İkiz çocuklarımız var 3 aylık. Oğlum heryerde uyuyor, uyuması için uykusunun gelmesi yeterli 😅 ama kızım sadece babasının kucağında rahat uyuyor. Obürtürlü uyusa ikidebir uyanıyor huysuzlanıyor. Uyuturken ve uyurken eşimin kıyafetlerini falan koyuyorum yanına ama nafile. Bu çocuk neden böyle? Babasının geldiğini kapının açılma sesinden bile anlıyor, başkası açsa kapıyı ilgilenmiyor ama eşim olunca anlıyor.
Bu cadıcık çok zorluyor beni nasıl alıştırayım kendime? Kardeşi gibi uysal olsa keşke..
Bu cadıcık çok zorluyor beni nasıl alıştırayım kendime? Kardeşi gibi uysal olsa keşke..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kız çocukları babaya düşkün olurlar babalarda kızlarına...
Bu kadarda olmaz ki ama. 3 aylık daha kendi adını bilmiyor ama babasını istemeyi biliyor 😂
Aylarca karnında taşı doğur ama senin kucağında uyumasın babada uyusun :) babasın istemesi güzel birşey babayı eve bağlayanda kız çocuklarıdır bunu unutma..
kız çocukları babaya düşkündür ondan size de alisir
Erkeklerde anneye düşkün ama oğlum heryerde uyuyor 🤣 kimsenin benimlr zoru yok evde valla sinirleniyorum
bırak uyusun işte 😂😂
Allah bağışlasın bir ömür mutluluklar dilerim.
Teşekkürler :)
Ben teşekkür ederim :) evliliğin en güzel yanı çocuk gerisi boş evli biri olarak söylüyorum
Babası ne düşünüyor bu durum. hakkında
Uyutmayla ilgili problemi yok, üzülüyor ama o evde değilken güzel uyumamasına. Birde benimle dalga geçiyor 😂
Üzülüyor olabilirsin ama kafaya takmamaya çalış. İkiz çocuk bakmak çok zor sadece sen yetişemezsin zaten. Anne baba birlikte çocuğa bakmalı aslında. Sen oğlunla ilgilenirken kocan da kızınla ilgilenir sen de daha az yorulmuş olursun böyle düşün
işte annede kiskanmis😃😃
Kudur kıskançlıktan ağla
Kocan bu siteyi bilse nolur
Sence gizem
Kocan bu siteyi biliyor mu
Hayır
Dert ettiğin şeye bak keyfini sür işte 😂
O işteyken problem oluyor ama 😂
Sen işe git evde kalsın o 😂
Mantıklı aslında 🤣🤣
Dimi bizde çözüm tükenmez yeter ki sen bana danış 😂
ah be teyzemm uzulme bsjs