Test hatalı üretim değilse problem yoktur, ki hatalı üretim olması durumunda çizgilerin yamuklugu değil yine varlığı önemlidir,, çok istiyorsunuz sanırım
Ne güzel, mutluluğunuz ve sevginiz daim olsun, inşallah sevimli bir yumurcakla taçlanir evliliğin,, ancak olmaması durumunda da stres yapmayın sakın, ve en önemli nokta, sadece çocuk isteğiyle ilişkiye girmeyin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İki çizgi varsa hamilesin demektir sen git kan testi ver en iyisi çizgilerin yamuk olması çok da önemli olmamalı
1.07 çıktı galiba gebe değilim
Önemli olan çizgilerin varlığı, sekillerine çok takilmamak gerek ☺️
İnşallah öyledir
Test hatalı üretim değilse problem yoktur, ki hatalı üretim olması durumunda çizgilerin yamuklugu değil yine varlığı önemlidir,, çok istiyorsunuz sanırım
Evet çok istiyorum 3 yıllık evliyim eşimle birbirimizi çok seviyoruz bu yüzden istiyoruz kan tahlili verdim sonucunu bekliyorum
Ne güzel, mutluluğunuz ve sevginiz daim olsun, inşallah sevimli bir yumurcakla taçlanir evliliğin,, ancak olmaması durumunda da stres yapmayın sakın, ve en önemli nokta, sadece çocuk isteğiyle ilişkiye girmeyin
İnşallah inşallah zaten uzun süredir tedavi görüyorum fakat eşim iş dolayısıyla gidecek diye bırakmıştık
Neden tedavi görüyorsunuz, bir sağlık problemi varmiydi sende ya da eşinde
Bende polikistik over var
Hangi evrede, tek taraflı mı
:/ beta hcg baktir 1500 degerin üzerindeyse kesene baktir kalp atisi varsa hamilesin
Kan testi yaptırdım daha sonuç çıkmadı
Kalp atışi duyulana kadar hamile sayilmiyorsun :) umarim duyarsin bol şans
Amiiinnnn inşallah
1.07 çıktı değilim galiba
Gözünüz aydın hamilesisiniz. Sonuçtan emin olmak için en doğru sonucu kan testi verecektir
İnşallahh
Uzun zamandır bekliyorsunuz heyecanınıza bakılırsa ☺️ kimseye söylemeden kan testi yaptırın onun sonucuna göre soylersiniz
3 senedir bekliyorum ilk kez çift çizgi gördü 2 test yaptım ikisinde yamuk yumuk gittim hastaneye kan vermeye merakla bekliyorum
Hadi inşallah ☺️
İnşallah 😊
Burda testin resmini paylaşmak istiyorum nasıl paylaşabilirim
2 exper mi üyeliğin
1
Sen paylasamazsin
Arkadaşımızın test sonucu ☺️
https://www.hizliresim.com/jzoklmz
Yamuk nedir ya, test bozuk o zaman. ya da çocuk eşinden çıkacak
😂
bebe yamuk gelecek sezeryan şart
Ciddi bir soru sordum kanka