Çok özür dilerim cümlemi geri alıyorum. Köylü demen bile küçümseyiciliğini gösteriyor. Benim çocukluğum yazın köyde geçti. Annem, babam köyde büyümüş, yetişmiş, okumuş insanlar ve hep gurur duyuyorum. Ayrıca madem Ezgi hoş geliyor ne diye cevabını bildiğin sorular soruyorsun.
@MustiEmre ben yaptığım yorumda en ufak küçümseme ya da aşşağılama duygusuyla yapmadım , mantıksal bir cevaptı benimkisi, bence siz güzel arkadaşlarda boşmyere bu konuda tartışmayın , yakışmaz siz gibi değerli ve saygılı insanlara, hadi kalın sağlıcakla✌🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Emine taşra ismi , ezgi şehir ismi
İsimlerden şehir ya da taşra diye ayrım yapanı da ilk defa görüyorum.
Her insan farklılık gösterebilir , sen buna takılma fazla , kendi işine bakmalısın
Kendi işime bakıyorum zaten 😄 Takıldığım yok sadece taşra diye belirtmek garip geldi.
@MustiEmre doğru tespit yapmış bencede
@Çilekaromalıcerenn teşekkür ederim
@MustiEmre ben @ilkbahar_Esintisi doğru tespit yapmış dedim emine ismi köylü duruyor bariz küçümsemek için demiyorum ama öyle:) Ezgi daha modern hoş
Çok özür dilerim cümlemi geri alıyorum. Köylü demen bile küçümseyiciliğini gösteriyor. Benim çocukluğum yazın köyde geçti. Annem, babam köyde büyümüş, yetişmiş, okumuş insanlar ve hep gurur duyuyorum. Ayrıca madem Ezgi hoş geliyor ne diye cevabını bildiğin sorular soruyorsun.
@MustiEmre benim de köyüm var ve seviyorum sadece diğer arkadaşın görüşüne katıldım taşra ve şehir gibi bir tespit yapmış ne var bunda
İsimleri köylü, şehirli gibi ayrıcı unsur gibi görmesini eleştirdim. TAMAM SİZ HAKLISINIZ DAHA İYİSİNİ SİZ BİLİYORSUNUZ ALLAH BENİM BELAMI VERSİN
@MustiEmre ben yaptığım yorumda en ufak küçümseme ya da aşşağılama duygusuyla yapmadım , mantıksal bir cevaptı benimkisi, bence siz güzel arkadaşlarda boşmyere bu konuda tartışmayın , yakışmaz siz gibi değerli ve saygılı insanlara, hadi kalın sağlıcakla✌🏻
@MustiEmre bence de tartışmaya gerek yok sende kendine bela okuma 😄
Birincisi sanane benim bela okumamdan. İkincisi komik durum yok ki emoji koymuşsun.
@MustiEmre ne uzattın be arkadaş ne halin varsa gör be müptezel çattık
Hadi Allaha emanettt yazma daha
Müptezel de ne demek düzgün konuşun ben kimseye hakaret etmedim.
Ezgi emine ismine göre daha modern
Emine yaşlı ismi sidikli emine diye lakap takarlar
ÖŞQKLASXKSKS sesli güldüm
Ezgi
Ezgi şarkı, türkü demektir
Bazen bir sevgi, bazen bir acı
Anlamı daha fazladır
Emine daha basit kalıyor
Ayrıca lise de çıktığım kızın ismiydi🙈
Derin manası var diyorsun:)
Yani☺️🙈
Ezgi