Hem davranış olarak hem görünüş olarak anneme daha fazlada yazıyorum baba tarafını açıkçası pek bir benzerlik göstermiyorum tek bir yönüm benziyor oda mesela aşırı beyaz benim baba tarafındaki herkes gerçekten çok beyaz anne tarafım da beyaz ama baba tarafım böyle hastalıklı gibi bir beyaz bir tek bu onlara benzemiş geri kalan her şey tamamen anne
Tip olarak anneme, huy olarak babama.. Aslında ikisindende çok şeyim var.. Annemin tipa tip kopyasıyım derler.. Baban gibi Aceleci ve İnatsın da derler.. Annen gibi hoşgörülü ve Dobrasında derler… Annem esmer babam Sarı tenli… annem koyu kahve babam gri-yeşil-kahverengi gözlü ben açık kahve.. yani Bilemedim şimdi…
Tip olarak annemede babamada benzemiyorum. Kardeşlerim dahil hepsi esmer ben sarışın. Babamın ananesine benziyormuşum. Huy olarak annemden de babamdan da almışım. Ama yürüyüşüm aynı babam gibi. Acele acele hızlı yürürüm hep.
Boy babam Sıfat annem Gözlerim hiçkimse ailede yeşil gözlü yok 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fiziksel olarak anneme annem Karadenizli ve aşırı inat huyum ondan gelmiş olabilir babamsa Urfalı sinirimde ondan gelmiş hata yapanı silerim yanımda duran baş tacı 😍