Güncellemeler
+1 yıl
türkiyenin ırak, suriye gibi ülkelere yakın olduğunu düşünüyorum sosyolojik olarak. avrupalı bir ülke değiliz çok gezdim gördüm türkler komik bir millet kendini avrupalı sanan araplar gibiler

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Avrupalılar gerçekten zeki burada evlenen erkekler dolandırma nafaka ihanet ve Başkasın dan çıkan çocuktan başka bir şey görmüyor
türk erkekleri ezik ve köle ahlaklı bu yüzden bu ülke fakirlik ve eziklikten ötesini bulamayacaktır
Haklısın kadınların kölesi olduk kadına çok haklar veriliyor
Evlenmeden olmazcı aydınlar seri üzgün..
aynen çok medeniler ama evlenmeden olmaz günah sddfsdgsdg
Allah akıl dağıtırken siz nerdeydiniz acaba merak ettim 😊
allahı skyordum
@CerenKarasancak allah dediğin kadın benim cariyemdir ben onun kocasıyım göğüslerini süsler parfümünü sıkar gece gönlümü alır siz de tapıyorsunuz ama o benim karımdır ala gözlü iri göğüslü hoş kalçalı karım
@CerenKarasancak işte bir müslimin zeka ve bilgi kapasitesi budur sözde tanrısı ve elçisi hakkında yazdıklarına bak ne de pis bir dindir bu ne de cahil inananlardır. bizim tanrımız bilinemez gizdir elçilerimiz bilgelerdir onlar hakkında böyle konuşmayız. siz ezik müslimler günde 13 saat çalışıp 10 dolar almaya devam edebilirsiniz zeka düzeyiniz buna yetiyor.
@CerenKarasancak rus kardeşlerimin uçakları yakında htş ve ışidin tekrar ve tekrar içinden geçecek ceset parçalarını bulamayacaklar kadınları dul kalıp 50 dolara yaşlı erkeklere 2. eş olarak satılacak müslimlerin sonu cariyelik ölüm ve aşağılanma olacak son 30 yıl
ikinizden de utandım. Biri dindar degil de sen müslümansın da Allah hadi ordan ne demek ya nasıl Çok kötüsün uslubunuzu düzeltipde islami anlatacaksaniz anlatın sizin kirli ağzınızdaki gibi degil islam müslümanlık
@BilinmeyenKiz5454 sen önce dindaşından utan ben zaten inanmıyorum inanmadığım saçmalığa saygı duymak zorunda değilim
Tabiki müslümanlığa böyle teşvik edilmez
@BilinmeyenKiz5454 mümkünse teşvik etmeyin zaten ortalaa bir müslümanın zeka seviyesini gördük kılıç zoru olmasa kimsenin inanmayacağı b*ktan bir din
Saçma sapan insanlar yüzünden din suçlu olamaz. İnsanlar müslümanlığı yanlış yansıtıyor
@BilinmeyenKiz5454 din suçlu, saç kılını ört diyen din saçma ve gereksizdir
Size anlatsamda anlamazsiniz. O potansiyel yok sizde
@BilinmeyenKiz5454 aynen kabeye dmlmaya devam
@CerenKarasancak ceren tam bir örnek müslümansın sdfsffsfs
@CerenKarasancak puahahahah örnek müslüman saliha müslim kadın hurma işteeee hurma ceren hurma çekirdeği ceren sdfsfsdfsdf
Türkiye ve Yunanistan da bu kadar düşükken Bulgaristan ilginç, demek ki orayı Türkiye ve Yunanistan şeytmiş
Ne kadar çok ailesiz bebek var
ailesiz değil resmi nikahsız yine birlikte yaşıyorlar çoğu
Bizimkilerde popiş korkusu çok ondan
babasından mı korkuyor kızlar diyon
Lan g*öt yazdım popişe çevirmiş 🤣
Ailelerinden korkuyorlar evet
Demekki avrupayı bizden önce suriyeliler fethetti
Gurur duydum ülkemle
Yakında artar
türkler çok muhafazakar ya suriyelilere yakınlar
Paran kadarsın para olunca artar