Evlatlık edinmek istemiyorum bana evlat edin diyorsunuz
Tüp bebek diyorsunuz oysa zina etmek istemiyorum tüp bebekte sperm gerekli. Zinanin içeriğine bakın biyolojide cahilsiniz hadi diyelim muslumansiniz dinden bı habersiniz
Erkeklere formalite icabı evlenelim dediğin zina olmuyor çünkü 🤦🏻♀️ Madem zina etmek istemiyorsun adam akıllı evlen ve çocuk sahibi ol. Muta Nikahı oluyor senin formalite dediğin. Muta nikahı dinimizde haram. Anlaşma evlilik ya da süreli evlilik diye bir şey yok.
Düşündüğün sekilde cocuk yaparsin zor değil. Ancak ilerde cocugunla ilgili karsilasacagin sorunlari simdiden olcup bicip hesaplayip dogabilecek tum sikintilari en ince ayrintisina kadar hesapladiktan sonra sana eslik edecek es bulmaya kaliyor is. Zina olmadan bu isi halletmek icin uygun bir erkekle konuyu konusacaksin aranızda şahitler huzurunda dini nikah kiyacaksiniz. Dini nikahtan sonra dunya evine girersiniz. Daha sonra uygun sekilde ayrilirsiniz. Ancak imam nikahinin geçersiz olabilmesi için sartlar neler bunu bilmiyorum arastirman gerekiyor.
Sorumluluk ve birtakım prosedür gereği bende senin gibi düşünüyorum 🤔 ben kendi evimde yaşasam nikahlım kendi evinde çocuk yüzünden bir araya gelsek bir süre sonra evlerimize dağılsak güzel olur. Cinsel ihtiyaç olduğunda buluşsak, hasta olunca vs yardımlaşsak, gerektiği zaman bir arada olsak fakat onun dışında farklı evlerde yaşasak benim için çok uygun bir birliktelik olur. Yani kısaca etrafımda gördüğüm evlilikler beni boğuyor.
Çocuk yaptığım zaman bosanirim ve adam benden cinsellik istemiyorum ve çocuktan hak talep etmedin
Çocuktan hak talep etmek nedir? Çocuk bir birey ve çocuk üzerinde hak talebi çok saçma. Cinsellik evliliğin gereği sonra bir süre sonra boşanma olayı olmaz. Boşanmak üzere evlilik yapılıyorsa zaten o işe en baştan başlamak hata olur.
Ben istemiyorum bir erkeğin bana dokunmasini ve çocuk istiyorum toplumda hoş görülmediği için evlenicem ama bana dokunmasın adam spermlerini tuplerime doktor eliyle gelsin igreniyorum erkeklerden
Bu yorumun üzerine iğrendiğin erkekten yapacağın çocuk ölü doğar. ;) hiç girme bu işlere..
Seni tebrik ederim. Neden Allah'a inandığının farkındasın. Yaşadığına inanmak yerine, inandığını yaşıyorsun. Ne olursa olsun zina yapma.
İnsanlarla seviyeli tanış ve tanışırken tanımak önceliğin olsun. Evlenme -Çocuk yapma niyeti ile hareket etme. Bu seni hataya sürükler.
İnşallah seni hak eden hayırlı bir dengin olur. Buradaki çoğunluğa bakıp da yanlışa sürüklenmezsin umarım.
Evlenmek istemeden de bu yol imkansız. Ya zina ya evlilik.
Cevap
64Cevap
Hayret erkekler nasıl yok diyor
Mantar gibi bitmesini beklemeyeceksen diger yollar da uygun degilse imam nikahi bebis ve kapanis ama adami dogru sec ya adam sana asik olmasin ya da sen adama asik olma uc sezon dizi cikar sonra bundan 😅
Erkek ırkı illet gibi o yüzden güvenemiyorum
Öyleyiz
Para karşılığında bunu yapacak birini bularak olacak. "Zina" olmasın diye ne olacaksa artık... Ayrıca, çocuk için evlenip boşanacağın birinin seni nasıl gördüğünün ne önemi var? İşini görüp görmemesine baksana.
Sadece çocuk yapmak için evlenelim boşanalım dediğin bir erkek seni hafif mesref görse çok önemli olmamalı asıl önemli olan çocuk için nikahlandı ktan sonra adamın senden ayrılıp ayrılmaması ve bebeğe sahip çıkıp çıkmayacağı
Formalite icabu sonunun boşanma olduğu kesin olan bir evliliğin geçerli olacağını mı zannediyorsun?
Zina olmasın diye dini nikah kıyıp, seksten sonra boşananlar var ya, muta nikahı diyorlar. Ondan bir farkı yok.
Nasıl olucak o iş hem evlenmek istemiyorsun, hem de zina yapmak istemiyorsun. Ayrıca tek ebeveyn çocuk psikolojisi için iyi değil.
Yaşın vermiş olduğu bir duygu çocuk sahibi olmak anlayabiliyorum sizi ama diyelim istediginiz gibi oldu bu çocuk babasız buyecek ve sorunlar olacak onun için ilerde ona ne diyeceksiniz kendi duygularınız için bir nesli harap edeceksiniz lütfen yanlış yapmayın
İmam nikâhlı yaşa, resmi nikâhlı yaşamak zorunda değilsin, İmam nikâhı daha iyi evlilik için, resmi nikâhlı olanlar üç beş sene içinde boşanıyorlar zaten, o kadar tantana için değmez
Abla o çocuğun sadece anneye değil babayada ihtiyacı olucak ne hakla ayırırsın babasından sonra nasıl anlatıcaksın b7 durumu seni yaptım ayrıldım babandan diyemi aşık ol evlen doğur çocuģunu mutlu yuva kur
Gel Taşıyıcı Anne ol benim İçin Çoçuk yap Parada veririm.
Spermlerimi Doktorlar Sana aşılasın Cinsel ilişkiye girmemize gerek yok.
Zina istemiyorsun, büyük ihtimal günah vs olmasından. Ama bir çocuğu babasız büyütmek istemek sence günah değil mi? O çocuğun bir yuvaya, babaya ihtiyacı olmayacak mı sence? Söylediğin şeyin saçmalığını farket lütfen.
Sanırım bu posta yorum yaparsam ilk günümde siteden kovulurum 😬 pas geçiyor ve akıl sağlığı diliyorum 🙏🏻
dinle imanla insanların hayatlarını skip atmışlar resmen. sevişmek neden haram olsun kimse sormamış bile öyle bir kabulleniş
Çocuk istiyorsan ve zina etmek istemiyorsan evlenmek tek çare
İçeriğe bak
Olur hayır demem
Leylekler getirmiyor çocuğu. illaki karnın şişecek. evlenmeden çocuk olacağını sanmıyorum 😁😁😁
boşanmak niyetiyle evlendiğin kişi zaten zina olmuyor mu onu sordun mu hocalara?
Evlen sonra boşan
Bir kerede zor çalışmak lazım 😁
Böyle olunca kocaya da alışırsın.
Sen ne istediğini bilmiyorsun bence, git evlat edin o zaman
O zaman imam nikahı yaparsın, zina olmaz
Koyayım çocuğu istersen sana amambenimde evladım olacak nasıl olacak bu iş
Konuşmak anlatmak dertleşmek istermisin iyi geleceğini düşünüyorum
bende kızım olsun istiyorum. zina a karşı isen resmi nikah bile kıymayız
Formalite icabı da zinaya giriyo allahı mı kandırcan hsjshshdjwhs
Tipik müslüman:d muta nikahı için de böyle diyorlar ama haram yani
Yoo nesi Allah'ı kandırmak erkek kahrını ahir ömrümde çekmek istemiyorum
Bebeğim evlenme o zaman hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın diyorsun sen de
Sen canımsın biri olduğun bu isteğinden anlaşılıyor evlen normal insanlar gibi hayat kur herkesin bir alıcısı vardır meşru çocuk yapıp çocuğa eziyet etme
Sen gerize. Kali biri olduğun yazmistim
Hem çocuk istiyorsun hem zina yapmak istemiyorsun.
Sence de bunun cevabı çok açık değil mi erken işte.
Erken olmayacak evlen olacak
Süreli evlilik olmaz, dini nikahla evlenebilirsin. Boşanma hakkını mehir olarak isteyebilirsin. Çocuk hemen olmayabilir.
Bende evlenmeden çocuk sahibi olmak istiyorum.
Senle yapalım ama biri bana biri sana olur mu?
Zinaya karsiyim ayrıca çocuklar bende kalacak ben karnında taşıyacak ben beslicem ben doguracam altını ben degistirecem ama sen bir tanesini isteyecesin ne âlâ memleket
Evlilik olacak sonra boşan.
Ben çocuğuma bakarım onların sayesinde sana da bakarım sanki ne olmuş
Bana bakma kendime bakabilirim çocuklardan hak talep etmeyeceksen olur
Çocuklardan derken kaç tane yapacağız
İki ve hak talep etmeyeceksin gormeyeceksin
İmam nikahı alırsın anca benden
Haha yoksa hak mı talep edersin
Yo ben çocuk isterim de çocuğumu neden sana vereyim lo
Acılar içinde doğuran benim
Sonuçta tohum atan da benim
Önüne gelene tohum atan ama ben ise acı ile cikartanim ne diye her önüne gelen deliğe girmiş adama çocuğu vereyim ki
Ne alaka ben iyyy
Öyle yeter ki delik olsun gidecek onla bunla yatan birisi sırf çocuk öldü diye baba olmuş olmuyor erkek dediğin Yusuf gibi olsun ki babalığı hak etsin ve hak talep etsin gerisi zaten gözümde damızlık sığır yani
Emin ol Yusuf görse beni imrenirdi
Profiline baktım sevgilin olmuş Hz Yusuf'un sevgilisi mi olmuş
Züleyhasi olmuş.
Ben hiç zinaya bulasmadim
Ayrıca peygamber değilim.
O zaman deme Yusuf görse imrenirdi Züleyha ona talip olmuş o ise yüz çevirmiş
Sendeki mükemmellik nedir acaba
Mükemmellik zina etmedim
Zaten bunu yapmış biriyle ben birlikte olamam
Güzelliğim var
Özele gelsene tanışalım bi
Ben burada güvenmiyorum sorry
Başka yerde çok güven var sanki
Basitmi ya bi çocun sorumlulunu almak daha aile kurmadan ayrilmayi düşünüyosun bence piskolojik teste sokulmali insanlar evlenmeden
Sanki siz çocuğu taşıyıp doğurup buyutuyorsunz
Cocuda kendin yapiyosun zaten
Zaten boşa gidecek ve o delikten o deliğe giden spermleri siz saciyorsunuz bunu zevkine yapiyorsunuz işin ucunda acı yok yani
İşte sende bir ekegin kadini obje olarak gördü gibi sende erkegi obje olarak görüyosun bir çocuk babasiz nekadar eksik kalir biliyomusun ya da annesiz annesi babasiyla sorun yaşiyan insanlarin bütün hayatini etkiliyor bu biliyomusun aile bir çocun tüm hayatini etkiler ailesinden maneviyat guç alir bi çocuk bunu sen anlayamassin çünki bunu düşündünd göre ya tek çocuksun ya da ailenden yana sorunun olmamis
Eee erkek obje değilde nedir damızlık olarak varsınız
İnan bana senden olucak çocuga aciyorum şu an bence tedavi al
Ne alaka gerçekleri söylüyorum
Yaşadin kötü bir tecrübeyi tüm erkeklere baglama anlata biliyomuyum dünyada iyi insanin cinsiyeti olmaz karakteri olur o sevmedin erkekler hergün can veriyor doguda sen rahat yaşa gez diye sakat kaliyor cocundan evinden uzak evine bakmaya çalişan binlerce insan var bi babana sor bakalim. seni bu yaşa nasi getirmiş cahil cahil konuşuyosun biseyden haberin yok
Yav he he
Geçer geçer buğünler de hesabini nasil verisin bilmem öbür tarafta
Niye zina yapmamış olurum
Ya allah aşkina bana bi meaj atta sana bi anlatim konuyu meslenin ne oldunu
Saniyor ki her şey zina yapmayinca tamam
Psikolojinde bitiyor her şey kafanda asla yapmayacağım demişsin o öyle de gider bakış açını değiştirmen lazım önce
Bakış acim net
O çocuğa yazık değil mi? Bekar olarak evlat edinebilirsin.
Sende benim gibi evlat edin ben öyle yapacağım ileride
Kıbrısta yapıyorlar hatta cinsiyetini bile seçebiliyosun
Spermsiz hamile kalmak ha ha ha ha meryem anamısın sen git işine seviş birisiyle olsun bitsin
Ne emmeye geliyosun ne gommeye diye bir laf var tam seni ifade ediyo mumkunse sen anne olma zaten
napacaz askim hz meryem gibi iliskiye girmedenmi dogurtacaz seni. oyle halin var git bi bebek sahiplen
Çocuğa yazık değil mi? Bir ömür baba sevgisinden mahrum baba nedir bilmeden yaşayacak. Çok bencilsin
Tüp bebek yapabilirsin ya da evlat edinebilirsin
Sperm gerekli eee evli olmadan yapılan bebek zina olmuş oluyor kendi evladım olsun istiyorum
Ne kadar çok ama dedin reis ya 😂
Canım sıkkın hacı
Nolacak peki
Acaba kandirsam mi birisinj ama öyle de vicdanım el vermez
Ne bilim çocuk ruhluyum erkekler saf mıdır yani aşık numarası yapsam yerler mi sonra evlenip çocuk yapıp bosayacam
Off off
Ben de iaterdim koca dert
Sen hiç evlenme
yardımcı olururm
Sperm bankasına git en sağlıklısı.. :D
Taşıyıcı anne bul ya da evlat edin
Yavrum evlen neden evlenmiyorsun
Kıbrıs'ta dölleme merkezi var.
beraber yapalim, bende istiyorum bunu
Senin ki de iş şimdi ama
Muta nikahıydı galiba ondan yap.
Bence olabilir mantikli yani
Yani çocuk yapcan ayrılcan
Evet hangi erkek bunu kabul eder
Zor yani bilmem kız nasıl biri olduğuna bağlı
Anlamadim
Ben yaparım da karşımdaki kız nasıl birisi yani sprem direk kendiliğinden gelmez ki nasıl birisi karşıdaki
Peki sorum olacak sana
Gayet güzelim de size güzellik önemli değil ki delik olması yeterli
Yo bana göre önemli tamam ben kabul ederim peki nasıl bişey istiyorsun detaylı anlatır mısın
Yani benim için kabul
neden evlenmek istemiyorsunuz?
İlerde çocuk illede baba derse ne olacak?
Hmm zor ama bunu kabuledecek olan vardir mutlaka.
sen mitoz bölünme yapsan daha kolay sanki :D
O nasıl iş ya git sperm bankasına o zama
Sperm bankasından sperm çek
Zina oluyor okuman yazma mi yok
Dinden habersiz değilim biyoloji bilgimde var
Ladik sanaydi
Evlen hemen
Mitoz bölünme daha mantıklı geldi bana :D
İşin zor çözülmez
Sperm bankası?
Bana mantıklı geldi
Yetiştirme yurtlarindan çocuk alin