Sorumluluğu güzel ama ayarı bozuk ortalığın ve öyle güvenecek biri de yok gibi. Evlilik olmalı öncelikle. Bir söz var da biraz abes olduğu için es geçiyorum. 😃
orasını ben bilemem.. dedim ya senin kararın hayatını nasıl istersen öyle devam ettirirsin ister bekar ister evli.. ztn insanın içgüdüsünde o duygu yoksa ne evlilik ne baba olma isteği gerçekleşmez.. her şey istemekten geçer..
Orası seni hiç ilgilendirmez.. ayrıca benim en değer verdiğim kavramlar canım .. o duygu ve sorumlulu kendimde bütünüyle fazlasıyla hissediyorum ve en büyük dileklerimden..🙏🏼
Yahu var demiorum.. olduğunda gönülden kalpten hissetmeli istemeli diyorum.. Tek taraflı istemek olmaz.. kii istemiyorsa da baştan olmaz ztn.. işine gelirse..🤷🏻♀️ O sorumluluğu en az benim kdr hisseden bir sürü erkek var nasılsa..
Off allahım ömür çalansın yeminle..🤦🏻♀️ Varsayım konuşuyorum.. genelde varya evlilik ve çocuk kavramını isteyen baba çok onu diyorum.. Yani senin gibi düşünen bir sen varsın bu konuda.. yani çok azdır.. çoğunluk istiyor..
Yok canım ona biz karar veririz ama 2 olucak.. tabii beraber erkeği babasıyla göndericem erkeksi şeyler aktiviteler yapsınlar beraber.. Kıza da ben öğreticem..
Ya allahımm yaa..🤦🏻♀️ ısrarla birde..🙄🤦🏻♀️ Ona kadınınla karşılıklı karar verirsiniz artık.. Ben de kocamla konuşurum kararımızı veririz olur mu canım ..
Ahahaaayyyyyy boğayım ya ondandır.. boğa burcu..🙈 mesaj kapalı canım biliosun.. Ahahh🙈 bu arada beni çok güldürdün allah ta seni güldürsün sesli kahkaha attın hala da gülüyorum..💃🏻😂
Ne fark edermi? Canları istemiş benim peşimden gelmeyi takibe almışlar..😄 takip edilmekte ne var.. önemli olan senin kimi tkp ettiğin.. elde var sıfır 0😄
usenmedim hepsini okudum. cocuk tercihi yuzunden ayrilip hala bi geri donesi olan ama gercekler yuzunden triplesmekle kalan eski sevgililersiniz siz. dedektif gibiyim yeminlen.
@goraci Biraderim doğru görmüşsünüz, hanımefendi eski yavuklum. Laf söz dinlemediği için, burada tartışıyorduk. Sizi de bu duruma soktuk, af edersiniz.