Geçtiğimiz sene Ağustos ayında 10 aylık idi benim tokmak kafa havuzdan çıkmak istemiyordu bu yaz bakalım komple kamp atacağız Antalya'dan girip Edremit'te çıkmaya ordada bil bol gireceğine eminim. kisin bile deniz kenarına gittik. i zor tutuyorum suya girecekmis
Ben de tırtılı ilk deniz kenarına götürdüğümde kıştı ve ilk defa görmesine rağmen hemen hemen girmek istemişti 😂 bu yaz da zaten sudan çıkaramadım kendisini, umarım bu yazda severek girerler, korkmaz sudan çocuklar 🤗
Evet zaten anne karnından aşina oldukları için suya bayılırlar ama yinede 6 aydan evvel havuz veya denize sokulmaları uygun bulunmuyor, enfeksiyonlar açısından henüz aşıları vs olmadığı için 🙂
hayır. ilgilendirir. bilimsel olarak kanıtlanmış gerçekler var. Önce sakin olun. sizin kötülüğünüzü isteyen yok. zarar görmenizi isteyen yok.
Bizim insan olarak vazifemiz sizleirn refahını düşünmek. Tıbkı hızla hareket edene rabanın arkasına tutunarak seyahat etmeye çalışan çocukları başlarına bir şey gelmesin düşüncesi ile engellemek.. kafamızı çevirip başka yere bakamayız. Öyle yaparsak hem insanlık suçu işlemiş oluruz hemde yaradan katında hemde vicdani olarak zarar görürüz
Lütfen gereğinden çok hijyene alıştırmayın. hem size hem çocuğunuza hemde onunla beraber yaşamı paylaşan. insanlara zarar verirsiniz
Elbette... Ben 1 çocuk annesiyim... iyi kötü tecrübeleirm var... size tavsiyem... fazla sakınmayın... fazla hijyen iyi değil... Kendiniz ve olacak çocuğunuz için doğru olan hijyeni ve sakınmayı araştırarak bulabileceğinize eminim
Her şeyi bir kenara bırakın... yüzyıllardır ataların söylediğinin yanlış çıktığının duydunuz mu hiç? sakınan göze çöp batar, her şeyin fazlası zarar...