Çocuk & Ebeveyn Milupa rezene çayı bebeklere ne kadar verilir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bebeğimin çok gazı oluyor, sürekli huzursuz ve sancısından dolayı çok az uyuyor. Doktor Milupa Rezene Çayı önerdi ama ne kadar vereceğimi sormayı unuttum. Kullandınız mı daha önce, ne kadar veriliyor? Milupa rezene çayı bebeklere ne kadar verilir? Cevapla Bebek Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YessiiM Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Merhaba.Ben milupanın çayını kullanmadım, evde kendim rezene çayı demledim ve bebeğime 1. ayından sonra günde bir çay kaşığı verdim. 0 0 Yorumla
Zehra1993 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Eger mama yiyorsa 30 ml ama sadece Anne sütü alıyorsa siz için veya bi çay kaşığı kadar günlük diye biliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Merhaba.
Ben milupanın çayını kullanmadım, evde kendim rezene çayı demledim ve bebeğime 1. ayından sonra günde bir çay kaşığı verdim.
Eger mama yiyorsa 30 ml ama sadece Anne sütü alıyorsa siz için veya bi çay kaşığı kadar günlük diye biliyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!