Sizle evleriniz de artık kullanmadığınız oyuncakları ihtiyacı olan oyuncağa hasret çocuklara vermek ister misiniz?

Tabii ki de isterdim eğer gerçekten fazlasıyla param olsaydı Türkiye’de olsaydım oyuncak mesela dağıtmak isterdim çocuklara çünkü oyuncak aslında çocuklar için ne kadar önemli bir şey ben bunu çok iyi biliyorum benim de çok fazla oyuncağım yoktu o yüzden yani çocuklara kesinlikle oyuncak alıp dağıtmak isterdim
Bu güzel yaklaşım için teşekkür ederim...
Benim de çocukluğum oyuncakSiz geçmişti büyüdükçe kendim için aldığım oyuncaklar olduğunu söyleyebilirim fakat şu bir gerçek ki hiçbir çocuk oyuncaksiz kalmamali büyüklerin basit olarak gördüğü oyuncak çocuğun gelişimi için çevresi için faydalı
Zaten onlar için bir kurumda yer alıyorum. Mesela geçenlerde İzmir Kızılayı Göztefe-Galatasaray maçı öncesi böyle bir kampanya başlatmıştı. Güvenilirliktr önemli
Sizi tebrik ederim.
Tabii ki bu işte güvenir olmak ürünlerin doğru yere teslim edildiğini bilmek herkesin hakkı.
Teşekkür ederim, ben de sizi tebrik ederim. Menfaatsiz bir şey yapmaya çalıştığınız için :)
Rica ederim. 😊
Tebriğe lüzum yok efendim, çocuklar bizim geleceğimiz onlara sahip çıkmalıyız...
Cevap
2Cevap
Bunu yapıyorum, bildiğim ailelereve çocuklarına kendi imkanlarım dahilinde destek olmaya çalışıyorum.
Sizi tebrik ederim gerçekten güzel bir eylem yapıyorsunuz.
Teşekkür ederim.
Iyi fikir yapmak istiyorm bir bebek bir araba kimsenin cebinden bir sey eksiltmez
İyi niyetiniz için teşekkür ederim kardeşim.
Yalnız evinizde kullanmadığınız demiştim. Ekstra alim yapmayın isterseniz
Ne yapmak gerekiyor
Kullanmadığıniz oyuncakları sizden teslim olarak durumu iyi olmayan diğer çocuklara teslim ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?