Geçenlerde rastladım bu duruma. Hamile bir kadınla yaklaşık aynı hizada yürüyorduk ve bankta oturan benim yaşlarımdaki gençler kadına bakarak “enişte sağlam çakmış” deyip güldüler. Gerçekten anlam veremiyorum. Böyle insanlar yüzünden kadınlar sokağa dahi çıkamıyor. Neden bunu yapıyorlar?
Ergen keko kitlenin hamile kadınlara laf atma çabaları?
Aptal Mal Kültürsüz Keko işte Ne bekliyorsun ki okumamış neyin ne olduğunu bilmeyen saygıdan bi haber yontulmamış keresteden Ata Demirer in dediği gibi bunların beyni ile penisi ergenlikte yer değiştiriyor öyle kalıyor napsin Dusunse bile güzel bi laf cikartamazki Aklı orda Onuda beceremez nasıl yapıldığını da bilmez anlamaz Mundar eder Napsin yani ben çok görmüyorum Ha öküz ha bunlar
helal o gençlere keşke yanımda olsalardı da alınlarından öpüp harçlık falan verseydim aga kalmadı böyle delikanlı namusumuzu savunacak aga zor zamanlardayız...
Kadın sokağa çıkamaz mı? Hamilelik namus ilişkisi ne onu anlayamadım. Erkekte dışarı çıkmasın, o da kadının namusu sonuçta. Ayrıca namus kalıbı sadece kadına verilmemiştir. Erkek kaşarlarda vardır, kadın delikanlıda. Yani anlayacağın erkek kadından üstün değildir. İki cinsiyette eşittir.
onu bende biliyorum lokumum papatyam ama feministlerin aksini iddia edip karı milletini yüceltmeye çalıştığı günümüz dünyasında ezilen erkeklerin üstün olduğunu belirtmek hoşuma gidiyor
Onlar feminizmin gerçek anlamını bozuyor. Feminiz senin gibilerin karşısına dikilip eşitliği savunan topluluğa denir. Ben kadınların öldürülmesine karşıyım fakat bu erkek düşmanlarının masum olan erkekleri öldürürmesini savunduğum anlamına gelmez. Yani ne erkek kadından üstündür, ne de kadın erkekten. Erkek kadınsız hiç bir şey, kadın da erkeksiz hiç bir şey. Bir de senin dilinde söyleyeyim. Karı milleti ile herif milleti eşittir. OK?
Erkek üstün değildir. Bunu kabullen. Yemin ederim sinirden ağlayacağım yaa. Erkek neden üstün olsun? Eşitlik varken allah ikisini de eşit yaratmışken neden erkeklerin üstün olduğunu savunuyorsun? Eşit olsan ne olacak ölecek misin? Ayrıca Hz. Adem, Hz. Havva olmadan cennette bile kalamadı, hep eksikti. Kadını aşağılamak, kendini kadından üstün görmek islam âleminde yoktur. Kim kendini üstün görürse Allah’ın laneti onun üzerine olur.
O zaman neden seviyesi sizden daha düşük cinse ilgi duyuyorsunuz. Erkeklere ilgi duy moruk. Ailen sana terbiye vermemiş. Benim ailemde kadın erkek eşittir. Bana ne alınırsa abime de alınır, abime ne alınırsa bana da alınır. İkimizinde başı eşit okşanır, ikimize de eşit davranılır. Ben abime el kaldırıp döverim ama o beni dövemez babam izin vermez. Senin yaşadığın aile pok gibi.
Knk bu trol adamı sallada Feminizmi savunup abine vurmak.. Bana komik geldi Işte kadın üstünlüğü Ben vurabilirim ama o vuramaz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Sende o sovdugun feminist kitleden birisi sen olamazmisin