Bebeğim şu an 6 aylık artık alışverişlerine basliycam ilk çocuğum neler alınmalı neler yapılmalı bebek bezi ne almalıyım yardımcı olur musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl- Kanguru
- Bebek puseti
- Bebek arabası
- Bebek bezi
- Biberon
- Emzik
- Minnacık ayakkabılar ve kıyafetler (yaş oranı büyüdükçe değişebilir)
- Peluş, yumuşak oyuncaklar
- Farklı renklerde ve dokularda zıbınlar
- Park yatak
- Gelişimine katkı sağlayacak, eğitici oyuncaklar
- Tüy dökmeyen, toz tutmayan bebeğe özel halı
Alınabilir. Aklıma bunlar geldi şimdilik. Tabi hepsini bir anda almak zorunda değilsin. Ki bunları da evinize döner dönmez kullanamayabilir. Zamanla, yaşı ilerledikçe bazılarını temin edebilirsin.
Bunları da Ebebekten almanı tavsiye ederim. Çünkü hem daha kullanışlı, hem de daha kaliteli ürünleri var ๑00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenimki de 5 aylık, bebek arabası ve ana kucağını geçen ay e bebekte indirimde iken aldık. Onun haricinde banyo mama oturağı aldım. 3 4 tane hastane çıkışı aldım geri kalanları normal takım olarak almayı düşünüyorum. Bol bol iç zıbın alacağım eldiven önlük çorap biberon emzik gibi. Bez olarak da bez stoğu yapmayı düşünmüyorum çünkü her bebeğe her bez uyumlu olmayabiliyor baştan bi prima ya da molfix deneyip cildini tahriş etmezse ona göre devam etmeyi düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılDoğmadan bilemiyosun canım beBol bol zıbın takımı al ilk 3 ay için sonra bakarsın ne eksikse ne lazımsa 1 paket yenidoğan bez sonra 1 numara gelişimine göre o da değişirAğız bezi Battaniye Çorap eldiven. Emzik. Aklıma gelenler
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim planım hani doğmadan biraz bez stoklamakti şu an alsam sıkıntı olur mu
+1 yılÇok fazla yenidoğan ve 0-3 almamaya çalış, ihtiyaca göre zaten gerekirse alırsın lazım olanı. Çok hızlı büyüyorlar daha çok 3-6 6-9 almanı tavsiye ederim 🤗
Sağlıcakla gelsin 🙏00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHastane cikisi al zibin al 1 paket bez al arabasini ates ölcer kiraz cekirdegi yastigi al gaz karin sancilarina cok iyi geliyor bebek cantasi al sirt cantasi gibi olanlar cok kullanisli
00 Yorumla
+1 yılhm sütün geliyor mu bak gelmiyorsa süt sagma makinesi al bence önemli sorunyasamıstım
00 Yorumla
+1 yılKaç milyar dolar bütçen var
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsini Bi anda almiycam
- +1 yıl
Tamam bende hepsini bi anda söylemiycem
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri