O zaman haftalık 500 mu isteyim? ebeveynlerden biri öğretmen hafta içi 4 güne dersleri planlatmis CMT pazr zaten tatil öğretmenler hafta içinde 1 gün tatil
E bu çocuklar 5 saat aç mı kalacak yiyecegni içecegnide alır anası heralde Bence şöyle yap kreşten bi fiyat al ona göre belirle kreşe göre fiyatta biraz daha uygun olmalısın
Az bile, krese birakacak olsa istediğin paranin 3 -4 katini oder
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani ikiz birde ikisinde 4000 verse 8000 kreş , bana diyorki aylık 1000 verebiliriz önceki kizada o kadar veriyorduk diyor , haftada 4 gün her gün 5 saat orada çalışana kadar aylik 1000 e haftada 4 gün 8 saat çalışırım 4500 asgari ücret alırım
Buna göre sizin günlüğünüz 18,88 * 5 TL olmalı. Yani 94,5 TL. Haftada 4 gün ise 94,5 * 4 = 377,6, bu da ayda yaklaşık 1700 TL eder. Aslında yaklaşık olarak doğru hesapladığınız sonucuna vardım şu anda :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İkiz bebenin kahrımı çekilir ya yegenlerim ikiz erkek 4 yaşında bize geldikleri ilk 15 çok iyi sonra zülüm işkence gibi geliyo bana 🙄
İkiz 5 yaş , haftanin 4 günü her gün 5 saat?
Enaz 2 bin alman lazım sonucta aşşa yukarı memurun mesai saati kadar avutacaksın bide onların yiyecek içeceklerini almaları lazım
O zaman haftalık 500 mu isteyim? ebeveynlerden biri öğretmen hafta içi 4 güne dersleri planlatmis CMT pazr zaten tatil öğretmenler hafta içinde 1 gün tatil
Kimin yiyecek içecek alacak anlamadim
E bu çocuklar 5 saat aç mı kalacak yiyecegni içecegnide alır anası heralde
Bence şöyle yap kreşten bi fiyat al ona göre belirle kreşe göre fiyatta biraz daha uygun olmalısın
Sabah tan öğlene kadar 5 saat sabah yedirip giderecektir öğlende gelince yedirir
Tm sen bi kreşten teklif al onlar kaça bakıyo sende öyle fiyat ver
Gider kreşe verir canım mı , ucuz olsun diye böyle yol seviyor zatenn
Tm işte kreşin altında bi fiyat ver sende en azından piyasayı ögrenirsin
Az bile, krese birakacak olsa istediğin paranin 3 -4 katini oder
Yani ikiz birde ikisinde 4000 verse 8000 kreş , bana diyorki aylık 1000 verebiliriz önceki kizada o kadar veriyorduk diyor , haftada 4 gün her gün 5 saat orada çalışana kadar aylik 1000 e haftada 4 gün 8 saat çalışırım 4500 asgari ücret alırım
Kesinlikle,, bulabilirse bulsun 1000 tlya
Bulamıyor bence ben 1600 olursa +yol parası verirsen olur dedim eşimle konuşayım dedivs
Az istemissin ama olsun
Paranın değeri kalmadı ki, asgari ücret 4250 olmuşken yine en kötü 2000 net (ki sigorta falan da yapmıyordur)
Sigorta yok evet
Saati 25ten 5 saati 125, haftada 4 günden 500, 4 haftada 2000 eder; bence fazlasıyla iyi. İşine gelirse, geri adım da atma
Bence az bile
O zaman diyim haftalık 500₺istiyorum?
Haftada 4 gün çalışacağım
Aynen, en dip fiyat bu olur de
Çocuk başına istemen gerekmiyor mu?
Yani normalde kreşe verse haftada 4 gün hergun 5 saatten iki çocuk 6000 i bulur , sence ne kadar istemeliyim?
Bilmem çocuk hiç bakmadım fakat çok zahmetli olur ikisi şuankinden fazla istese en azından 2000.2500 versinlet 1000çok az iki çocuk için
Asgarri ucretin altin da calisma sigortasiz
Asgari ücretin altında olmamalı.
Asgari ücret kaç şu an? haftanın 4 günü ama iş her gün 5 saat?
4250. Yarım maaş desek bile 2000 üstünde olması gerek.
Yani haftalık 1000₺istemeliyim?
Saat bazında düşünürsek en az 500-600 bandında olmalı haftalık. Ancak deneyimsiz ve ilk işinizse biraz daha makul bir fiyat belirleyebilirsiniz.
İlk işim değil yaşım 23 ama daha önce 2 yaş bebek bsktim ,7 yaş çocuk baktım ,8 yaş çocuk baktım ders verdim tecrübeliyim
Bu durumda saat bazlı hesap yapılabilir. Haftalık 45 saat karşılığı asgari ücret alınıyor. Hesabınızı buna göre yapabilirsiniz.
Anlamadım ben şimdi haftada 4 gün iş , hergun 5 saat? bir gün için ne kadar istemeliyim
Asgari ücretin saat hesabı şu şekilde:
4250 / 30 / 7,5 = 18,88 TL
Buna göre sizin günlüğünüz 18,88 * 5 TL olmalı. Yani 94,5 TL. Haftada 4 gün ise 94,5 * 4 = 377,6, bu da ayda yaklaşık 1700 TL eder. Aslında yaklaşık olarak doğru hesapladığınız sonucuna vardım şu anda :)
Ben şöyle hesapladim 16 gün çalışacaksın ayda dedi hergunu 100 ₺ +yol parası düşünerek istedim 1600 olur dedim
Kurtarır gibi.
160 da aylık yol parası günlük 10 ₺isterim diye düşünüyorum 1760 ₺
Mantıklı, daha aşağısı zaten eziyet olur.
İki tane 5 yaş ikiz sonuçta ,5 saat WC bile gitmeden başında durmam gerekir
Bana kalırsa doğrudan asgari ücret artı yol yemek ve sigorta olması gerekiyor ama işte ekonomik şartlar...
O zaman düz 2000 aylık mı diyim haftalık 500 sonuçta sigorta vs yok
Bence daha iyi olur.
Kabul etmezse de bana iş mi yok bulsun başkasını 🤷🏼♀️
Artık orasını siz daha iyi biliyorsunuz.
cok azzz baska iş bak
Az bile istemissin
İyi istemişsin