Çocuk & Ebeveyn Doğumdan sonra 40 gün evden çıkılmaz mı? orangegreyskyFenomen Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Bu da eskilerden gelen bir şey :) Doğum yaptıktan sonra büyüklerimden çok fazla duymuştum ama dinlemedim :D Siz ne düşünüyorsunuz? Doğumdan sonra 40 gün evden çıkılmaz mı? Görüş Yaz 32 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
anlatanlat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eig 90% 1 yıl bence söz dinle hem cocugun hem annesinin 40 gün mezarı acık derler niye derler nazar haktır kuranda da var oldugu ayetle belli dir inanırsın inanmazsın ayrı ama tıbbende bircok gerekcesi var bence dinlen vucudun bi toplasın eski gücünü 0 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 36 , eig 58% 1 yıl Dinlenme ve alışma açısından oldukça mantıklı. Şahsen makul süre, yormadan kendini, evinin içinde bebeği ile meşgul olmalı anne. 0 0 Yorumla
DeathlessMonk Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eig 74% 1 yıl Vücut lohusa döneminde mikroplara daha açık okduğu için çıkmamak faydalı ama çıkılabilir 0 0 Yorumla
banayasall Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 97% 1 yıl En iyisini yapmışsın. Bana da saçma geliyor ama çıkma diyorlar işte. 0 0 Yorumla
moonth Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 96% 1 yıl Doktorlar bunu çok yağış buluyor bende yanlış buluyorum 0 0 Yorumla
-KendineSüslü Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 99% 1 yıl 40 gün boyunca kadın dörtduvar arasında delirsin diye mi çıkılmaz demişler. 0 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 29 , eig 45% 1 yıl insanların boşuna psikolojisi bozulmuyor böyle gelenekler ile. 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 42 , eig 97% 1 yıl Yani bebeğin 40 güne hassas olması sebebiyle dikkat etmekte fayda var hele bu pandemide 0 0 Yorumla
SiyahSu Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 34% 1 yıl Bende duymustum bunu ama oylesine bir sey çıkılabilir 😅 0 0 Yorumla
kafamkarisik16 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eig 39% 1 yıl Belki eski doğumlar daha zor ve ev ortamında olduğu için hep ayaklanip kanaması falan olmasın diye söylenilmis olabilir 1 0 Yorumla
Tuba_3 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Bence saçma bir şey ha çocuğu göstermek yerinde bı karar nazar olayı falan açısından ama dışarı cikmamak fazl gereksiz 0 1 Yorumla Çayısevmiyormuşpipim 1 yıl Knka doğum olduktan sonra karı koca ne kadar zman sonra birlikte olabilir Yorumla
mur_aat Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 96% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 457 görüş paylaştı. Evden çıkılmaması daha uygun 0 0 Yorumla
Sanamıısorcam Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 98% 1 yıl Ben çıktım henüz bi olay yaşamadım 😂 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 512 görüş paylaştı. Yok çıkılır hatta yürümek bile iyidir. 0 0 Yorumla
Tatlıbirisii Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eig 100% 1 yıl Duymuştum. İleride muhtemelen uygularım bunu. 0 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 98% 1 yıl Çıkılır doktora kontrole nasıl gidecek 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eig 100% 1 yıl Ben çıkmıştım öyle hurafelere inanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
bence söz dinle hem cocugun hem annesinin 40 gün mezarı acık derler niye derler nazar haktır kuranda da var oldugu ayetle belli dir inanırsın inanmazsın ayrı ama tıbbende bircok gerekcesi var bence dinlen vucudun bi toplasın eski gücünü
Dinlenme ve alışma açısından oldukça mantıklı. Şahsen makul süre, yormadan kendini, evinin içinde bebeği ile meşgul olmalı anne.
Vücut lohusa döneminde mikroplara daha açık okduğu için çıkmamak faydalı ama çıkılabilir
En iyisini yapmışsın. Bana da saçma geliyor ama çıkma diyorlar işte.
Doktorlar bunu çok yağış buluyor bende yanlış buluyorum
40 gün boyunca kadın dörtduvar arasında delirsin diye mi çıkılmaz demişler.
insanların boşuna psikolojisi bozulmuyor böyle gelenekler ile.
Yani bebeğin 40 güne hassas olması sebebiyle dikkat etmekte fayda var hele bu pandemide
Bende duymustum bunu ama oylesine bir sey çıkılabilir 😅
Belki eski doğumlar daha zor ve ev ortamında olduğu için hep ayaklanip kanaması falan olmasın diye söylenilmis olabilir
Bence saçma bir şey ha çocuğu göstermek yerinde bı karar nazar olayı falan açısından ama dışarı cikmamak fazl gereksiz
Knka doğum olduktan sonra karı koca ne kadar zman sonra birlikte olabilir
O 40 gün lohusaliktir, evde Mak iyodir
Evden çıkılmaması daha uygun
Ben çıktım henüz bi olay yaşamadım 😂
Ben çıktım valla nolcak
Yok çıkılır hatta yürümek bile iyidir.
Duymuştum. İleride muhtemelen uygularım bunu.
Çıkılır doktora kontrole nasıl gidecek
Bn çıktım valla gezmeye bile gittim
Ben çıkmıştım öyle hurafelere inanmam