Sizce sakıncalı mıdır?
Kasıklarım ağrıdığı için koymak istiyorum
İnternetten baktım sakıncalı değilmiş
Sizce bir sorun olur mu?
Kasıklarım ağrıdığı için koymak istiyorum
İnternetten baktım sakıncalı değilmiş
Sizce bir sorun olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet pek iyi etkiler yaratacağını zannetmiyorum koymak gerekirse battaniyenin içine gir o kadar sıcaklıkla yani acının geçmesini bekle ama asla ama asla sıcak su torbası kesinlikle kullanma kötü etkiler yaratabilir çünkü içerde bir bebek var fazla sıcakta iyi gelmeyebilir bebek için haberin olsun baştan uyarayım
Adetliyken bile sıcak torba koymayın karnınıza diyoruz biz sağlıkçılar
Karında kan pıhtılaşması oluşuyor
Kan kendini çekiyor ve bu pıhtılaşmaya yol açıyor
Karnın ağrıyorsa torbayı ayak altınıza koyun daha iyi olacaktır
Gebelikte çok tavsiye edilen bir durum değildir. Ağrınız varsa isteğinizi anlıyorum ancak ağrının sebebini bulup bu sebebi ortadan kaldırmaya çalışmak gerekir. Kasıklarım derken tam olarak hangi bölgede? kaç haftalık gebesiniz?
Bir sakıncası yok diyor herkes şuanda 3 aylık hamileyim
sakıncası olmayanlar neye göre hangi bilgiye dayanarak söylüyorlar bilemiyorum ancak size durumu şöyle izah edeyim. Bebeğin gelişimi için en önemli faktörlerden biri plasenta ve amniyotik sıvıdır. Amniyotik sıvının sıcaklığı stabildir. Ancak siz sıcak su uygularsanız bu sıcaklıkta artış olacaktır. Bu da bebeğin gelişimi olumsuz etkileyebilir. Kesinlikle etkiler demiyorum ancak riskli. Siz bilirsiniz.
Profesör bir doktorla konuştum ve sıcak su torbalaranın okadar güçlü olmadığını bunun içeriden fark bile edilemiyiceğini söyledi karnımızda tek kst deri yok
Peki. Dediğim gibi karar sizin.
Selam gadası 🙃
Hayır herhangi bir sorun teşkil etmez. Aksine kişinin daha rahat etmesine yardımcı olur. Yalnız fazla koymak yerine ara ara kompres yapmak daha faydalı olacaktır.
Cevap
3Cevap
Sakıncalı olmaz bence de zaten bebiş şu içinde yüzüyor :) koruyucusu var
Evet iç organlara hissedilmez diyor yani okadar kuvvetli değilmiş sıcak su torbası
Aynen
allah korusun çocuk pişer
Hahahaha hissetmez bile bu kanıtlanmış bir durum
şaka yapıyorum :D
😂
karın ağrısı neden var hamile iken gaz sıkıntısı ok oluyor diyorlar doğru mu birde tutuamıyorlamrış
Merhaba neden bunu koyma ihtiyacı duyuyorsun
Bahsettim yorumda karnımın ağrısı icin koyuyorum öyle yapınca geçiyor
Profesör doktor musunuz zararlı kesinlikle diyorsunuz doktorumla konuştum ve sıcak su torbalaranın okadar güçlü olmadığını bunun içeriden fark bile edilemiyiceğini söyledi
olmaz neden olsun.
bebiş de ısınır ne güzel :)
Hissetmezki
bilmem.
böyle demek hoşuma gitti ondan söyledim :)
Anladım 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?