Emzirme döneminde kahve içmek zararlı mı?

Kafeinin anne sütüne geçişi %1,5'u aşmıyor. Günde 10 bardak falan kahve içiyorsan muhtemelen çocuğu da rahatsız etmeye başlayacaktır. Bir bardak kahve yaklaşık 80-100 mg kafein içerir. Çayda ve bazı soğuk meşrubatlarda da kafein olur. Günde 300 mg kafeini aşmadığın sürece bence cekinmeni gerektirecek hiç bir şey yok. He gene de için rahat etsin istiyorsan decaff kahve içebilirsin - kahveyi bırakabilirsin.
Önemli uyarı: Bunlar akademik bilgiler, teoride böyle görünüyor, her ihtimale karşı doktoruna danış.
Bu sırada 30 aylık bir bebenin emmesi de bir mucize, çocuk emmeyi istediği ve meme süt verdiği sürece emzirmenin gerektiğini okumuştum.
Sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim :)
Merhaba, öncelikle oğlun 30 aylık, hala emiyor olması garip bir durum☺️, ama 30 aylık ta olsa, 3 aylık ta olsa Emzirdigin surece senin yediğin ve içtiğin şeyler sütün aracılığıyla bebeğe geçtiği için onunda düzenini etkiler,
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Merhaba.
Tabii ki sizin yiyip içtikleriniz sütünüzden bebeğinize de geçiyor ama 1-2 fincan kahvenin bir zararı olacağını sanmıyorum.
Cok zararlı özelliklede nesgafe tüketmen. lütfen bir müddet sabret hiç bırakamam diyorsanda sadece turk kahvesine devam et ama lütfen nesgafeden vazgeç.
2 buçuk yaşına kadar emzirmek doğru değil. Bir araştırın isterseniz
Günde 1 bardak kahvenin zararı olmayacaktır. Fazla içmediğin sürece problem yok canım
Ediyordur diye düşünüyorum
Sadece türk kahvesi iç bence bir fincan
E daha ne kadar emzireceksin ki
çok alma o da uyumaz
Sesli görüş