Korunmasız ilişki 29 haziranda oldu 17 temmuzda regl gözüktü üstün görme deildi. 24 ağustos oldu ve hala regl yok test yapmadık eğer pozitif çıkarsa CYTOTEC le düşük yaptırmayı düşünüyoruz.
Kimse katilsiniz falan yazmasın bu durum öğrenilirse 2imizde olmayız.
Kimse katilsiniz falan yazmasın bu durum öğrenilirse 2imizde olmayız.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üstüne görme olmaz o boşalmada olmamışsa hamile falan olmaz sanmm
Neden gecikti o zaman
ilacı sadece hastane kullanıyor zaten dışarda bulamazsiniz
Satılıyor illegal yollarla sanırım
bulursanız evett
Keşke türkiyede bi yolu olsa insanlar hata yapabiliyor ve sonuçları ağır oluyor bianda oldu zaten nefisli varlıklarız
inşallah bulursunuz
Nasıl kullanılacağını biliyomusun uz yardımcı olabilirmisiniz
bence ilaçla olmaz bu iş gidip kürtaj yaptırın sağlığı tehlikeye girer kızın
Ailesi öğrenir o zaman
17 yaşında mı :(
Hamile olduğu kesin değil 1 regl oldu ama bu ay regl gecikti endile ediyorum bende içine boşalma falanda olmadı o çok rahat ama ben deilim
ya şimdi şöyle bir şey var zevk suyundanda canlı sperm geliyor hamile olma riski düşük bile olsa var en iyisi test yaptır ve sonucu düşünelim ve sen de sakin ol endişelenme hallolur
Her şeyi araştırdım biliyorum üstün görme değil pıhtılı ve 7 gün sürmüş
kan gelme hamilelikte çocuğu düşürme demek hamileliğin ilk zamanları gelir derler mesela o da çok ama çok az pembemsi gelir
Hayır öyle deilmiş aslında gecikmesi normal diyor
Öyle olsaydı 1 kutu ped gitmezdi ve pıhtılı olmuyor sandığım kadarıyla
Nefisli varlıklarız deyip vicdanını rahatlatma. Ayrıca satışa açık bir urun olsaydı senin gibi acımasız birsürü insan kafasına göre ilişki yaşayıp bebek öldürürdü. Nefsini kontrol edemeyenler hayvanalardır bu arada, insana akıl ve irade verilmiş.
Acımasız falan diyorsun hiç kimse mi hata yapamaz bilip bilmeden konuşuyorsun kendi başına gelse neler yapardın yaşamadan kimse bilmez
Dönüşü olmayan şeylerin hatası olmaz aklını kullanmalısın. O zaman beni sinir eden komşumu öldüreyim nefsime hakim olamadım bende insanım hataydı diyeyim
Komşunun varlığı senin hayatını tehlikeye sokmuyor biraz ince düşün ya lütfen
Sana birkaç bişey sorabilirmiyim
ya insanlar hayata bir kere geliyor nefismiş falan geçin bunları olabilir senin hata olarak gördüğünü o görmez bir bebek öldürmüyolar henüz varolmamış bir hücre o her şeyi dramatize etmeyin mantıkla haraket edin ceylan hanım
Saolun 🙏
@izmirdolapsatisii dolap uygulaması üzerinden satıyordu
Tamam da niye korunmuyosunuz
Bi anlık bir olaydı zaten boşalma falan olmadı test de yapmadık olayın üstünden 1 regl geçti pıhtılıydı şimdi regl gecikti belkşde hamilelik söz konusu değil ama endişe ediyorum
Büyük ihtimalle değil
Neden gecikti nefsimize hakim olamadık hayallerimiz gitti kıyamıyorum ona bi hata yaptık
İlk ilişkiyse gecikme normal ki ztn vücüt olarak gecikme her zmn olur
Saolun iyi ki varsınız
İsteyen olursa yardımcı olabilirim
Merhaba yardımcı olabilir misiniz
@Denizim2720 yardım
Yardımcı olur musun
Yardım