Kendimden örnek vermek gerekirse ben götürmezdim kapatılmasını savunurken çocuğumu götürmezdim aslan ya da kaplan görmeden de yaşanır yaşanmaz değil. O yüzden her bilinçli ebeveyn o hayvan hapishanelerine çocuğunu götürmesin bence.
Evet tabii ki de zaten ilerde bir çocuk evlat edinirsem kesinlikle evde kedi filanda olacak hayvanlarla birlikte büyümesini istiyorum çünkü hayvanlar ile arkadaş olursa ilerleyen dönemlerde hayvanlar ile ilgili hiçbir korkusu olmaz bu gerçekten iyi bir şey olur çünkü ben hayvanlarla birlikte büyümedim mesela hala bazen korkuyorum çocuğum böyle olsun istemem
Zor bir soru. Neden zor? Hayvanat bahçelerinin kapatılmasından yanayım. Çok gerekliyse kendi doğal alanlarında korumaya alınsınlar. Çok gerekiyorsa internetten girip bakıp görsünler. Kendim cezaevine tıkılmış biri olarak hayvanat bahçesi olayını asla kabul edemem. Daha öncesinde de karşıydım tabi.
Kendim gitmem. Ama birgün evlenir çoluk çocuğa karisirsam ve çocuklar gitmek isterse hayır diyebilir miyim bilmiyorum. Büyük konusmayayim. Onları küçüklükten böyle bir bilincle yetiştirmeye çalışmak gerekir sanırım. Beceremezsem veya bana katilmAzlarsa ne olur? şu an bilmiyorum. Yaşayınca göreceğim.
Yani hayvanat bahçesine götürmek yerine bir çiftliğe götürmek isterim. ya da köye götürmek orada da doğa, yeşillik, hayvanlar var sonuçta daha güzel olur. Hem hayvanlarla oynama fırsatı da bulur. ya da en önemlisi evimde çocuğum için küçük kuzu ya da köpüş sahipleniriz onları besler😄illaki bir yolunu buluruz