Şarkıya kalbimi ve tüm annelik iç güdülerimi bırakıyorum 💜💜💜
Bugün Dünya Kız Çocukları Günü, buradan kızınıza ne söylemek istersiniz?
Şarkıya kalbimi ve tüm annelik iç güdülerimi bırakıyorum 💜💜💜

Minik papatyam, küçücük ellerinle parmağımı tuttuğun anlardaki hazzı hiçbir şey yaşatmadı hayatım boyunca. Hep ışıklı yollarda yürü, hayat hep cömert yüzünü göstersin sana.🌸🙏🍀
Sana yıllar sonra yüzünde tebessüm ve kalbinde mutlulukla hatırlayacağın bir çocukluk bırakmayı umut ediyorum. Ama olur da o gülüşünü solduracak bir şey yaparsam şimdiden affet beni kızım.
Cevap
21Cevap
Kuzum benim...
Benmiyim senin annen senmisin benim annem belli değil.
Şu hayatta kafamı dinlenmek, huzur bulmak için koyacağım bir omuz varsa oda senin omuzun.
Sendeki o kocaman şevkat ile ben hiçbir zaman aç kalmam biliyorum.
İlk göz ağrım.
Rabbim eksikliğini hiçbir zaman göstermesin...
Yaaa bu çok güzel ama 💜💜💜
🙂♥️
Sen bana emanet edilen en değerli hazinesin. Yaşadığım sürece her an elin ayağın ve gücün olacağım. Ölsem bile duamın her an seninle olacğaını bil. Ne, kim ve kimin nesi olursan ol sen benim kızımsın ve ömrüm boyunca senin için seve seve canımı verebileceğimi unutma.
Anne olmak fikrini çok küçük yaşta benimsemiştim ve o yaştan beri hep bir kız çocuğum olsun istemiştim.
Hiç bir oğlum olacağı aklımın ucundan geçmemişti ama bir oğlum oldu 😌❤
O iyi ki var ve iyi ki benim oğlum 💙
Neyse ki içimdeki kız çocuğu hep bir minik kız çocuğu olarak kalacak ❤
Babasının omuzlarından inmeyecek bir kız çocuğu..
Ve sevgili kız anneleri babaları onları sadece sevgi ile büyütün sizin sevginize o kadar tok olsunlar ki sevgiye açlık çekmesinler.
Gelecekteki Kızıma; aramızda kalsın ama seni anneni sevdiğimden daha çok seviyorum.
O el kızı, sen benim kızımsın😀😀 ama bu aramızda kalsın annene söyleme 😀😀😀
😂😂
Olacağı bu zaten şaşırmadık
Ya oan kızımı mutlu etmek amaçlı söylenecek birsey bu :)
Yoksa 2sininde yeri farklı olur...
Neticede kızıma annesi olmadan ulaşamam böylesine kıymetli hediye veren birine nankörlük edilir mi? :)
Baban saçlarını örmek için videolar izliyor kızım. Öğrendiğinde seni çağırmış olacağını düşünüyor. Umarım sen gene de gelmek için çok acele etmezsin 😃
seni annenden bile çok sevebilirim..
ama aramızda kalsın :)
Olması gereken de o zaten 😌
Ben tipsizim boyum kısa bu yüzden hiçbir kadin beni tercih etmez bu yüzden benim çocuğum olmayacak zaten olmasında benim çocuğum olsa kesin çirkin olur
Çocuklar asla çirkin olmazlar.
Büyüyünce çirkin olur ama bende çocukken çirkin değildim şimdi çirkinim ben çocuk yaparsam büyüdüğünde benim çektiğim acıları çeker
Güzeller güzeli pamuğum bizim gibi ailen olacagı için çok şanslısın demek isterdim... 🥺
Gelecekteki kizim cok sanslisin benim . gibi bir annen olacak
Babanla kavuşmamız için bize çok dua et bebeğim...🦄🍀❤️
Maalesef kızım yoktur. Ama kızım olmasını o kadar çok isterim ki, rabbim hepsini bağışlasın...
Bi kızım yok efendim.. İlerde de bi kızım olmayacak zaten 😊
Babanız sizi çok seviyorum benim yaşama sevinçlerim :)
Umarım bir gün kızım olur🙈
En çok kendine değer ver bu dünyada canım kızım derdim..
Çok isterdim olmasını ona en güzel hediyeleri alırdım işe gitmezdim sabah akşam onunla oyanardım 😊
Herkes kızını doya doya öpsün ben de beslediğim yavru dişi kedilerimi evlat gibi gördüğümden alınlarından öpeceğim
Canım kızım aynı bana benziyorsun huy olarak umarım benim gibi hayatın kötü ilerlemez ki zaten buna müsaade etmem
Seni çok seviyorum güzel papatyam
Canım kızım bahtın açık olsun Allah seni hiç bir zaman doğru yoldan ayırmasın..
İyi insanlar ile karşılaştırsın
Gelecekteki kızıma sesleniyorum bu hayat seni yoracak üzecek ama sen dimdik duracaksın güçlü olacaksın ve kimseye güvenme sen sana yetersin. kendini sev çünkü sen çok özelsin.
Canım kızım annen nerede bilmiyorum ama baban seni seviyorke çok sevdiği için bu iğrenç dünyaaya gelmeni istemiyor
Dünyanın en şanslı çocuğu gibi hissetmen için elimden geleni yapacağım, hiçbir zaman benim gibi hissetmeyeceksin
Hayallerimden daha güzelsin canım kızım iyi ki varsın en iyi arkadaşım
Bir kızım olsun istiyorum
Gençken annesine okuduğum şiirleri
Kızıma okumak istiyorum
Seni o kadar çok seveceğim ki.. Çok şanslısın yavrum çook ahahaha
Kızım prensesim anneni bulur bulmaz kavuşacağız az daha sabret 😂😂
Ben onun gözlerinin içine bakarak dilimi kullanmadan onunla konuşmayı tercih ederdim.
Evli değilim cocugmda yok ama iyi ki benim kızımsın dünyalar güzelim derdim 😊
Baban beni tavlayamıyor . Tavlasaydı Eger Güzel Bir kızı Olacaktı ? Bu Hanımefendi nin
ilerdeki kızım seni o kdr güzel yetiştirip eğiteceğim ki bir ömür iyi geçireceksin..♥️
Ughh ben dünya kız çocukları gününden de kaçınılmaz nefret ediyorum nefffreeeeett!
Bunu da mi ya
Yani mecâzî olarak resmi olarak değil, neyse çocuklardan geri çekiyorum nefretimi,
Kızdın biliyorum ama elimde olan bişey değil.
Hakikatte ben çocukları çok severim, kız çocuklarını daha çok severim hep bi kızım olmasını isterdim.
Neyse bundan kimseye bahsetme aramızda kalsın😅
Istenilen yorum buydu çocuklara karşı bir zaafım var o yüzden sessiz kalamadım. 😊
Aslına bakarsan benimde aynı özellikle sokak çocuklarını görünce o gece uyku uyuyamıyorum,
Seninle takipleşsek mi acaba,
Gerçi benden sonsuz sınırsız nefret ediyorsun ama😂
Seni çok seviyorum minik kurabiyem benim için çok değerlisin
Oyşş keşke olsa ne oyunlar oynardık Babasının prensesiyle 😍
Çok şanslı bir çocuk olacaksın diyorum :D
Kızım yok kız çocukları günün kutlu olsun 🤗
babam mesai bitmesine az kaldı. 1 saate yanındayım
Kendime diyorum kiz çocukları günün kutlu olsun başkada demiyorum
Güzelliğim benim derim daha şimdiden ahahh
Yavrum bekle beni annen gelecek yanına 😻
Evlenmeyecegim dunya daha da kotu hale geliyor
Iyi ki seni doğurmamışım
Baban her zaman yanında kızım sürekli kalbi attıkça kalbine bak ben oradayım
Kızım yok ama olursa ona iyi bir anne olacağım
kizim yok :D
Anan babanı aramakla meşgul anasinin güzeliiiğ
@Kaderinsn küfür?
Ahaa kızım yok
Bu dönemde kız çoçuğu mu Allah korusun 😁
Oğlan olamadın bari * olma tesettürünü tak.
Allah size uzun ömür versin A*k Ya
Oğlan olamadıysa Senin Olmayan Çükün Yüzünden Cahil Herif.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?