Yani yuzde 90 kusur dogruluk payi var kan daha garanti ultrason yorumlamak zor bi sey ve bebek bi anda buyuyup belirginlesmiyor kist olabilir rahimde baska bi sey olabilir yani minicik bi nokta olarak basliyor sen en bastan kandan hamile oldugunu ogrenki ona gore zaten seni belli sıklıklarda cagirip bebegin gelisimini kontrol edecekler ultrasondan
Adet olmamak sadece hamilelikle ilgili degildir hormonlarla rahimle yumurtalikla vs alakali bi problem de olabilir kadin dogumda gerekli tetkikler yapildi mi? Ya da nasil deyim endokrinolojiye falan da gidebilirsiniz ama once bi kadin dogumda yapilmasi gereken yapilmali ve bi sonuca ulasamazsaniz bi kac bolume daha danisirsinjz ya da onlar yonlendirir
Cok bildigim bi soru degildi ama netten baktigim kadariyla regl duzenini bozup regli geciktiredebilir erken de yapabilir ama o tarz haplari kullanmak lek iyi degil sanirim hic kadin doguma gitmedin ama devletten bi randevu al bence ultrason da baksinlar B-Hcg de bakilsin baska seyler de olabilir kist tümor tarzi ama hemen kotü dusunme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İkisini de yaptırabilirsin, fakat kan testi yaptırdığında doğru sonuç alma ihtimalin daha yüksektir. Ultrasonda bazen doğru sonuç vermeyebilir.
Pekı kan sonucu kesın garantı mı
Kesin garanti değil, ama doğru sonuç alma ihtimalin ultrasona göre daha yüksek.
4 kere kan testı yaptırdım negatıf sence yanlıs olma ihtimali var mı
Birden fazla kan testi yaptırmışsın, sonuçlar bence doğru. Hamile olduğunu düşünmüyorum.
Ay İnşlh oyledır. Adetten önce kahverengı lekelenmeler oluyormu
Mesela 1 haftalik bebegi kanda gorursun ama belki ultrasonda gorulmeyebilir gozden kacabilir
Kanda hiç yanlış çıkma olasılığı yok mu
Yani yuzde 90 kusur dogruluk payi var kan daha garanti ultrason yorumlamak zor bi sey ve bebek bi anda buyuyup belirginlesmiyor kist olabilir rahimde baska bi sey olabilir yani minicik bi nokta olarak basliyor sen en bastan kandan hamile oldugunu ogrenki ona gore zaten seni belli sıklıklarda cagirip bebegin gelisimini kontrol edecekler ultrasondan
4 kere kan verdım negatıf cıktı ama adet olmuyorum
Adet olmamak sadece hamilelikle ilgili degildir hormonlarla rahimle yumurtalikla vs alakali bi problem de olabilir kadin dogumda gerekli tetkikler yapildi mi? Ya da nasil deyim endokrinolojiye falan da gidebilirsiniz ama once bi kadin dogumda yapilmasi gereken yapilmali ve bi sonuca ulasamazsaniz bi kac bolume daha danisirsinjz ya da onlar yonlendirir
Ertesi gün hapı adet gecikmesi yapar mı
Cok bildigim bi soru degildi ama netten baktigim kadariyla regl duzenini bozup regli geciktiredebilir erken de yapabilir ama o tarz haplari kullanmak lek iyi degil sanirim hic kadin doguma gitmedin ama devletten bi randevu al bence ultrason da baksinlar B-Hcg de bakilsin baska seyler de olabilir kist tümor tarzi ama hemen kotü dusunme
Ultrasonda baktılar bişi yok
Ikisi de garantidir ilk haftadan itibaren bhcg değeri artarak hızla katlanır
Beta hcg değerine baktır garanti
Neden
Neden derken hamile misin değil misin öğrenirsin işte
Kan testi yanlış çıkma olasılığı yok mu
Çok düşük ihtimal
4 kere kan verdım negatıf ama adet olmuyorum
Kaç yaşındasın ne zamandır adet olmuyorsun erken menapoza kadar ciddi bi durum olabilir doktora göründün mü
32 yas 28 gundur adet olmuyorum
Normalde düzenli midir adet döngün kaç gün sürer son adet tarihin ne
10 gun gecikir. 1 eylulde adet olmam lazım dı
Ultrason daha maliyetli ama
En temizi 9 ay beklemek.
idrardan bak eczaneden kit al yeter
Kan en garantisi diye biliyorum
Kan tahlili
ultrason görünüyor artık her şey
ikisi de garanti