Hangi çiçek ismi erkek ismi olmalı?
Mesela Sümbül Ağa vardı muhteşem yüzyılda. Çuha da olabilir bence.
Mesela Sümbül Ağa vardı muhteşem yüzyılda. Çuha da olabilir bence.
Toplum kız çocuklarına ve erkek çocuklarına farklı misyonlar yüklerler. Erkek çocuklarını aslan diye kız çocuklarını prenses diye severler. Koydukları isimler de tabi ki bundan etkileniyor. Kız çocuklarına çiçek isimleri koymak normal geliyor ama erkek çocuklarına daha maskülen isimler koyuyorlar. Yani Türkiye'de bir erkek çocuğun adının papatya olduğunu hayal edebiliyor musunuz? İmkansıza yakın gibi bir şey. Bana soracak olursanız ben de koymam çünkü toplum tarafından normal karşılanmıyor. Çocuğun ilerde dalga konusu olmasını istemem.
bilindikleriyle dalga gecilir ama ilginc cicek isimleri de var
Cevap
5Cevap
Oğluma Sakura adı verirdim, net.
Terbiyeli ve olumlu bir insan olarak yetiştirirdim.
Anime karakteri gibi skwmskskk
japon agaci degil mi o. kulaga guzel geliyo
Evet aşkım japonya ama ağaç değil kiraz çiçeği :D emojisi bile var 🌸
Çocuklarımı anime karakterleri gibi buyutmeyi dusunuyom. O yüzden benle ayni ütopyayi yasayan bi adam bulucam ajmsmzks
Kontrol ettim agacmis Cicek acan bir agac ve actigi zaman festival de yapilirmis. Japonya'nın ulusal simgesiymis. guzel isim olur
allium çiçeği koyardım
ismi çok hoş çiçekte öyle
Benim bir tanıdığımın ismi "Çiçek". Kendisine çok yakışıyordu ya. Çiçek gibi kokuyordu sanki.
Bu dediğim kız ismi idi ama🤣🤣 soruyu tam okumamışım pardon
Erkeğe koyulan çiçek isimlerin bilmirem
ulennn 😐 neyse gecti tamam 🐓
Oğlumla dalga geçerler psikolojisi bozulur sonra bana düşman olur o yüzden koymam
Barış diye çiçek var ama dhıgrdhh
heee bilmiyodum
Doğada olan şeylere cinsiyet tanımlayarak bir erkeğe veya kıza koymak çok saçma... Keşke isimlerin cinsiyeti olmasa.
Nilüfer koyardım kral
Papatya ama koymam ya
Boran
cicek mi o
turkucuyu mu diyon sen 😐
bi sen biliyon herhalde google emminin haberi yok
kıza yakışıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?