Sabah ilk idrarda erken gebelik testi yaptım, işe gitcem diye çok bekleyemedim 5 dk bekledim tek çizgi çıktı fakat resimli ⬇️?

Akşam işten geldim lavaboya girdim Bi baktım ki çok hafif silik Bi çizgi daha vardı. Kadınların İnternet platformundaki yorumlarına baktığımda gebeliğin ilk zamanlarında hamilelik hormon seviyesi yavaş yavaş yükseldiği için 2. çizgi silik çıkarmış ve çoğu kadın silik çizgi olduktan sonra kan testi yaptırıp hamile olduklarını belirtmiş. Yaşayan var mı Bi akıl verin. Geçen ayki regli tarihimi unuttum regli geçti mi onuda bilmiyorum ama göğüslerim şiş ve regli mi olcam yoksa gebelik belirtisi mi anlam veremedim.
Sabah ilk idrarda erken gebelik testi yaptım, işe gitcem diye çok bekleyemedim 5 dk bekledim tek çizgi çıktı fakat resimli ⬇️?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 25 yaşındayım yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar, herşeyin hayırlısı olur inşallah, yarın size kan testi sonucunu yazarım teşekkür ederim 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar iş çıkışı hastahaneye gidip beta hcg verecektim ama öğlen regli oldum. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏