2. Gebeliginse bebegin 28. Haftaya kadar hareketlerinin duzensiz olacagini bilmen gerekiyor. Bazen gunlerce hissetmeyeceksin bazen soluna yattiginda baya hissedeceksin bunlar dogal yani bana bilginin olmamasi garip geldi
rica ederim. hamile kadınları yolda görünce de söylüyorum çok mutlu oluyorlar birisine dua etmek hoşuma gidiyor özellikle hamile yaşlılar ve çocuklar için...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
2. Gebeliginse bebegin 28. Haftaya kadar hareketlerinin duzensiz olacagini bilmen gerekiyor. Bazen gunlerce hissetmeyeceksin bazen soluna yattiginda baya hissedeceksin bunlar dogal yani bana bilginin olmamasi garip geldi
Peki
Bebeğinizin her hareketini hissetmeye bilirsiniz. Eğer 2 saatte 10 hareket sayiyorsaniz endişe etmeyin.
O 30 haftadan sonrası için geçerli ilk gebeliğimden tecrübem var biraz
Hayır şu an içinde geçerli
Doktorum henüz hissetmezsin dedi 😊
Bazı bebekler bu şekilde yapabilir korkma doktora git Bi görün yinede. Geçmiş olsun umarım bişey yoktur
Evet dr öyle dedi ve henüz küçük hissedememen normal dedi çok şükür
İyi bari çok sevindim geçmiş olsun tekrar :)
Stres yapma stres yaptıkça bebekte strese girecektir. Doktoruna danış belki de canlıdır stres yaptığın için böyle olmuştur belki de kalbi atıyordur
Allah sağlıklı doğurmayı nasip etin ve kaderi güzel olsun. benim duam başkasına kabuldür arkadaşım..
Çok teşekkür ederim ne iyisiniz🙏
rica ederim. hamile kadınları yolda görünce de söylüyorum çok mutlu oluyorlar birisine dua etmek hoşuma gidiyor özellikle hamile yaşlılar ve çocuklar için...
çok sevindim bu güzel haber için umarım saglıklı şekilde evladını eline alırsın :)
Teşekkür ederim bende derin bir oh çektim 🥰🙏🙏
ne güzel ya sevindim valla :) :) peki bir şey danışabilir miyim iznin olursa? saygıda kusur etmeden
bi çikolota ye mevye suyu iç tatlı seyler harekete gecirir
Dr gidicem birazdan çikolata yiyip gideyim madem
ye hareketiini hissedersin
İnşallah🙏