çok tatlı değiller mi kız çocukları? bebekken tatlı tatlı kıyafetler giydirirdim odasını özenle yapardım oyuncaklarını alerjen karşıtı dikkatli alırdım pamuklu kıyafetler tercih ederdim kimyasal şeyler kullanmazdım bebekken klasik müziklerden dil eğitimine ingilizce sesli eğitici oyunlardan alıştırmaya başlardım belli bir yaşa geldiğinde ilk sayılardan alfabelerden türkçe/ingilizce öğretirdim anaokuluna yazdırır orada piyano vs öğrenmesini sağlardım gelecekte ki kız çocuğunuz için eğitim planınız nedir? ve ahlaken de ne şekilde eğitirdiniz?
kızım var 11 yaşında Ona ayyakları üzerinde duracak şekilde eğitim veriyorum evde. her şeyi açık açık konuşuyoruz İyiyi de kötüyü de anlatmaya çalışıyorum herkese güvenmeemsini ama herkesin de kötü olmadığını söylüyorum. dünyayı gezmesini, sevdiği bir işi olmasını, eğlenmesini söylüyorum. içinden gelen sese uymasını ama sonuçlarına katlanmasını da bilmesi gerektiğini anlatıyorum. ev işlerinde yardım ettiriyorum ki sudan çıkmış balığa dönmesin yarın evden ayırılınca. parasının değerini bilmesini ama ne cimri ne de aşırı eli açık olmamasını belirtiyorum.
Şu an bende bir anne aday adayiyim. Evliyim ve ilerleyen zamnlarda nasip olursa bizde cok istiyoruz ve hayatta en çok bir kizim olsun istiyorum. Bunun için öncelikle kendimi hazirlamam lagzim. Benim icin öncelik ona yetebilmek. Su an O daha ortata bile yok ama ben onun için Çocuk pskolojisi kitaplari okumaya başladim. Benim icin en önemli şey çocuk psikolojisi. İlk önce Onu anlamayi istiyorum. Ben ona hayatta yürümek istediği yollarda başina gelebilecek zorluklari anlatim ama kararni o versin. Kendi ayaklari üzerinde dim dik durmayı öğretim istiyorum. Neyden mutlu oluyorsa onu yapsin. Sirf parası icin ya da sirf ben istiyorum diye bir yerlere gelmesin. Neye yetenegi varsa ona yönelsin. ben kendime bi arkadaş dogurmak istiyorum. Anne kizdan öte her zamn her sirrini paylasabileceği sirtini dayayabilecegi bi anne olmak istiyorumm.. ama asla ve asla sımarik yetistirmek istemiyorum. Daha bebeklikte hayvan sevgisini aşilamak istiyorum. İnş. Rabbim nasip ederse bunlarin olmasini cok istiyorum
Senin hayalindeki kiz cocugu guzelmis Ama ben tatli sevgi dolu olmasi yerine anasının gözü fırlama yetistirirdim pianodan önce yakın dövüşe falan yollardim hergun spor yaptirir kostururdum kendine ait zamaninda istedigi her ama her hobiyi yapmasina izin verirdim ama benim sectigim seyleride yapmayi ihmal etmedikce buyudukce yaratici drama ve psikoloji kitaplarina yonlendirirdim
Ve bunun tek sebebi bi gun bana bisi olursa kendine sahip cikabilsin bi tek zihinsel olarak degil fiziksel olarakta koruyabilsin diye yapardim
Bende isterim yumrugunu 1 kere sıkmadan buyusun bundan emin olayim rahat olayim ama ortam belli ben ve kizim uzulcegimize karsi taraf uzulsun elinden geleni ardina komasin gozune gozune caksin 😂
Önce bir sevdiğim bir kadın olsun ki, daha sonra kız çocuğum olursa onun için her türlü fedakarlığı yapmak isterim. Hatta evlenip kız çocuğum olursa aklımda dört farklı ad var.
Kız çocuğum var. Ona ilk hayır demeyi öğrettim... Ondan değerli bir şey olmadığını söylüyorum sıkça.. Güçlü bir insan olmasını istiyorum ileride. Bu yüzden ona olan davranışlarıma çok dikkat ediyorum..
Ben kız çocuklarını aşırı severim durmadan oynarım onlarla erkek çocuklarını pek sevmem fazla yaramaz ve laf anlamadıkları için ama kız çocuğu çok farklı sesi bile kulağa hoş geliyor yanlış anladıysan benide özür dilerim