Nişanlımla yemekte bir çocuğun bağırarak ağlamasına şahit olduk. Al çocuk istiyorsun çok mu güzel dedi. Anne olmak çok istiyorum bunu çok iyi biliyor. Her çocuk öyle değildir dedim. Nasıl çocuk fikrine alıştırılır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
benim de sevdiğim ne evliliğe yanaşıyordu, ne çocuk istiyordu... Başka bazı farklılıklarımız da vardı. Ben kendisine düşünme fırsatı verdim ve olmayınca ayrıldık. Arkadaş kalmak istedi. Önce kabul etmedim. Birkaç sonra bana tekrar yazmaya başladı. Biraz biraz flörte başladık sanki biraz ama evlilik için birbirimize uygun değiliz. Zaten ben iyice soğudum. Yalnızca kıyamadığım için görüşüyorum. Belki de yanlış yapıyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen iki kız arkadasım dan sizin gibiler diye ayrıldım sizinde sonunuz aklı basında biri ise arkadasınız bu olacaktır bol şans. Siz gibiler cok sinir bozucusunuz benim için siz evlilik cocuk saplantılısınız aileden mi geliyor bilmem ama amacınız evlilik cocuk buldunuz mu bir aptal tamam ikna et damızlık al gitsin ben kendi adıma hiçkimsenin planına sonradan dahil olmam benimle evlilik cocuk planı ayrı bir durum bıktım sizin gibi insanlardan kusura bakmayın hayatımda bir adım atıp evleniceksem de sizin gibiler yüzünden güven kalmadı kimseye samimiyetine inancı zedeleniyor insanın. Yazık arkadasınıza ki kurban seçilmiş gibi benim acımdan bakınca.
00 Yorumla
+1 yılŞu mantalitenizden vaz geçin. Çok seviyorum, ben onun fikrini değiştiririm. İkna ederim, yontarım.
Hiçbir şey yapamazsınız. Sen nasıl çocuk istiyorsan, kimse senin bu fikrini değiştiremezse, o da istemiyor ve onun fikrini değiştiremezsin.
Herkes çocuk sahibi olacak diye bir şey yok. Sorumluluktan kaçmak filan değil. Sen annelik iç güdüsü taşıyıp istiyorsun, duyguların yönlendiriyor seni, onu da mantığı yönlendiriyor. Sen normal, o anormal değil.20 Yorumla
+1 yılEvlenince isteyeceğinin garantisi yok. O zaman da istemezse, ki istememek en doğal hakkı, sen üzülürsün. Bence hiç evlenmeyin. Önemli bir konuda zıt uçlardasınız. Birinizin korku filmlerini, birinizin komedi filmlerini sevmesi gibi bir farklılık değil. İkna etmeye, fikrini değiştirmeye de çalışma, kendini zoraki istiyormuş gibi gösterebilir, o zaman da onu mutsuz etmiş olursun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
58Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiden böyle yapan bir erkeğin ileride çocuk istemesi çok zor bir durumdur. Bu konu yüzünden ağlamak istemiyorsan bence o kişiyle açık açık konuşmalısın. Yoksa diğer türlü hep üzülen sen olursun.
10 Yorumla
+1 yılCocuklarda benim bildigim 2 yas sendromu ve bunun haricinde baska şeyler de var, oyuncak degilki dugmesi olsun. O da bi insan. Yetiştirme cok önemli ama her şey göze alınmalı sonra heveslenip cocuk yapip buyuturken cekemeyip bakamayip doven eline telefon tablet tutusturan anne baba kılıklı yaratıklar görüyoruz. Bir taraf hazır drgilse olmaz. Zorlarsaniz ondan baba olmaz. Size olan sevgisi tutkusu ancak cocuk istegini tetikler başkası da olmaz. Zamana bırakıp nisanlinizla ilgilenin ya da sizinle ilgilenmesini sağlayın. Olmuyorsa da zorlamayın ya da goz ardi etmeyin kendinize gore biriyle evlenin derim. Bu detayların hepsinine farkında olarak yaşamanızı dilerim
60 Yorumla
+1 yılNişanlın akıllıymış. İki insanın bir ömür geçirmesi zor bir de çocuk olursa yani hep psikolojik sorunlar oluyo. Boşanmaydı kavgaydı cart curt yani o çocuk bunları haketmiyor. Zaten bu dünyaya da çocuk getirilmez. Güdülerinizi falan boşverin yani. Kendiniz için yaşayın.
74 Yorumla- +1 yıl
Dünyada başından beri sorunlar var zaten o zaman sorunlar var diye kimse çocuk yapmasın 🤦♀️ Herkes önce gidip ebeveyn eğitimi alsın psikolojisini düzeltsin öyle yoksa sorunlar her zaman var zaten
- +1 yıl
@Tek_taraflı_ask kim ebeveyn eğitimi alıyor? Kim çocuk yetiştirmeyi ciddiye alıyor? Tamam dünyada sorunlar hep vardı da, bulunduğumuz ülkedeki ekonomik sorunlara bi baksan anlarsın demek istediğimi. Mülteci sorunu, adaletsizlik, eğitimin kötü oluşu vs vs. Artı, adam açıkça çocukları sevmediğini belirtmiş. Böyle bir insanın ebeveyn olması zaten yanlış olur. Sabırlı, fedakâr, şefkatli ve istekli değilsen çocuk yapmayacaksın yani.
- +1 yıl
@ıhıuıouıı heh işte mülteci sorunu dedim ya. Allah aşkına küçücük çocuklara taciz ediyorlar. Ben haberlerine bakmaya dayanamıyorum. Yaşayanlar ne yapsın? O çocuk ne yapsın? Ailesi ne yapsın? bundan bahsettim. Eskiden böyle mülteci sorunu mu vardı
+1 yılCocuk istemeyen adam degil nisanlı nikahlı evli olsa ne yazar
Ozaman evlilik neymis ki
Sadece sksmek icin evlenilmez eger konu oysa bi süre daha dene onu o zaten kendini belli eder sktret gitsin lazım degil uğrasmayin otla bokla.
Ulan ben kadın bulamıyorum. Millet buluyor onuda evlenme bahanesiyle catır catır kullanıyor sonra bi bahane ile kusura bakma güzelim buraya kadar diyip gönderiyor bide utanmadan senden cok var diyor
Kusura bakmada o tip orspu çocuğu erkeklerdende coooook var. Önemli olan yrak bulmak degil adam bulmak. Yrak hepsinde var zaten az çalısır cok calısır ama bi sekilde isini görür10 YorumlaÇocuk istemeyen erkekten asla çocuk yapılmamali. İsteyenler bile bütün bakımı annenin üstüne atıyorken istemeyen daha fena olur. Onun istememe sebebini sor ve senin neden istediğini anlat.
Fikrinin değişip değişmeyeceğini de sor yani ihtimal var mı diye.
Eğer değişmezse çocuk olunca değişme ihtimali düşük. Yani bu riski göze alıyorsan ilişkiye devam et.41 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık süper acıklama
Malesef her cocuk oyledir. Anne baba olan arkadaslar cok iyi bilirler ki en olmayacak yerde acikirlar susarlar ve cisleri gelir. Yani biriniz olaya tiksinerek bakarken digeriniz de toz pembe bakiyo. Nisanlin zoraki bi cocuk sahibi olsa bile muhtemelen gece bebek agladiginda gidip salonda yaticak. Eger anne olmak benm icin cok onemli diyosan suanki nisanlinla olacak sey degil.
122 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
+1 yılBu konuyu kesin ve net bir şekilde konuşun çocuk istemiyorsa evlenmeyin. Çünkü tamam aşık olabilirsiniz ama evlilik farklı bir durum. Evlilik aşktan ziyade bir anlaşma içerisinde olmayı gerektirir. Ters düştüğünüz böyle ciddi bir konu varken bu iş yürümez.
20 Yorumla
+1 yılEvlenince kendş ister bence. Başta konuşabilirdiniz bunu aslında. Herkes çocuk istemek zoeunda değil.. Eğer gerçekten istemezse evlendiğiniz zaman ona göre yolunuzu çizersiniz.. Bu arada her çocuk öyle.. Çocuk olunca şimdiki gibi hiçbir şey olmayacak, istediğin gibi gezemiceksin, gittiğin yerde oturamayacaksın, çocuk kendini toplayana kadar bi çok şeyden mahrum kalacaksın.. Tabi günün çook uzun bölümü bakan biiri olursa rahat olursun..
20 YorumlaOncelikle bunu nişanlanmadan once dusunup konusup karar verecektiniz cocuk oyuncahi degil bu evlilik. Cocuk dediginiz de bir esya degil. Bir birey. Bir can.
Kaldi ki eger nisanlinin karari cok kati ise cocuk sevmeyen biriyse ayrilmani tavsiye ederim
Cocuk sevmeyen birinde merhamet de olmaz. Merhameti olmayan bir insan kadinina da acimaz.20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılHazır olmayabilir, evliliğin tadını çıkarmak istiyor olabilir, çocuğun sorumluluğundan korkuyor olabilir. Yani kısaca bir çok sebebi olabilir. Evlenince normal olarak ilişkiye gireceksiniz ve ister istemez hamile kalacaksın 👍 Bu birazda "arka koltukta oturan çocuk kazaya sebep olurken arka koltukta olan kaza çocuğa sebep olur ile aynı" evlenince kocanla arka koltukta kaza yapıver.
20 Yorumla Çocuk bu dünyada sahip olabilecegin en özel duygu kesinlikle yatmalı insan ama doğru kişiyle tabi. Yani sen olur anlaşamaz ayrılırdı belli bir süre sonra her şey normal ama kesinlikle iki tarafta birbirinden bağımsız bu sorumluluğu taşıyabilecekse yapılmalidir. Bir taraf sorumluluktan kaciyo veya istemiyosa birisinden vazgecmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor oluyor bende çocuk istemiyorum 7 yillik evliyiz istemiyorum yani belki 8 sene sonra falan fikrim değişir ama bilemiyorum istemiyorum eşim ise şu an için istemiyor ama bir iki sene içinde istedigini söylüyor bense olmaz diyorum ailelerde karisiyor şu an ortalik karıştı ama ben en başta bu fikrimi söylemiştim hepsine
10 Yorumla
+1 yılHer çocuk ağlıyor sizinki de yıkacak ortalığı boşuna çocuk sevmeyen birini bunlarla kandırmaya çalışma üzülen sen olursun. Hangisini daha çok istediğine karar ver ona göre devam et yoluna.
40 Yorumla
+1 yılHep istemeyecek diye birsey yok. Belliki Şu an hazir degil. Bunu konus, genel olarak mi hic istemiyor, yoksa ileride ister de Şu an hazir degil. Eger ikincisiyse bekle, yok istemiyorsa o zaman zorlama ayril.
10 Yorumla
+1 yılYani bunu konuşmak için biraz geç olammış mı? Çocuk istemediğini bilerek ya da bilmeyerek nişanlın olmuş. İnsanları değiştiremezsin. Bence en büyük yanılgımız burda. Evelnince değişir, çocuk olunca değişir vs. Maalesef kimse değişmez.
00 Yorumla
+1 yılİçinden gelen bir sevgi olması lazım zannımca çocuklardan nefret etmezdi ama sevmezdim de kardeşim olduğu günden ve sık sık ona bakmaya başladığımdan beri bu durum bir hayli değişiyor bazen odasına girip uyurken onu izlediğimi bilirim.
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin çocuk istememe sebebi çocuğu tat kaçıran bir unsur olması ise bence hiç alıştırma, çünkü babalık ciddi fedakarlık gerektiren bir meziyettir. Çocuk da kafasına eseni fütursuzca sergilediği için çocuktur.
00 Yorumla
+1 yılNişanlın çok haklı bu dünya ya çocuk getirmek saçma bir fikir özellikle Türkiye ye
51 Yorumla
+1 yılÇocuk fikrine sahip değilde ve buna sıcak bakmıyorsa bence zor. Gerçi erkeğin baba olarak doğmadığını, kadının fıtratı gereği anne olarak yaratıldığını bildiğim için bu değişir de ilerde çocuk sahibi olmaya sıcak bakar mı bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılSen onun eşi değilsin çocuk istememesi normal muhtemel senden ayrılacak ve hayatının kadınını seçtiğinde ondan çocuk yapacaktır.
31 Yorumla- +1 yıl
👍👏
+1 yılçocuk seven erkek benim için 1 0 öndedir ben olsam şöyle olurdu
eski nişanlım*40 YorumlaBen de istemiyorum mesela. Zor gerçekten. Gerçekten hiç istemiyorsa ilişkinizi bi gözden geçirin bence. Çünkü sen çok istiyosun
20 Yorumla
+1 yılClcuk bu. Aglar bagirir. Sen egiteceksin. Dikensiz gul olmaz. O zaman beyefendi ise de gitmesin araba da kullnmasin onlarin hic mi zorlugu yok?
21 Yorumla- +1 yıl
Ayni hayalleri paylasamayqcaginiz insanla neden evleniyorsunuz? Bir tanidigim da cocuklari olmadigi icin evlat edinmek istiyor kocasi izin vermiyor. Ciddi bir konu bu. Ayni seyi istemiyorsaniz bu konuda olmaz...
Bu bir saka mi? Cocuktan ne bekliyorsunuz yahu bari cocuklara dokunmayin ozgur olsunlar dozunda tabiki gelelim sizin meseleye ayril konu tartismaya kapanmistir
00 YorumlaBence önce seyahat ve eğlenceden nasibinizi alın sonra tam yerleşik günlük yaşama geçince eğer o da hoş karşılarsa konuyu aç. Zorlamamak lazım. Sen istemeseydi ve o zorlasaydı sen de kötü hissederdin.
00 YorumlaBen zaten Türkiye'de çocuk yapmayı düşünmüyorum çocuğa yazık ya.. Yurt dışına çıkarsam anca orada gitgide kötüleşen ülkede çocukların zorluk çekmeleri hakları değil
00 Yorumla
+1 yılYavaş yavaş alıştırırsın, iyi yanlarını gösterirsin. Sonuçta kendisi de çocuktu bir gün. Bide biraz daha sorumluluk üstlenirsen çocuğa bakmakla ilgili olabilir
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin amacı nedir ki zaten aile olmak değil mi sana bir çocuk vermeyecek bu hissi tattırmayacak ise o evliliğin ne kıymeti kalır. Yol yakınken ayrılın derim
00 Yorumlaevlenince de durumlar tam tersi olur...
ama simdiki nesil anne olmak icin degil canı sikilana kadar ve ondan bikana kadar ve instagramda bloomberg yapacak kadar cocuk sahibi olmak istiyor00 Yorumla
+1 yılYani tabiiki de zaman geçtikçe o da isteyebilir ama şu an çok erken olduğunu düşünüyor daha nişanlısınız ve çocuk konuşmak çok saçma geldi bana
10 Yorumla
+1 yılNişanlınla evlenip evlenmemeyi tekrar gözden geçirmelisin bence.
23 Yorumla- +1 yıl
Hayırdır? nişanlısı sensin galiba
Nişanlını sevmiyorsun amacın çocuk sahibi olmak gibi duruyor bu sözlerinle zamanla isteyebilir ama asıl niyetini düşünmelisin
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yapma zaten ölecek eninde sonunda. Çocuk istiyorum diyen erkeklerde çocuk bakmıyor zaten. Kendi zevkin için yaşa.
08 Yorumla- +1 yıl
Böyle beyinsiz bir şekilde oluşturulan giriş cümlesi görmedim hayatım boyunca.
- +1 yıl
Sen hormonların yüzünden 10 çocuk yap çocuk yapmakla kendi çocuğuna bakmakla sevgi olmaz başkasının çocuğunu sevemezsin ancak hormonlarınız yüzünden düşünmeden it gibi ürersiniz.
- +1 yıl
Demek ki babanda it gibi üretmiş ki o 10 dölden biri sensin.
- +1 yıl
Mantıklı bir savunma yapamıyorsun ancak hakaret. Babamın yaptığı beni bağlamaz çok şükür 10 kardeş değilim.
- +1 yıl
Benimde konuşma tarzım böyle kardeş.10 kardeşin olmasa bile babanda üretmiş it gibi sonuçta ortada sen varsın.
- +1 yıl
Evet zaten babamda hayır yok. Bunun sorumlusu ben değilim babamla tartışabilirsin bu konuyu. İnsanlar ölümü bir türlü kabullenemiyor. Aynı şeyi susleyip yazsam beğenilirdi.
- +1 yıl
Hiç konuşmayacağım seninle belli oluyor bu konu başa saracak.
- +1 yıl
Eksileyen kızlar ileride çocuklarla tek başına kalmaz umarım 🙏🧠
+1 yılAnne olmak hakkın tabi ki bir şey diyemem ama nişanlının çocuk istememesi sanki sorumluluktan kaçmak gibi...
00 Yorumla
+1 yılYani azarlar gibi demesine gerek yokmuş. Nişanlılıkta bunların açık açık konuşulup tartışılıp bir orta yol bulunması gerekir.
00 Yorumlaher çocuk böyle yerli yersiz ağlamaz... yetiştirme ile alakalı...
tatile gittiğimiz yerlerde yabancıların çocuklarını ağlarken asla göremeyiz...00 Yorumla
+1 yılEeeee çocuk bu tabiki ağlayacak bence nişanlın sorumluluk almaktan korkuyor.
10 Yorumla
+1 yılklasik erkek tepkisi. boş ver sen. elbet ister, hazır olur
10 Yorumla
+1 yılBence onu bırak çünkü düşüncesinin yakın bir zamanda değişeceğini düşünmüyorum. Ben de çocuk istemeyen kategorisine girdiğim için bu fikri değiştirmek gerçekten zor. Çünkü isteyen kadar haklı sebeplerimiz oluyor.
20 YorumlaYa ne zaman öğreneceksiniz kendinize göre birini bulmayı
71 Yorumla- +1 yıl
Aynenn. Çok güzel bir cümle. Bazı konular akışına burakılmaz. Ciddi konular bunlar
Bırak yahu icinde çocuk sevgisi olmayan dan Hayırmı Gelir
00 Yorumla
+1 yılEvlenince elbet çocuk olur sakin ol karamsar olma, sevgi ortamında büyüyen insan çocuk sever
00 Yorumla
+1 yılYa çocuk olacak ya da nişanı Atacayik deycen.
Benim kararım saygı duyman gerekir. Diyecen.00 Yorumlaniye baştan konuşmadın madem çocuk istemiyor niye evleniyor ki başka amacı mı var evliliğin
00 Yorumla
+1 yılÇocuklar her zaman mutlu olmzlar, aglamalaeida gayet doğal, bunu bilmesi gerekir
00 Yorumlaben de tam tersi
deli gibi baba olmak istiyorum ama gel gör ki bi türlü kafa dengi bir kadın bulup da evlenemedim. hayatım başkalarının çocuklarını sevmekle geçip bitecek anlaşılan00 Yorumlatersini düşün sen istemesydin ve nişanlın seni zorlasaydı anne olmaya. hiç hazır değilken hopp elinde çocuk? istemiyorsa ya ayrıl ya da çoçuk isteyene kadar evlenme
20 YorumlaBir noktadan sonra çocuk yapmak ister insan. Evin neşesidir her yuvanın bir yavrusu olmalı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bende istemiyorum nişanlıyım olacaksada 3 4 yıl sonra olmalı bişey oluyo ayrılıyorlar olan çocuklara oluyo
02 Yorumla- +1 yıl
Benim dayim bosandi baskasiyla evlendi. Cocuklari yeni hanimi da cok seviyor ablacim diyor. Babayla sikca gorusuyor anneyle kaliyor cok saglikli ve mutlu bir cocuk. Iki taraf da gorevlerine devam ettigi surece bosanmanin ne zarari var ki bosanacak insan 10 yillik evliligini de bozup bosanan cok.
Cevap sahibi+1 yıl@Moraboyalisaclar o dediğiniz istisna neler gördük kadın eşinden boşanmış yeni eşi çocuklarına cinsel istismarda bulunuyor mesela sonrasında çocuk kimde kalacak kavgası polis zoruyla çocukları alıyorlar psikoloji kalmıyo o çocuklarda bunun gibi bi çok örnek artı bu iğrenç dünyaya bir çocuk getirmek hiç akıllıca değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk fikri berbat bir şey. Hele böle bir ülkeye çocuk doğurmak daha da kötü bir fikir. Sevgilin çok çok haklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanında çocuk sev bebek, sonra getir birlikte sevin
02 Yorumla
Soran+1 yılYeğenimle çok güzel oynuyor da aslında
Cevap sahibi+1 yılAnne olmak hakkın tabi olacak yani
+1 yılBende öyleyim. Çocuk sahibi olmak istemem
Eğer çocuk sahibi olursam, kadınıma istediğim gibi değer veremem
Her insanın tabiatı farklıdır00 Yorumla
+1 yılsen doğru ve güzel bir şey istiyorsun o saçmalıyor.
zamanla alışmasını bekle vazgeçemiyorsan.00 YorumlaAlıştırmaya çalışarak kendini yorarsın , çocukları ve hayvanları sevmeyen insanlardan nefret etmişimdir her daim ve düzeleceklerini düşünmem erkek/bayan farketmez.
00 Yorumla
+1 yılYaşınız küçükse eğer hazır hissetmiyordur ilerde elbet o da baba olmak isteyecek kii eğer hamile kalırsan hiç bişey yapamaz. Ayrıca çocuk ağlar tabi iyi terbiye vermek kolay değil
05 Yorumla- +1 yıl
Ben diyorum ki eğer ikisi de plansız çocuk yaparlarsa istemeden hamile kalırsa yapacak bişey yok, çocuğu aldıracak değiller kabul etmek zorunda kalacaklar
- +1 yıl
Yaw doğduğunda sevecekler tabiki
Türkiye'de çocuk sahibi olmak çok mantıksız. Hadi onu geçtim Türkiye'de evlenmek çok saçma zaten. Türkiye'de evlenilmez, aşık olunmaz, sevilmez. Benim artık hiç güvenim kalmadı.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kimin eli kimin cebinde belli değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ben o adamın zihniyetine... Boşver ya o adamın tohumunu doğurma git başkasını bul
00 Yorumla
+1 yılAyrılman yararına olur çocuk o çocuk yani bunda bu tepkiyi veren başka şeyde ne yapar yani
31 Yorumla- +1 yıl
gerçekten ayrıl o kadar söylüyorum düzelir diye beklersin sen şimdi asla duzelmicek hayvan ve çocuk sevgisi olmayan biri insan değildir
eğer sen çocukstiyorsan oda hayır diyorsa bir daha düşün derim ileride çok büyük sorun olur aranızda
00 Yorumlaöncelikle dürüst olması çok güzel bu problemi çözmeden evlenmeyin anlaşamıyorsanız bırakın evlendikten sonraya ötelenecek bir şey değil bu
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Anne olmak istemek ve çocuk istemeyen sevgili! Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler