Adetim geceli bugün 5 gün oldu. Ama yaklaşık 10 gündür sırt ağrım ve 5 gündür bel ağrım var. Bugün sol kasığında bi ağrı var bişy batıyormuş gibi aşırı yorgunum göğüslerim de hafif yanlardan ağrı var ama bunlar gebelik belirtisi olabilir mi kendim bilmiyorum ne durumda olduğumu bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
1 buçuk cm çikolata kisti gecikme yapar mi?
Kızlar, Adetim geçti sizce hamile miyim hanımlar lütfen yardım edin?
Evet benimde öyle bugünde gögsümün uçları hassaslasti sabah kan verdim saat 4 olsun diye bekliyorum bi yanım git bak diyo bi yanım bekleme bile olmaz diyo arada kaldım aslında bide 1 buçuk cm çikolata kistim varmış 1 hafta önce öğrendim acaba o mu yapiyo böyle anlamadim
Kızlar Ne Diyor
Benim belirtilerimin aynısı 😂😂 yav gece belimin agrisindan yatamiyordum ( 6. Ayimda hala yatamayan ben😛)
Hamile misin?
Gerçekten belim çok ağrıyo en çok belim sırtimm
Hamileyim evet agriyan yer popomla belim arasindaydi oturunca batiyor gibi oluyordu
Evet benimde öyle bugünde gögsümün uçları hassaslasti sabah kan verdim saat 4 olsun diye bekliyorum bi yanım git bak diyo bi yanım bekleme bile olmaz diyo arada kaldım aslında bide 1 buçuk cm çikolata kistim varmış 1 hafta önce öğrendim acaba o mu yapiyo böyle anlamadim
Saglik ocaginin sonuclari e nabiza yansiyor 😂 yerinde olsam sonuclar cikmismi diye e nabiza bakar dururum
Hemen bakiyorum
Sonuç 0 yaziyo😕
bel ağrısı ve göğüs hassaslığı hamileliğin ilk belirtilerindenmiş. hamilelik test yap bence
Kan vericem test işe yaramadı ki erken yaptım onuda aslında
Birlikte olduysan olabilir yinede test yaptırmanda fayda var
Testte çıkmıyo ama yarın kan tahlili vericem..
Hayırlısı olsun
Çok saol canım 8 ay bitti bugün evliyim istiyoruz aslinda
Yaa ne güzel aşk çok sevindim haber ver olur mu bana da ♥️
Tamam🥰🥰
Hamilesin yüksek ihtimalle
İnsallah...
Hamile miyim düşüncesine basvurduguna göre biriyle mi yattin yav
Evliyim yaw 😂
Test yapsana ksjsksksjd
Yaptım ama erken di aslında bugün kasigimda batma var yarın kan vericem
Hayırlısıı 😁
Ee sencee😂😂