Dediğim gibi pişiği önlemek esastır aslında bu yüzden her alt değişiminde pişik kremini kullanmalısın.
Doktorlar da genelde Hametan öneriyor ama hem sonrasında hem tedavi için de Bepanthol pişik kremi kullanmanı tavsiye ederim ben de başka markalar da denedim ama daha iyisi yokk..
⭐⭐⭐⭐ Geçmiş olsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılCan bebe kadar berbat bi bez gormedim ben oğluma da kızıma da turco bayb kullanıyorum yine de tesekur ederim
- +1 yıl
Ben de baby turco kadar berbat bir bez görmedim mesela o bile pişik yapmış olabilir.
Soran+1 yılOlabilir tabi ama ben can bebenin cırt larindan memnun kalmadım. hic sağlam degl
- +1 yıl
Aa öyle mi ben hiç cırt problemi yaşamadım bilmiyorum şaşırdım şu an hiç öyle ne kopsun ne yapışmasın ne sökülsün gibi şeyler gelmedi başımıza yani 🙂
Gece boyu da altında sızdırmıyor, hemen şişmiyor, ince yapılı primaya yapı olarak çok benziyor, pişik yapmıyor keza benim bebeğim 19. aydir tek bir kere bile pişik olmadı çok şükür.
Soran+1 yılOğluma bi kere can bebe aldım cırt problemi yaşadım mecbur o paketi bitireyim telef olmasın diye koli bandı ile tutturdum
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle büyükçe bir leğen bulacaksın dirsek ucunu yakmayacak bir su ısısı ayarlayacaksın poposu içinde başı dışında nazikçe içine sokup güzelce ve nazikçe tertemiz yıkayacaksın bu işlemi yaptığın ortamda ısı iyi olmalı soğuk olursa hasta edersin dikkatli davran sonra tamamen tertemiz olduğunda sırt üstü yatıracaksın altını bezlemeden önce talk pudrasını elinle hamur açtığın mutfak tezgahına serper gibi serpeceksin sonra bezini bağlayacaksın bu sanayi ürünü bezleri bağlarken ölümüne gerip sıkmayın içinde bir bebek var unutmayın çok gergin olmamalı sonra artık üstüne ne giydiriyorsan genellikle bebek evresinde hiç bir şey giydirmemek lazım aslında tamamen pamuklu böyle minik bornoza benzeyen şeyler var onunla kundaklayıp emzirip uyutmalısın her sekiz saatte bir açmalı ve kontrol etmeli ve bunu bir buçuk yıl boyunca yapmalı kullandığın elbise aparat ve ürünlerin her birinden elinde bir ya da bir çok yedek bulundurmalısın Allah sabır versin anne olmanın en zor dönemi budur sağlıklı uzun ve güzel bir kaderi olsun inşallah
00 Yorumla
Merhaba.
Bebeğiniz tuvaletini yaptığında hemen altını değiştirin, hiç bekletmeyin. Bebeğinizi sık sık yıkayın ve duştan çıkınca vücudunu iyice kurulayın.
Pişik oluştuktan sonra geçirmek daha zordur, oluşmadan önce önlem almak çok önemlidir.
Çinko-oksit içerikli pişik kremlerini kullanabilirsiniz.
Mustelayı kullanmanızı öneririm. 00 Yorumla
- Bebek Bakımı konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi geçirme yolu pudradır güzelce ilk önce temizle daha sonra kuru kuru pudra sür böylece herhangi bir sürtünme filan olmayacaktır ve oldukça geniş giydir yani gerekirse odada elektrikli soba çalıştıra satıcı çalıştı ama çocuk daralmasın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
+1 yılMerhaba, pişik olduktan sonra tedavisi zordur, önlemek daha kolaydır. Her altını değiştiğinde pişik olsun ya da olmasın krem kullanman pişik oluşumunu ciddi anlamda önler. Hametan pisigi gecirmediyse, içeriğinde cinko orani yuksek olan kremleri kullanman gerekir
00 Yorumla
+1 yılKlasik bebek kremi sür öyle bir şey giydirme çocuğa dursun kuruyana kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekürler
pediatri doktoruna başvur buradan sağlıklı bilgiye ulaşamazsın
çinko bazlı krem veya jeller kullanabilirsin12 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten normalde ezbere ilaç. kullananan biri değilim ama yarın doktora gideceğim önerilen iyi bir krem. varsa doktoruma danisacagim
+1 yılEczaneden Popolin al sür pişik olan bölgeye geçiyor
00 Yorumla
+1 yılpişik kremi başka markalar dene
01 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum zaten ama etkili olan. hangisidir bilmiyorum
Hametan pomad mavi tup kullan
00 YorumlaBepanten çok iyi geliyo herşeye bebişede iyi gelir
00 Yorumla
+1 yılAnnene sor
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi bunu akıl edememistim bir sorayim anneme😂
- +1 yıl