Son kez yazarım daha yazmam. Az okurum az öğrenirim Elhamdülillah bilmediğim hiçbir şey hakkında gelişi konuşmam. Senin gibi boş tenekelere bir tekme iki tekme atar yoluma devam ederim aslanım
Beyefendi ben sizi gayet iyi anladım. Kutay ismine kötü diyip bir çok yiğit Türk ismi varken başka isimler hiç normal değil demişsiniz. Ben de diyorum ki kutay da Türkçe
Atalarına haksızlık etme. El kadar evlat atalarımızdan miras alarak geliyor bu dünyaya. O doğuracağın evlat senin değil Türk toplumunun evladıdır. Ona öyle süt vermek senin analık borcudur
Hayırdır ben 2. kılıçarslanın oğlunu mu doğuruyorum da haberim yok? Beyefendi düşüncenize saygı duyuyorum ama bu müslümanız o yüzden adı Muhammed olsun demek gibi bir şey. Tabiki kendi tarihini öğrenicek onunla gurur duyacak. Onların yolundan gidecek ama el kadar bebeğe alparslan denmez ya. Tamam atalarımız, hepsi iyi ki varlardı ama 1029 da doğmuş bir adamın zamanıyla şimdiki zaman aynı değil. İsimlerde değişiyor. Koymak isteyene saygı duyarım ama benlik değil ve ben ismin karaktere yansıdığını düşünüyorum. Benim kuzenimin oğlununda adı Alparslan. Çocuk şiddete çok meyilli ve terbiyesiz. Daha 4 yaşında. Anlam falıda çocuğun karakteriyle çok uyuyor. Alparslan, burak, karan gibi isimler çok ağır isimler her çocuk kaldıramıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Anlamı güzel bir isim, soyadiyla da uyum sağlıyorsa gayet güzel.
ben beğenmedim. daha kulağa çarpan bir isim olabilir. yine karar sizin😊
Daha modern bi isim seçebilirsin bence kutay çok da agza gitao etmiyor gibi
Saf ismin modernmi olur
Olur
Sen yqp ozamqm
Zamani gelince yapıcam zaten
Yas kqc
Güzel bence
Anlamı iyilik getiren Ay, uğur getiren kişi demek
Anlamıda güzel
Alparslan, Batuhan, Serdar, Cengiz, Selçuk gibi bir çok yiğit Türk ismi varken başka isimler hiç normal değil
Kutay türkçe kökenli bir isim. Biz ilk batur, Tuğra, mete, kutay isimlerini düşündük şu an kutay önde
Bos yapma
Yazdığım yorumda Kutay Türk ismi değil mi dedim. Yazımı bir kez daha okuyun. 2. Şahıs boş teneke
Son kez yazarım daha yazmam. Az okurum az öğrenirim Elhamdülillah bilmediğim hiçbir şey hakkında gelişi konuşmam. Senin gibi boş tenekelere bir tekme iki tekme atar yoluma devam ederim aslanım
Ne diyorsun ya
Hanımefendi okuduklarınızdan ne anlıyorsanız öyle anlayın. Anlamadığınızı düşünecek olursanız lütfen bir daha okuyun 🤨
Beyefendi ben sizi gayet iyi anladım. Kutay ismine kötü diyip bir çok yiğit Türk ismi varken başka isimler hiç normal değil demişsiniz. Ben de diyorum ki kutay da Türkçe
Sevgili hanımefendi çok inatçı bir hanımefendisiniz. Sizinle iletişime geçmem için taş devrine mi gitmemiz lazım?
Ben kötü bir isim demedim. Normal değil dedim. Normal değil çünkü Kutay isminin anlamını kavramını gayet net biliyorum
Sizin önerdiğiniz isimler de taş devrinden kalan isimler el kadar çocuğa alparslan mı diyelim. Zaten kutaydan vazgeçtik
Atalarına haksızlık etme. El kadar evlat atalarımızdan miras alarak geliyor bu dünyaya. O doğuracağın evlat senin değil Türk toplumunun evladıdır. Ona öyle süt vermek senin analık borcudur
Hayırdır ben 2. kılıçarslanın oğlunu mu doğuruyorum da haberim yok? Beyefendi düşüncenize saygı duyuyorum ama bu müslümanız o yüzden adı Muhammed olsun demek gibi bir şey. Tabiki kendi tarihini öğrenicek onunla gurur duyacak. Onların yolundan gidecek ama el kadar bebeğe alparslan denmez ya. Tamam atalarımız, hepsi iyi ki varlardı ama 1029 da doğmuş bir adamın zamanıyla şimdiki zaman aynı değil. İsimlerde değişiyor. Koymak isteyene saygı duyarım ama benlik değil ve ben ismin karaktere yansıdığını düşünüyorum. Benim kuzenimin oğlununda adı Alparslan. Çocuk şiddete çok meyilli ve terbiyesiz. Daha 4 yaşında. Anlam falıda çocuğun karakteriyle çok uyuyor. Alparslan, burak, karan gibi isimler çok ağır isimler her çocuk kaldıramıyor.
Daha cok turk ve tarihsel isimlerden koymayı dusunebılırısn ısım bı bireyin yoldasır
Agırlıgını yansıtır tabı bu benım dusuncem
Kutay türkçe kökenli bir isim
Trakyalilarda kutay cok 😉
Kac aylik hamilesin
23 haftalık
Gel sohbet edelim cabın sklyo senin
değişik
Fena değil