•Balık yemeyen çocuklarda mutlaka balık yağı kullanmak gerekli mi?Kırmızı balık kaç kaç kaç 🐬Balık çocukların pek tercih ettiği bir yiyecek değil. Haftada en az 1 gün balık menüsü tavsiye ediyor uzmanlar..
•Eğer çocuk balık yemiyorsa balık yağı da aynı işlevi görüyor mu?
Çocuk balık yemiyorsa balık yağı aynı işlevi görüyor mu?
6
5
Görüşünü yaz
6Kız Görüşü
5Erkek Görüşü
Kapat
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
nordun_gadasi | Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,2b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Selam gadası 🙃
İlla ki etkisi olur. Ama sonuçta fabrikasyon bir ürün olduğu için birebir balığın yerini tutmaz. Şimdi şöyle de bir durum söz konusudur. Hazır balık çiftliklerinde yetişen balıkla okyanusta özgür kendi kendine büyüyen balık bir olmaz. Hazır yemlerin sağlıklı olmadığını biliyoruz. Bu konuyu da gözden kaçırmamak gerekiyor.
Redamancy-4 | Çocuk & Ebeveyn konusunda 2b görüş paylaştı.
Master
4 ay
Hayır tabii ki de nereye kadar gidecek yani böyle bir kere böyle sormak lazım balık yemesi lazım balık yağlarını tabii ki çok faydalı ama Balık yerini tutmuyor tatlandırır şifren içeriyor çünkü onlar ve saf ürün değil bir çok aşamadan geçiyorlar bunlar takviye edici gıdalar ya da ilaçlar asla tabii ki de balığın yerini tutmaz
Yâvheheeya | Çocuk & Ebeveyn konusunda 96 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Sanmam. Birisi tamamen dogalken digeri yuzde yuz dogal degil. balikin uzerine sos yaparsan yanina sebze ve patates kizartmasi koyarsan yer. Benim yegenler seviyor bu tarifi.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
4 ay
Balık dediğinin çeşit çeşit türü var. Hamsi sevmiyorsa, palamut sever, onuda sevmiyorsa somon sever vs... sevdiği vardır illa. Kan testlerine bakılmadan, doktor onaylamadan hiç bir yapay takviye de verme çocuğa.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş